Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניינת לקנות סוזוקי סוויפט או דייהטסו שרייד

אלא שהרכב מיועד לזוג+2 ולכן הרכישה תחייב אותי בהתקנת גגון.

שמעתי שהגגון מעלה את צריכת הדלק. האם זה נכון? בכמה?

פורסם

סביב 10%

בעיקר משפיע במהירויות של מעל 50 קמ"ש.

אם את משתמשת בעיקר בעיר ההשפעה תהיה זניחה, אם בדרך מהירה ההשפעה מורגשת.

בהצלחה

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

דבר ראשון, למה גגון?

דבר שני, אם זה מהסיבה של שתי עגלות תינוק אז אפשר ורצוי לרכוש רכב גדול יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעקרון הוספת גגון מעלה את מקדם הגרר של הרכב, במילים יותר פשוטות הצורה האווירו דינמית של הרכב משתנה, ולכן ההתנגדות של האויר לכיוון נסיעתו של הרכב תגדל, דבר זה יאמץ את המנוע יותר ולכן צריכת הדלק תגדל.

לדעתי אם את מעוניינת לקנות רכב מסוג זה זאת אומרת שזה ישמש אותך בעיקר לנסיעות עירוניות, ולכן הצריכה ה"מוגדלת" תיהיה מינימלית, אחוז בוודאי שלא ניתן לחזות, אך שבעיית הגגון לא תיהיה מה שימנע ממך לקנות את הרכב.

פורסם

הגגון נועד לפתרון לדברים שאינם קבועים. לדוגמה, אם נוסעים יום יום עם עגלה ומספר תיקים, הרכב צריך להתאים בגודלו. אם פעם בחודשיים יש נסיעה עמוסה במיוחד אז גגון הוא פתרון יותר טוב מלנסוע כל השנה עם רכב גדול מדי.

אני שומר את הגגון בתא המטען לעת הצורך, וניתן להרכיב אותו תוך 5 דקות. אף פעם לא הבנתי את העצלנים שנוסעים קבוע עם גגון ריק, כנראה שהם לא יודעים כמה זה עולה להם.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הגגון נועד לפתרון לדברים שאינם קבועים. לדוגמה, אם נוסעים יום יום עם עגלה ומספר תיקים, הרכב צריך להתאים בגודלו. אם פעם בחודשיים יש נסיעה עמוסה במיוחד אז גגון הוא פתרון יותר טוב מלנסוע כל השנה עם רכב גדול מדי.

אני שומר את הגגון בתא המטען לעת הצורך, וניתן להרכיב אותו תוך 5 דקות. אף פעם לא הבנתי את העצלנים שנוסעים קבוע עם גגון ריק, כנראה שהם לא יודעים כמה זה עולה להם.

לא הבנתי איך תגובה זו קשורה לשאלה?

ולידיעתך כיום במדינתנו הקטנה, קיימים אנשים אשר לא יודעים להחליף נורה בבית, וזה לא עיניין של עצלות,אלא של חוסר ידיעה.

פורסם

צריך להוסיף גם את הרעש שהוא מייצר

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...