Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לLCD FULL HD עד 4K להורים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ההורים שלי רוצים טלויזיה חדשה והתקציב שלהם לכך הוא 4 אלף ש"ח בערך. מה"מדריכים" שקראתי ברשת אני חושב שהבנתי שעדיף LCD ולא פלזמה או משהו אחר.

אני רוצה שזה יהיה FULL HD וחברה טובה ואמינה, מה ההמלצה שלכם? חשבתי עד עכשיו על דגמי סוני אבל לא סגור על מודל ספציפי

איך שחכתי, גודל 32' אינץ' ככה.

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

FULL HD בגודל הזה מיותר לחלוטין אלא אם הם יושבים מאוד קרוב לטלויזיה (כ 2 מטרים).

אני ממליץ על סידרה 450 של סמסונג שנותנת איכות תמונה מעולה ויחס עלות-תמורה מצויין.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

FULL HD מיותר לחלוטין אלא אם כן המסך גדול במיוחד ויושבים אליו קרוב במיוחד,

וזה לא המצב ברוב חדרי הסלון בארץ. כמו כן, עדיף פלזמה,

במיוחד אם רוב החומר הנצפה הוא שידורי טלוויזיה בארץ.

בעצם, בכלל עדיף פלזמה וזהו. לסמסונג יש יופי של דברים באזור ה-4.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול להביא טלויזית LCD דיי טובה.

החברות הנחשבות בשוק הם סוני, פנסוניק ופיליפס.

טושיבה גם חברה טובה אך לא ברמה שלהם, אותו דבר לגבי סמסונג.

ממליץ לך לחפש ב ZAP טלויזיות של החברות הללו, כמו שנאמר כאן, FULL HD לא בטוח שזה יהיה כדאי לך עקב הגודל של המסך, 32 אינץ' זה גודל יחסית קטן, אבל 4K בשביל 32 אינץ' זה תקציב דיי טוב.

בשבוע שעבר, קניתי טלויזיה של פיליפס 42 אינץ' FULL HD, דרך מכירה אישית בוואלה-שופס, כדאי לך גם לנסות את המכירות האישיות, הוצאתי אותה ב 300 שקל פחות מהמחיר הכי נמוך ב ZAP.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

או קי תודה חברים, אז בעצם אם אני ממש רוצה FULL HD אני צריך להסתכל לכיוון ה42'? לגבי טושיבה וסוני אני די בטוח, מה אם סמסונג באמת?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

טלוויזיות ה-LCD של טושיבה נראות רע,

כמעט כמו דגמים סיניים נטולי שם שמוצאים בסופר.

אבל מה, מסע הפרסום אגרסיבי. סמסונג בכמה רמות מעליהם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא קובעים את גודל המסך לפי השיטה אלא לפי מרחק הצפיה. כלל האצבע הוא 10 אינץ' למטר מרחק.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

החברות הנחשבות בשוק הם סוני, פנסוניק ופיליפס.

טושיבה גם חברה טובה אך לא ברמה שלהם, אותו דבר לגבי סמסונג.

או שלא....

החברות המובילות בעולם בשוק הLCDים הם בערך שארפ וסמסונג.

סוני קונה את רוב הפאנלים שלה מ2 אלו.

אח"כ אולי פנסוניק ופיליפס וטושיבה (שתלוי בפאנלים - כי הם גם חלקם קונים מיצרנים אחרים).

ויש עוד הרבה חברות בטווח

כמו שהומלץ פה - 4000 ש"ח ובגודל כזה - ממש לא קונים FHD , ובטח לא פלאזמה (שבגדלים של פחות מ42" זה דגמים נחותים מאוד)

אלא משהו כמו הסמסונג 450

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

חבר שלי קנה את הסמסונג A650 (האחות הגדולה של הA450, רק FHD ו100MHz).

היא מחוברת באופן קבוע למחשב/XBOX ורואים בה מצויין.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אתה לא צריך FULL HD, אני בטוח שיספיק לך HD READY.

FULL HD מקפיץ את המחיר כמה אלפים למעלה ואם אין לך נגן BLUE RAY אני בספק אם אתה צריך את זה.

אני לאחרונה קניתי Panasonic 37" ב4000. בנתיים יש לי רק דברים טובים להגיד על הטלויזיה.

תמורה טובה מאוד ל4000 ש"ח, זה לא הרבה ל37".

פורסם

למיטב ידיעתי - ערוצי הHD משדרים בHDREADY (כלומר 720P) אולי חוץ מNATIONAL GEOGRAPHIC.

כמו כן , עם מסך קטן כמו 32 - אלא אם תשב בערך מטר וחצי ממנו - לא ממש תראה שום הבדל בין השתיים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
או שלא....

החברות המובילות בעולם בשוק הLCDים הם בערך שארפ וסמסונג.

סוני קונה את רוב הפאנלים שלה מ2 אלו.

אח"כ אולי פנסוניק ופיליפס וטושיבה (שתלוי בפאנלים - כי הם גם חלקם קונים מיצרנים אחרים).

ויש עוד הרבה חברות בטווח

כמו שהומלץ פה - 4000 ש"ח ובגודל כזה - ממש לא קונים FHD , ובטח לא פלאזמה (שבגדלים של פחות מ42" זה דגמים נחותים מאוד)

אלא משהו כמו הסמסונג 450

ליביו

אני רק אוסיף ואומר שפיליפס משתמשים בפאנלים של LG, בדרך כלל מדורות יותר ישנים מאלה שLG מציעה באותו פרק זמן במוצרים שלה עצמה.

אני לא מחזיק מהמוצרים של טושיבה, ניופאן עשו להם שיווק ומכירות יפים מאוד, אבל בעולם המסכים שלהם לא תפסו נתח משמעותי. גם הם מבוססים על פאנלים של יצרן אחר (אני לא בטוח אם זה LG או שארפ)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...