Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת זיכרון RAM במחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח!

רכשתי זיכרון נוסף למחשב שלי. עד עכשיו היה 1GB ובגלל שהזיכרונות היום כל כך זולים החלטתי לכבוד החג לפנק את המחשב ב-1GB נוסף.

השאלה היא על ההתקנה, או יותר נכון איפה להתקין?

לוח האם שלי תומך ב- Dual Channel ויש בו 4 סלוטים לסטיקים של זיכרון, 2 שחורים ושניים צהובים.

איפה להתקין את הזיכרון הנוסף בשביל ביצועים מירביים? באותו צבע היכן שהזיכרון הקיים מותקן, או בצבע השני?

בחוברת של לוח האם מופיע התרשים הבא:

סלוט 1 (צהוב)- DIMM B1

סלוט 2 (שחור)- DIMM B2

סלוט 3 (צהוב)- DIMM A1

סלוט 4 (שחור)- DIMM A2

Channel 1- DIMM A1 & DIMM B1

Channel 2- DIMM A2 & DIMM B2

כרגע שני כרטיסי הזיכרון מותקנים ב- A1 ו-B1 והמחשב מזהה 2GB וההיגיון שלי אומר שהם בעצם מותקנים על אותו Channel.

האם התקנתי נכון ? או להעביר אחד מהם ל- A2 כדי שהם יהיו מותקנים ב- A1 וב- A2 וכך יעבדו למעשה בשני ערוצים שונים?

מקווה שזה מובן,

תודה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם תכנס לביוס (תלחץ DEL או F2 בזמן BOOT) תוכל לראות האם הזכרונות עובדים במצב dual channel. להבנתי, שמת את הזכרונות במקום הנכון.

ע"מ שהם יעבדו ככה, הם צריכים להיות זהים.

:turn-l:
פורסם

עדיף ב dual channel אם הם אותו סוג, יצרן ודגם.

אם לא, הייתי שם באותו הchannel כפי שחברת עכשיו, למניעת קריסות או בעיות אפשריות שנובעות מאי תאימות.

יכול לעבוד גם ללא בעיה ב dual שנים אך זה לא מומלץ.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

שני הזיכרונות זהים, שניהם של קינגסטון, אותה מהירות ואותו מק"ט.

האם חיבור שניהם לאותו צבע זה dual channel?

או חיבור כל אחד מהם לצבע אחר זה ה- dual channel?

שימו לב לארכיטקטורה של לוח האם בהודעה הראשונה שלי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

כן הם צריכים להיות על אותו הצבע כדי לעבוד בדואל

כלומר על 1 ו 3 או 2 ו 4

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
כן הם צריכים להיות על אותו הצבע כדי לעבוד בדואל

כלומר על 1 ו 3 או 2 ו 4

:mm_yeah:

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
תמיד עדיף בדואל.

צהוב + צהוב

ושחור + שחור

שני הזיכרונות זהים, שניהם של קינגסטון, אותה מהירות ואותו מק"ט.

האם חיבור שניהם לאותו צבע זה dual channel?

או חיבור כל אחד מהם לצבע אחר זה ה- dual channel?

שימו לב לארכיטקטורה של לוח האם בהודעה הראשונה שלי.

מה .

לא הייתי ברור?

• תוכן חדש...