Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות רכב בתקציב של 40 אלף שקל ויש לי מספר כיוונים לרכבים כמו:

אופטרה 2005 אבאו 2006

ויש לי כמה שאלות לגביהם:

1.האם יש הבדל משמעותי בינהם?

2.האם מבחינה תחזוקתית יש הבדלים?

3.אם אני צריך רכב משפחתי של 5 מקומות ובטיחותי יותר מה אני צריך לקחת?

4.האם יש הבדל בצריכת הדלק?

5.על איזה אוטו אתם יותר ממליצים ולמה ?

תודה לכל מי שעוזר

פורסם

בטיחותיות הם לא ממש. לי יש ניסיון עם האוויאו ביג החדשה 2009, אוטו זריז נוח עושה את העבודה צריכת דלק לא גבוהה בכלל.

פורסם

בדגם ה1.4 אוט' הרכב מטחנת דלק דיי רצינית. מניסיון. היה לי כזה חודש וחצי מליסינג חדש מהניילון ואפילו שהיה דלקן נהגתי ממש בזהירות כי אחרי שבוע כבר נימאס לי להיכנס לתחנת דלק. ולא בצחוק, אומנם נסעתי המון אבל הרכב אכל לי

בסביבות 1-9/10 בנהיגה זהירה,

רכב לא משהו כלל, חלש איטי ולא מהנה לנהיגה ושוב זה לא שברולט זה דייהו,

(כול הנ"ל נכתב על אבאו 1.4 אוטומטית שנת 2007 חדשה מהניילון עם 20 קילומטר על השעון בזמן המסירה)

לא יודע על מה להמליץ לך כמו כן כי אתה קונה ממגרש ואין בידי את מגוון הרכבים הנמצאים שם

כמו כן תיכנס לדיון הנ"ל-תראה את התגובות, http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=173638

הכותב רשם צריכת דלק לא הגיונית, כניראה שהוא נסע ממש ממש לאט

פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה שלא מגיע מליסינג או השכרה...?

יתרון יחיד ברכב הוא תמורת שנתון גבוהה( יחסית )תמורת מחיר.

רכב ממוצע וסביר .

חסרונות: כל השאר.

Gn'f'R

פורסם

אני נוסע כיום על אופטרה מור חדשה בת שנה בליסינג מהעבודה של אשתי, האוטו סביר אבל ממש אין מה לספר מעבר לכך,

מזגן טוב, מרווח מאד (ואני אדם גדול:-o),בקרת אקלים וכו'.

הרכב לא משרה בטחון גדול בסיבובים מהירים או בכבישים מפותלים, בלמים חלשים יחסית דרושה לחיצה מאסיבית על מנת לייצר בלימה סבירה, הגה לא מתקשר בכלל, האוטו אינו מהיר וישנם ממש "בורות" בין ההילוכים שזה אותי משגע ממש כי האוטו אינו מוכן

לסחוב מעט יותר את ההילוך (לדוגמא ביציאה מרמזור), כפתור ה"HOLD" נמצא על פנל ההילוכים במקום על הידית עצמה וצריך

ממש לחפש אותו אם אתה משתמש בו הרבה לצורך עקיפות לדוגמא.

צריכת הדלק פחות הטרידה אותי (ליסינג) אבל נראית לי סה"כ סבירה, בנסיעה עירונית ובין עירונית מידי פעם ממוצע של 1:10 פלוס מינוס.

אם אתה מחפש רכב בסיסי, עם מזגן טוב ולא יקר, זה בסדר. ממש אל תצפה ליותר מכך. האופטרה נראית ומרגישה כמו רכב זול.

על האביאו לא הייתי מרחיב בכלל, לא הישנה, לא "החדשה" ולא בכלל. שומר נפשו ירחק!

ערן.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• תוכן חדש...