Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתר דפי זהב.

ניתן לפרסם שם מלל שגם יביא את שם האיש להיות בין הראשונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לכל תחום עניין כמעט יש איזה שהוא מגאזין, פיזי או אינטרנטי, שאנשים קוראים, שווה למצוא אותם ולנסות לפרסם בהם. כמובן ליצור אתר אינטרנט לעסק רק יעזור.

כמו כן ישנם פורומים גם כן לכמעט כל דבר ועניין, שניתן להשתתף בהם ולעזור, עם גילוי נאות של בעל העסק שהוא בעל עסק כזה או אחר בחתימה שלו. זה כבר צעד אחד מעבר לפירסום, לדעתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מוכן לשלם סכום נאה למי שיתפוס עבורי את מדביקי המגנטים באזור בו אני גר.

הדלת שלי הפכה ללוח פרסום, כל יום כשאני מגיע הביתה אני מגלה 2-3 , שלא לדבר על הדברים שתולים על הידית של הדלת.

(במיוחד מרגיזים אותי המנעולנים שמדביקים מדבקות על המשקוף או על הדלת עצמה, אחרי שביום המעבר לדירה עבדתי חצי יום לקרצף משם את השאריות)

מתוך עקרון לא הייתי עושה עסק עם אף אחד שמטנף לי את הסביבה הפרטית. מילא פליירים בתיבת דואר (שהולכים באמת לפח שסמוך אליה).

אם נתעלם לרגע מכך שהמגנטים מרגיזים, לדעתי הם גם לא אפקטיביים. כמה מידע כבר אפשר לדחוס במגנט? מה כבר אפשר לספר שם? מודבקים לי כרגע על המשקוף 10 מגנטים של אינסטלטור:

אחד בצבע צהוב: אינסטלטור משה , שירות 24 שעות , מספר רשיון XXXXX

השני בצבע ירוק: אינסטלטור שמעון , שירות 24 שעות , מספר רשיון XXXXX

השלישי בצבע אדום/ורוד : אינסטלטור יהודה , שירות 24 שעות , מספר רשיון XXXXX

וכן הלאה... (אולי אני אצרף צילום יותר מאוחר, זה נראה מאוד פסטורלי)

איך אני אבחר ביניהם? או יותר נכון למה שאני אבחר באחד מהם? מה מבדל אותם אחד מהשני? מה ימשוך אותי בכלל להתקשר לבעל עסק שאין לי מושג מה המוניטין שלו ?

אני חושב שפרסום טוב לעסק מהסוג הזה בהחלט יכול להיות במקומון בעל תפוצה גדולה,

או אפילו פרסום באמצעות גוגל (נניח שיוביל אנשים שמחפשים מלה מסויימת לקישורים ממומנים).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה רבה לכל מי שהתייחס ונתן עצות.

קיבלתי רעיונות רבים, הם נרשמו ויעברו אל בעל המקצוע להמשך טיפול.

עזרתם מאוד

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...