Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הייתי מעוניין לשמוע את חוות דעתכם על הטיפול שניתן לי במוסך מורשה של היבואן( לעת עתה לא אומר איזה מוסך). מדובר ברכב יונדאי(אם צריך אומר גם את הדגם) 2006 עדיין באחריות יצרן, שנקנה לפני כשלושה שבועות. ולתיאור האירוע- ביום שישי האחרון בצהריים אני מנסה להתניע הרכב עושה קולות של סטרטר אבל לא מניע. הבאתי כבלים ועם השכן ניסינו להתניע שוב עושה קולות אבל לא מצליח להניע. לאחר שעתיים אחרי כמה זמן חבר נוסף שלי הגיע ניסנו עם כבלים שלו ורכב אחר שוב לא מניע, ואח"כ גם לא היה צליל של התנעה. נציין גם שכל העת האורות, המערכת והצופר פעלו כראוי.

מכיוון שזה קרה ביום שישי אחר הצהריים הזמנתי שירותי גרירה ליום ראשון בבוקר. על הבוקר הגיע מכונאי של חברת הגרירה ופתאום הרכב מניע ,הוא בדק טעינה של מצבר והמצבר נטען בסדר, הוא שלח אותנו למוסך לראות היכן התקלה.

אשתי נסעה למוסך ובמוסך לאחר מספר דקות אחרי שאשתי הסבירה מה קרה, בדקו ואמרו שהמצבר לא בסדר, הוחלף המצבר ואשתי נסעה לה הבייתה והחנתה את הרכב.

כעבור כמה שעות אני נכנס לאוטו מנסה להתניע ושוב אותה התופעה רעש של התנעה אבל לא מניע - בקיצור עצבים.

באותה השעה לפנות ערב המוסך כבר סגור- צריך להזמין שירותי גרירה למחרת.

בבוקר הרכב לא מניע ואימי שהוזעקה ( לא יכולנו להפסיד עוד יום עבודה) נוסעת למוסך עם הגרר.

במוסך אחרי בדיקה מגיעים למסקנה שמדובר בתקלה בקודנית , הם מנתקים אותה אימי חוזרת לבית שלנו, ואחר הצהריים אני נסעתי להתקין קודנית חדשה. על הדרך במוסך קודדו את המפתח שאימי הביאה לרכב והם אמרו לה שצריך לקודד את השני שהיה אצלי, במוסך מורשה- כלומר הייתי צריך שוב להגיע אל המוסך.

*נקודה אחרונה וחשובה לציון המצבר והקודנית שולמו והותקנו(מצבר טכנאי של החברה, קודנית ב"פאר הרכב" עם זיכוי )על ידי החברה ממנה קניתי את הרכב.

האם הדיאגנוזה הראשונית נראית תקינה ? כלומר הייתי מצפה ממוסך מורשה שלא ימהר לשלוח הבייתה לקוח כדי שהתקלה תחזור לאחר כמה שעות. הם טוענים שמדובר בתקלה חשמלית, וכשהחשמלאי בדק האוטו התניע כך שקשה היה לזהות שמדובר בקודנית ושגם המצבר לא היה בסדר. אני לא יודע, ואולי זו הסיבה שקשה לי לקבל את ההסבר הזה חוץ מכל הטרטורים. בנוסף האם היה צורך בקידוד המפתח ?

הייתי מאוד מעוניין לשמוע את דעתכם.

פורסם

אתמול שאלתי מנהל מוסך של אוטו דיפו, הוא אמר שהטיפול לא נראה לו כל כך ושהם היו צריכים להיות יותר יסודיים.

הייתי מעוניין לשמוע עוד דעות.

פורסם

שאלה

1 האם הבעיה נפתרה ?

אם הבעיה לא נפתרה לפי מה שזה נראה ונשמע אז אני אומר שיש בעיה בסטרטר ..

חוץ מזה יש לי גטס 2006 ויש איתם בעיה עם הקודנית ונעילה של המפתח (הזיהוי שלו)

לפעמים גם אצלי הוא משחק לא מניע ניגשתי לפני שנה שקניתי תרכב לכמה מוסכים , בסופו של דבר הסבירו לי שיש ציור של מפתח צהוב שמופיע ברגע שיש זיהוי של המפתח, במידה ואין, הרכב לא ידלק

לפי מה שהבנתי יש איזה התנגשות בין הקודנית למפתח..... (על תשאל אותי מה :))

תשים לב לזה במידה וזה קורה לך שוב...

• תוכן חדש...