Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף, גאלאנט 2002 או C5 2002?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

יש לי שתי הצעות לרכבים:

1. מיצובישי גאלאנט 2002 קומפורט, 2000 סמ"ק, יד 1, 101000 ק"מ. מטופלת בחברה, מחירון 39000, דורש 33000 ויתכן שירד עוד קצת

2. סיטרואן C5 SX PK 2002, נפח 2000 סמ"ק, יד 1, 102000 ק"מ, הדגם המפואר. מחירון 39000 דורש 34000.

השאלה, מה יותר אמין, חזק, ומהנה לנהיגה וכמובן מבחינת עלויות אחזקה. מבחינת יופי, לדעתי הגאלאנט יותר צעירה ויפה (יותר ספורטיבית במראה). מבחינת שמירת ערך, מובן ששתיהן לא שומרות טוב אז לא להתייחס.

פורסם

שני הרכבים לא נחשבים "זריזים".

אין מה להשוות בין שני הרכבים, הסיטרואן טובה יותר כמעט בכל פרמטר. הבעיה איתה היא תדמית של רכב לא ממש אמין בלשון המעטה.

אם תמצא C5 עם היסטוריית טיפולים מלאה ובמצב טוב, אין ספק שמדובר בתמורה אדירה ביחס למחיר, ובנוסף הן נסחרות מתחת למחירון.

פורסם

לסיטרואן 138.

ומי שאומר שהC5 לא זריזה, הוא טועה .

הC5 יותר בטוחה מאובזרת ונוחה מהגאלנט. אין בכלל מה להשוות.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם
ערב טוב,

יש לי שתי הצעות לרכבים:

1. מיצובישי גאלאנט 2002 קומפורט, 2000 סמ"ק, יד 1, 101000 ק"מ. מטופלת בחברה, מחירון 39000, דורש 33000 ויתכן שירד עוד קצת

2. סיטרואן C5 SX PK 2002, נפח 2000 סמ"ק, יד 1, 102000 ק"מ, הדגם המפואר. מחירון 39000 דורש 34000.

השאלה, מה יותר אמין, חזק, ומהנה לנהיגה וכמובן מבחינת עלויות אחזקה. מבחינת יופי, לדעתי הגאלאנט יותר צעירה ויפה (יותר ספורטיבית במראה). מבחינת שמירת ערך, מובן ששתיהן לא שומרות טוב אז לא להתייחס.

גם אני בעד ה C5, רכב נח ומפנק. אבל קח בחשבון שהאחזקה של המערכת ההידראולית יקרה. צינור בודד יכול להגיע למחיר של 2500 ש"ח + מע"מ ברגע שמתחילות נזילות ונדרשת החלפה. בומבה מקורית סדר גודל של 700 ש"ח אם אני לא טועה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
לסיטרואן 138.

ומי שאומר שהC5 לא זריזה, הוא טועה .

הC5 יותר בטוחה מאובזרת ונוחה מהגאלנט. אין בכלל מה להשוות.

ניב

אני אמרתי. היא נוסעת ממש לא רע, אבל היא עדיין נופלת מחלק גדול מן מהמתחרות (מזדה 6, מונדיאו, אקורד 2 ליטר)

פורסם

C5 וגאלאנט שני עולמות שונים אפשר להגיד.

C5 יותר טובה שנות אור מהגאלאנט בכל פרמטר אפשרי.

הסיטרואן הרבה יותר בטוחה מהגאלאנט, הרבה הרבה יותר מפנקת, פשוט תענוג לסוע באוטו הזה באמת. סיטרואן אומנם לא זריזה כמו מאזדה או פורד אבל היא ממש לא עגלה יש הרגשה של בשריות במנוע, המנוע של סיטרואן יש מומנט גבוהה דווקא בטורים הנמוכים יותר יחסית למנועי בנזין אחרים שזה + גדול כי רוב הזמן אתה נוסע על טורים נמוכים ויש לך הרבה כוח זמין, שלא כמו מאזדה רוב הכוח הבפיסגת הסל''ד.

בקשר לבטיחות אז סיטרואן לא פחות אמינה מגאלאנט זה בטוח, זה גם תלוי איך טיפלו בהם איך נהגו עליהם וכדומה. אם אתה יוצא כמו שאמרו עם הסטוריית טיפולים מלא אין על מה לחשוב רק סיטרואן.

פורסם

אני לא נהגתי/נסעתי ב C5 - היו אלטרנטיבות אחרות :lol:

אבל היתה לי גאלנט ( יד ראשונה ) 7 שנים , נהנתי ממנה מאוד , וכך עוד חבר שלי :idea:

ללא כל בעיה מכנית מעולם ( טיפולים לא יקרים בזמן , דלק , ויאלה לנסוע )

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=202972

שאלת תם ואהבל :wink: - האם נותני התשובות בדיון הנ"ל - נסעו נהגו אי פעם בגאלנט, או אצל השכן , הדודה וסבא שלהם

כשהגיע למדינה לפני 60 שנה היתה לו עגאלנט .

תשובות נותנים עם הסבר , מה לא טוב בגאלנט - צריכת דלק , יופי , אמינות , טיפולים , עלות ביטוח .

ואז - מה טוב ברכב המקביל -

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני מפנה אותך לכיוון שונה: פורד מונדיאו.

רכב ליגה יש לנו אותו במשפחה לאחי, נותן תמורה מלאה, ואמין מאוד.

כדאי לך לבדוק

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

כשמגיעים לנוחות נסיעה אני מציע לעזוב את ה-C5 כי היא פשוט הכי נוחה בקטגוריה שלה! אין לה אף מתחרה.

פורסם

ערב טוב,

ירדתי משתי ההצעות הספיציפיות הנ"ל, הגאלאנט הזו הרוסה לגמרי מבפנים, חוטי חשמל בחוץ, פלסטיקים סביב ידית ההילוכים חסרים, עם תאונה אחורית וגם קדמית ולא שווה אפילו 25000 ש"ח! לגבי C5 הם טיפלו במוסך מורשה עד 60000 בלבד והמשיכו באחר ללא קבלות, אז זה גם מחשיד לגבי הקילומטראג' האם אמיתי או לא ולא מעוניין להתעסק איתם!

לגבי המונדאו, אני יודע שזה רכב מעולה, אך התקציב שלי גבולי ועדיף שלא יעלה על 30-32 אלף. הגאלאנט וה C5 נסחרות מתחת למחירון לכן חיפשתי אותם.

עכשיו, יש גאלאנט שנת 2000 יד 2 עם 150000 ק"מ, מטופלת במורשה כל הזמן, נמכרת עקב שלילה! (את האמת עוד לא ראיתי את הרכב) אבל הקטע הוא שהבחור (נהג חדש כנראה) נתפס נוסע 170 קמ"ש באוטו הזה! האוטו אצלו קרוב לשנה, השאלה: האם האוטו הזה גמור בגלל הבחור הזה או לא?!

פורסם

אתה רציני?

אתה מצפה שנדע לספר לך מה מצבו המכני של רכב על סמך זה שנהגו בו פעם אחת ב- 170 קמ"ש?

כנראה שמצבו גרוע. או מעולה. או משהו באמצע.

מקווה שעזרתי (כמאמר אלה שמשיבים תשובות שאינן מועילות בכלום).

פורסם

יש לי רכב למכירה, אף פעם לא עברתי את ה 100 קמ"ש, טופל רק במוסך המרכזי מיומו הראשון.

אתה מאמין לי?

מה זה משנה בכלל, הרי אתה לוקח את הרכב לבדיקה מקיפה ושם יאמרו לך בדיוק את מצב הרכב נכון להיום.

אני לא הייתי פוסל את ה C5 ההיא רק בגלל שהוא עבר 40K ק"מ ללא תיעוד במוסך מורשה יבואן, גם רכב שיש לו קבלות על כל טיפול יכול היה לעבור אינסוף טיפולים במוסכים אחרים ללא ידיעת המוסך המורשה.

בריאות לכולם!

פורסם

את האמת שאלתי שני אנשים שיש להם C5, הם נהנים הרבה מהאוטו הזה. אך לדבריהם האוטו מסובך מאוד האחזקה שלו עולה הרבה כסף במיוחד עם כל השכלולים שיש לו, ולא יודע אם זה טוב בשבילי, כי אני בן אדם שמפחד להסתבך בהוצאות גדולות, אין לי הרבה כסף! אז אולי היפנית כמו הגאלאנט פחות "מסוכנת" מבחינת הוצאות.. ואולי אני טועה, הרי בסופו של דבר הכל תלוי במצב האוטו ובמזל שלי!

• תוכן חדש...