Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פיג'ו פרטנר

בחלק העליון של הדש יש מקום ל 4אינטש ולמטה בדלת 6.5 אינטש

מבקש המלצה מיודעי דבר בנושא על סט 3 חלקים בתקציב של עד 1500 (+-) שיעבוד עם מגבר

solid-audio f45 וסאב רוקפורד P2 אינטש 8 סגנון המוזיקה הוא ישראלי,רוק,דיפ טראנס

והאם לדעתכם מתאים להתקין סט כזה ברכב כזה בגלל בעיית הבידוד?

לחילופין אשמח לשמוע הצעות ייעול..

תודה וסופ''ש נעים.

אם אתה מאמין שאפשר לקלקל,תאמין שניתן לתקן.

:wink:

פורסם

בתקציב כזה לא תמצא סט 3 חלקים טוב,גם ביד שניה.

הייתי ממליץ על סט 2 חלקים,גם עם אופציה ליד שניה,פה יש לך הרבה יותר אפשרויות,וגם תקבל תמורה טובה מאשר סט 3 חלקים זול.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

אני חושב שבמקרה הזה הייתי הולך על סט זוג חלקים טוב.

או שבאמת מחכה למציאה ביד שניה ושולף משם סט משולש חלקים פאסיבי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

את ה DLS C36 לא ממש הייתי ממליץ , לא במקרה הוא נמכר כל כך בזול והייתי מעדיף ברוב המקרים סט 2 חלקים טוב על פניו.

ה - DLS R6.3 כבר יותר טוב , והוא תמורה טובה למחירו אך עדיין לא הייתי שוקל דברים נוספים בעיקר יד 2.

המלצה שלי היא שתגיע למפגשים או תיפגש עם אנשים ותשמע סטים שונים בתקציבים שונים וסגנונות שונים. אחרי זה תהיה יותר חכם.

אני אישית הייתי הולך על סט 3 חלקים פסיבי טוב מיד שניה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה על היעוץ,

אך האם יש טעעם להתקין סטים כאלו ברכבי?

וביררו לי עם החנות צ'יפר אין להם במלאי סטים של DLS כרגע

יש לחנות בראש העין אבל המחיר כפול משום מה

פורסם

"ומה דעתכם על השילוב בין המגבר לרמקולים יש חיבור?"

פורסם

הייתי עם הרבה מסחריות והבעיה העיקרית שבהן היא הפח הלא מבודד.פיגו דווקא אטומה יחסית לשאר אבל אינני יודע את דגם הרכב שלך.כל סט שתשים ברכב ישמע בהתאם לאיכותו.בהחלט הייתי הולך על סט של 3 חלקים וגם הבגאז שלך מהווה יתרון אדיר לסאב שיחגוג.קח בחשבון שהצלילים הולכים קצת לאיבוד במרחב שלך והם לא ישמעו אותו הדבר כמו ברכבים פרטיים -וזה מנסיון אישי בדוק.שוב,אם הפיגו שלך חדשה-לא חושב שתיתקל בבעיה להפיק את המירב. ואני בהחלט מחזק את המלצותיהם של עמיתיי מעליי.בהצלחה.

ליאור

פורסם

אתה יכול גם לחשוב קצת מחוץ לקופסא ולנסות להרכיב "סט" שלושה חלקים משני קומפוננטים 2 חלקים.

לרכוש מיד שניה טוויטרים סבירים - אפשר למצוא MT-12 למשל במחיר סביר.

לקנות מידבאס 4 אינטש מיד שניה וגם מידבאס 6 וחצי אינטש מיד שניה ולהרכיב לך סט, בשביל לחתוך אותו פסיבי - הטוויטר זה לא בעיה - סה"כ קבל.

אם זה מידבאס 4 אינטש - סביר להניח שכל מגבר מצוי יוכל לחתוך אותו ב250 הרץ (רצוי מגבר שיכול לחתוך ב300) בHPF ואז את המידבאסים אתה תחתוך באותה נקודה בLPF גם דרך המגבר ועם סליל בערך מתאים לחתוך אותו בLPF (כלומר לחתוך את הגבול העליון של המיד עם סליל)

למידבאסים אם צריך לחתוך אותם ב80 הרץ - קבל של 500 מיקרופאראד יעשה עבודה יפה, אולי אפשר לחתוך גם דרך הHU אם תומך...

ויצרת לעצמך מערכת שלושה חלקים נוסח "מיי פירסט סוני".

אני יכול לאמר לך שאפשר למצוא לפעמים רכיבים מעניינים כמו קרוס 3WAY פסיבי של RCF לרכב - לי היה דגם CF303 והוא עלה איזה 150 שקלים בתחנה מרכזית ישנה בבאסטה של ציון (מעניין אם יש לו כאלה עדיין...)

ואפשר גם למצוא בפורום קרוס של אילייט שלושה חלקים למכירה...

יש המון אפשרויות.

אתה יכול לרכוש סט קומפוננט 4.5 אינטש, להשתמש בקרוס אולי רק לטוויטר ולהוסיף מידבאס 6.5 יד שניה ולהרכיב את שארית הקרוס מקרוסים אקטיביים או מהHU והמגברים בדרך כזו או אחרת...

ויש גם למורל סט השלמה לסט שלושה חלקים שנקרא MDMW... אולי זה נכנס בתקציב. זה סט של וופר וקרוס שמשלים עבור סט שני חלקים אחר לשלושה חלקים... פתרון מעניין - לMBQ היה משהו דומה פעם.

בקיצור - קצת דמיון. בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לילה טוב.

הציעו לי פה בפורום סט 2 חלקים של DLS שנקרא UP6I ב-700 ללא קרוסים

למישהו יש דעה האם הוא יכול להשתלב עם סט של DLS דגם K4 שיש ברשותי

http://ahuvishay.co.il/aecommerce/c2408/9072.php

וכך להפוך אותו לסט 3 חלקים?

• תוכן חדש...