Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ספייס 2001 עם אזעקת META (דגם ?) שהותקנה על ידי היבואן.

נעלתי את האוטו עם האזעקה אבל אחרי ההבהובים הרגילים ארבעת הוינקרים נשארו דולקים קבוע.

מיד הבנתי שיש בעיה באזעקה.רק אחרי ניטרול האזעקה והפעלתה מחדש! עם מפתח החירום, נכבו הוינקרים.

הפעלה חוזרת של האזעקה דרך השלט גרמה לאותה תופעה ולכן ניטרלתי את האזעקה עם המפתח וזהו.

לי עושה רושם שכנראה יש איזשהו קצר במוח האזעקה.

האם מישהו נתקל בבעיה כזו או דומה וגם תיקן אותה ? איך ?

עצות, רעיונות לפני שאני הולך לשים אזעקה חדשה ?

אני אנסה מחר להתקשר למתקין של פיאט, בזמנו, ולראות מה דעתם:

"אפריל טקליין" שברח' חומה ומגדל 22 ת"א, טל' 03-5376060. (רפי לין)

פורסם גם במועדון פיאט.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

את הבעייה הספציפית לא חוויתי עם הפונטו של אחי אבל פניתי עם בעייה אחרת של אזעקה לאפריל טקליין והשרות היה סביר + יש חלקים לאזעקה של META אצלהם.

Veni Vidi Vici

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

כן לי קרה בדיוק דבר כזה.

האזעקה מתפצלת לשתי יח'.

1 בתוך הרכב ליד ההגה משד שמאל עם שני פיוסים.

2 מחוץ בתוך תא מנוע מתחת לשמשה קדמית עם מתפח בטחון ששם הגורם הבעייתי - זה מן ממסר שלא משתחרר ולכן הוויקרים דולקים.

ניתן לבטלו כשתוציא פיוס של 30A (אחד מהשניים שיש התוך הרכב בצמוד למוח שליד ההגה). הכל יעבוד חוץ מהדלקת הווינקרים ואם אני לא טועה גם הצופר.

אני הוצאתי את השני הפיסים והאזעקה התאפסה לגמרי לאחר שפירקתי מוח החיצוני שהינו גם צופר.

עכשיו אני מחפש דרך איך בדיוק ללמד את הרכב לאזעקה חזרה.

כי השלטים לא מגיבים וגם אין חיווי לד האדום

מישהו מכיר?

פונטו ספייס 2001 , META אזעקה עם שני שלטים עגולים כחולים.

בברכה

המשך נסיעה טובה ובטוחה.

חולה צרפתיות מלידה עם ניסיון.

• תוכן חדש...