Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית גולף 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. (כאן הוסרו נקודות מיותרות)

רציתי לקבל ייעוץ לגבי רכישה של גולף 2001. (כאן הוסרו נקודות מיותרות) השאלה היא מה יותר עדיף לי מבחינת חסכון בדלק, אבל שהרכב לא ייצלע בעליות. (כאן הוסרו נקודות מיותרות)

1600 אוטומט או 2000 ידני? (כאן הוסרו נקודות מיותרות) אני מבין שה2000 יכולה לחסוך יותר אם זה נסיעות מחוץ לעיר (וגם בתוכה כשאין פקקים).

ומה לגביי ה1600 הידנית? :idea:

לאלו שגרים באיזור, (רווח) הנסיעות הן מעלה אדומים ירושלים וחזרה בשעות שאין בהן כמעט פקקים. (כאן הוסרו נקודות מיותרות)

כמובן וכמובן שהדגמים שעליהם אני מדבר הם אך ורק Generation היפייפיה. (כאן הוסרו נקודות מיותרות)

תודה רבה על זמנכם. (כאן הוסרו נקודות מיותרות)

פורסם

דגם ידני ב1.6 ינסע יותר טוב בעליות מהאוטומטית אבל כמובן לא כמו ה 2.0,לי הייתה גולף מנוע 2.0 אוטומט והייתה עולה בקלות אבל אני הייתי ממליץ לך ללכת על 2.0 ידנית בגלל הבעיות שיש עם הגיר בשנתונים האלה...

פורסם

אני מחזיק גולף 1.6 אוטו כבר 3 שנים

מניסיון ה1.6 חלשה מידי והאמת גם ה 2.0 לא להיט { נסעתי עליה ואין הרבה שינוי מה1600}

מבחינת בעיות גיר לשלי אין והיא עשתה כבר 140K

הכל תלוי בנהג וביחס לרכב

פורסם
שלום...

רציתי לקבל ייעוץ לגבי רכישה של גולף 2001... השאלה היא מה יותר עדיף לי מבחינת חסכון בדלק אבל שהרכב לא ייצלע בעליות...

1600 אוטומט או 2000 ידני...אני מבין שה2000 יכולה לחסוך יותר אם זה נסיעות מחוץ לעיר (וגם בתוכה כשאין פקקים)

ומה לגביי ה1600 הידנית? :idea:

לאלו שגרים באיזור,הנסיעות הם מעלה אדומים ירושלים וחזרה בשעות שאין בהם כמעט פקקים...

כמובן וכמובן שהדגמים שעליהם אני מדבר הם אך ורק Generation היפייפיה...

תודה רבה על זמנכם...

היי,

אני בעלים מאושר של גולף 2002, ג'נריישן, 1.6 ידנית מזה כחודשיים. שמעתי גם לא מעט אגדות על צריכת דלק, מנוע חלש וכו'.

נוסע כל יום 50 ק"מ לעבודה ופעם בשבועיים לירושלים.

צריכת דלק- 12.5 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת, 80% בינעירונית. ( מחושב על פי 3,500 ק"מ שנסעתי מאז שקניתי).

כח- לא חסר כלל. אומנם לא הכי זריזה ביציאה מרמזור, אבל 110 בעליית הקסטל ללא מאמץ ניכר :-D.

אמינות- לא יודע עדיין :? מקווה לטוב!

חוויה- נהנה כל יום כשנכנס לאוטו ופותח סאן-רוף 8)

• תוכן חדש...