Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר S TYPE או קדילאק CTS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב מנהלים מרשים ונוח בתקציב של 75000 ש"ח פלוס.[נקודה]

בשלבי החיפושים ש לי נתקלתי במודעה של יגואר S TYPE שנתון 2000/2002.[נקודה] המחירם נעים בסוג רכב זה סביב ה80000ש"ח. מה דעתכם על רכב זה מה ההיתרונות או חסרונות?

אשמח אם תמליצו לי מה הכי כדאי, קדילאק CTS שנת 2003 , BMW סדרה 5 שנת 2001, יגואר S TYPE שנת 2000/2002, וולו S60 שנתון 2000/2002.[נקודה]

גודל המנוע לא הכי חשוב לי, לא אכפת לי אם זה 2000 או 3500.[נקודה] אני לוקח בחשבון את העלויות התחזוקה של רכבים אלו.

מה שחשוב לי זה איכות הרכב, נוחות בפנים, שיהיה רכב גדול מרשים ומפנק, רכב מנהלים. ידוע לי שהמחירון של רכבים אלו יורד הרבה, זה נלקח בחשבון. אילו מהרכבים שכתבתי פה יותר ממולצים [מומלצים]? אני יותר נמשך לקדילאק CTS.[נקודה]

תודה על העזרה.

פורסם

שלום,

הקאדילאק והיגואר בליגה אחרת ממני ... ונדמה לי שאת החסרונות שלהם ציינת כבר בעצמך.

מה שכן, אני יכול לספר לך על חווית הרכישה של חמי אשר פינק עצמו לא מזמן בוולוו s80

2900 מודל 2004- רכב מנהלים בעל מרחב פנימי גדול , סלון מפואר, מאובזר מאוד ,

ונותן תמורה מלאה עבור ה81k ששילם.

הרכב באמת העלה חיוך על פניו!

Gn'f'R

פורסם

מבחינה פרקטית, התנהגות כביש וסחירות - אני סבור שה BMW לוקח את כולם ובפער גדול.

מבחינת "סטייל" / "אנינות טעם" / "ייחודיות" - ליגואר יש משהו שלעולם לא יהיה לאחרות. האוטו משדר לסביבה משהו אחר לגמרי. כעת תבחר אם זה מדבר אליך או לא.

סדרי העדיפויות שלי היו יגואר בראש, BMW, קאדילאק והוולוו בסוף.

אני הייתי בוחר ביגואר ללא ספק, ומדי פעם מקלל את הנבלה ומי שבנה אותה. (בגלל זה אגב, אני נוסע בלנדרובר דיסקברי ולא בטויוטה לנדקרוזר).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ב.מ.וו דווקא ממש לא סחירה כמו שנדמה לך.

בכל מקרה, מבין השתיים הייתי בוחר ב-S-TYPE ללא היסוס. היא אמנם לא יצירת מופת בריטית, ובטח לא צפויה להיות סחירה או אמינה כמו מרבית מתחרותיה, אבל היא הרבה יותר ייחודית מה-CTS וגם יותר טובה ברוב המובנים החשובים לך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני הייתי בוחר ב אס טייפ ללא היסוס ,צא מנק' הנחה שבסגמנט הזה כל הרכבים טובים והשאלה היא מה הטעם שלך? ומה אתה רוצה לשדר לסביבה? .

התדמית של הבימר קצת בעייתית ,במיוחד סידרה 5 שהיא כיום מין הונדה סיביק למי שהכיס שלו טיפה יותר עמוק.

לוולוו יש תדמית דיי זקנה ולמען האמת הרכב הוא לא שיא היופי והייחוד.

לגביי היגואר ,אני חושב שהאחזקה שלו תהייה הכי יקרה מבין שלושת הרכבים אך גם הוא נראה הכי יקר ונותן את התחושה של רכב שעולה הרבה יותר ממה שתאכלס שילמת עליו. אני משאר שהסחירות של היגואר היא הכי "חלשה" וזה יכול לשמש לטובתך בעת הקנייה .אני סבור גם שיהיה לך יותר קל למצוא רכב שמור של יגואר מאשר של במוו ,כאמור סוג האנשים (מבלי להכליל)שמחזיקים את הרכבים הללו ,הוא טיפה שונה.

הייתי ממליץ לך לבדוק גם את הרובר 75 ,ברשותי יש אחד כזה ואני מאוד מאוד מרוצה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

תודה לכום על העזרה .

הכיוון שלי הוא יותר לקדילאק CTS בגלל הצורה הספורטיבית שלו ונראה לי שהוא יותר מתאים לאופי שלי .

אבל בגלל שאין הרבה כאלה למכירה ואם יש אז מדברים על מחירים לא סבירים בכלל, החלטתי לפתוח את החיפשים שלי לעוד רכבים .

יש משהו בזה שה BMW באמת רצת בעייתית ולכן זאת אופציה אבל לא בכל מחיר , את היגואר לא לקחתי בחשובון עד שלפני כמה ימים ראיתי מודעות למיכרה של רכבים אלו וראיתי שהמחיר שלהם ממש מצחיק בשביל התמורה שמקבלים.

בעניין הוולו באמת יש בזה משהו מבוגר מדיי וה BMW בעייתית בחזות שלה.

בהשוואה ל BMW או קדילאק ביגואר בתחזוקה שלה יקרה בהרבה מאוד ? או שזה קצת מעל לרכבים אלו?

בכל אופן תודה על העזרה , אשמח לקרוא עוד חוות דעת על רכבים אלו .

תודה רבה לכל חברי הפורום

פורסם

הוצאנו STYPE V8 מהחברה ב 2003 והרכב עדיין בבעלותנו, חוץ מכוח אין פשוט ברכב הזה כלום,לא נוח ,לא מרווח , לא מפנק

המחירון צונח בצורה ברוטאלית והכי מעצבן יש שטחים מתים כאילו אין מחר

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
הוצאנו STYPE V8 מהחברה ב 2003 והרכב עדיין בבעלותנו, חוץ מכוח אין פשוט ברכב הזה כלום,לא נוח ,לא מרווח , לא מפנק

תשמע, הוא לא נוח, לא מרווח, לא מפנק, והמחירון שלו - קופץ באנג'י כל חודש, ואתה עוד מתעצבן. קח 30,000 שקל ותן לי את הרכב בתמורה. רק אל תתעצבן בגלל רכב. אני עושה את זה מתוך התחשבות...:inlove:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

סתם שאלה, לבעלים של רכבי יוקרא כאלה. ראיתי ביד2 וולוו S80 קאדילאק יגואר והם עולם 70-80 אש''ח, אם הם כאלה זולות ורוב האנשים עדיין מסרבים לקנות אותם, אזי כמה עולה התחזוקה שלהם?

למשל כמה עולה ביטוח מקיף,טסט,טיפול שיגרתי וכו.

פורסם

פחות ממה שאתה חושב.

הכל תלוי באיך הרכב טופל לפני וגם קצת מזל לא יזיק

ז"א שבמידה ואתה רק תעשה טיפולים שוטפים ,המחירים לא יהיו כאלה גבוהים ,ביחס לרכבים נחותים מהם.

הבעיה היא כשהולך משהו רציני ברכב ,אז צריך להתכופף ולתת למוסך וואזלין.

עוד דבר , עדיף תמיד לקנות את הרכב אחרי טיפול גדול ולא לפני ,הכוונה שברכבים כאלה טיפול 100 אלף יכול בקלות לעבור את העשרת אלפים שקל וצפונה.

בנוגע לשאר הדברים כמו ביטוח וטסט ,אז כאמור יש הבדלי מחירים ,במיוחד בבמוו (ביטוח).

פורסם

זה סימפטום של כל מי שקונה רכב מהחברה ב300 400 אלף ש"ח ואחרי כמה שנים הוא מבין שהוא ייקבל על הרכב פחות מ100 אלף. הסימפטום הזה לא חל על מי שקונה את הרכב בפחות מ100 אלף שקל במקום המאזדה שיש לשכן.

פורסם
סתם שאלה, לבעלים של רכבי יוקרא כאלה. ראיתי ביד2 וולוו S80 קאדילאק יגואר והם עולם 70-80 אש''ח, אם הם כאלה זולות ורוב האנשים עדיין מסרבים לקנות אותם, אזי כמה עולה התחזוקה שלהם?

למשל כמה עולה ביטוח מקיף,טסט,טיפול שיגרתי וכו.

הבעיה ברכבים האלו היא לא רק התחזוקה, יש כאלה שמוצאים לנכון לשלם יותר על מכוניות פאר מזדקנות (ביטוח, דלק, טסט וכו'..) ולהתפנק, נקודת התורפה, כפי שציינו מעלי, היא בעיות שיכולות להשאיר אותך עם המכנסיים למטה, כל אחד שיכול לקנות את המאזדה 6 החדשה יכול גם לקנות X5 ואפילו סדרה 7 מזדקנת, זה בהכרח אומר שהוא יכול לעמוד בתחזוקתן ?

לא, צריכת הדלק נשארת בדיוק כמו ביום שהן יצאו מהמפעל, הביטוח נשאר יקר, כל התחזוקה עולה המון, והתיקונים יקרים מאוד.

לכן צריך להיזהר מאוד ולא לחשוב שיש מתנות חינם, אומנם המכוניות הנ"ל לא יקרות כל כך, אך אל תשכח שעד לא מזמן הן היו ה-דבר.

המלצתי לפותח השרשור : סדרה 5 בעדיפות ראשונה, וולוו S80, קאדליק, יגואר.

כל מה שנאמר פה הוא על סמך ידע מנסיון אישי של אחזקת רכב פאר שוודי זקן, כיום אני נוסע על יפני חדש, אומנם פחות צרות, אך רכב אירופאי זה ליגה אחרת, היתה לי התלבטות בנוגע לS80 (למי שזוכר..) ולבסוף שיניתי כיוון והלכתי ליפני. עוד משהו שרציתי לציין בנוגע לירידת הערך - למי שיש תקציב להחזיק רכב שצריכת הדלק שלו 1:5 (סתם לצורך הדוגמא) וללכת למוסך בידיע שהוא עלול לקבל חשבון של 5 ספרות, והביטוח בשמיים, והחלקים יקרים, לרוב (לא בהכרח..) יש גם מספיק כסף להוציא חדש מהחברה, אז שים לב לזה שירידת הערך ההתחלתית היא פשוט מטורפת, איזה רכב שזה לא יהיה. ולמכור את הרכבים האלה זה לא כזה קל (מנסיון מר..).

משה

• תוכן חדש...