Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכב בקנייה אישית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מקווה שלמישהו יש מידע שאני צריך.

אחי חוגג בר מצווה השנה ומיכוון שהוא ממש חולה מכוניות, אבא שלי החליט לצרף שני דברים יחד:

הוא הציע לי שאני אסע עם אחי לאירופה, נקנה שם רכב (חדש או כמעט חדש מסוג ספציפי שנבחר קודם) ואז נסע עם הרכב דרך אירופה ליוון/טורכיה, משם במעבורת לקפריסין ולארץ. כאן נעשה יבוא אישי לרכב. כך "נהרוג" שני ציפורים במכה אחת: גם אחלא טיול לאחי וגם חסכון קל (בתקווה) בקניית רכב.

האם יש למישהו ידע או נסיון שיוכל להמליץ לי בנושא?

רק כדי לתת כיוון, לא מדובר ברכב פאר אלא משהו בסגנון RAV4, FORESTER.... אולי AUDI A4 או BMW בסיסית. כלומר צריכים להתכנס לתקציב של ~150-170K עלות הרכב בארץ (קנייה + מיסים).

יבגני

בחו"ל: Audi Q7 3.0 TFSI 2014, ו- Porsche Cayman S 2013

בארץ: מחפש

פורסם

לא תוכל להכניס את הרכב לארץ ללא רשיון יבוא.

הפרוצדורה לוקחת קצת זמן. תקנו את הרכב, דאגו לבירוקרטיה הישראלית והאישורים הנדרשים ורק אז צאו לטיול הבר מצווה.

מזל טוב

פורסם

לפני 16 שנה עשינו משהוא יותר משוכלל. קנינו רכב בבלגיה, מכרנו אותו באוקראינה, שוב חזרנו לבלגיה והפעם קנינו רכב שהבאנו לכאן. (הונדה אקורד תוצרת אנגליה)

כעיקרון אתה יכול לעשות את זה, אבל לא בטוח שתוכל לשחרר אותו מהמכס. יש הגבלות מאוד קשות לגבי גיל, סוג וכדומה.

אנחנו לפחות לא הצלחנו ובסוף מכרנו אותו כמו שהוא בנמל למישהוא בעל זכויות של עולה חדש ששחרר אותו על שמו ונסע עליו.

קיבל בגרושים אחלה אוטו. אנחנו בקושי החזרנו השקעה.

פורסם

טוב, יש לי ידע בסיסי ביבוא רכב.

AHBARONY, מאיפה השטתם את הרכב לארץ?

יבגני

בחו"ל: Audi Q7 3.0 TFSI 2014, ו- Porsche Cayman S 2013

בארץ: מחפש

פורסם

לא בטוח לגבי מה שאפשר ליבא במחיר שציינת.

חשבתם פשוט לגשת לסוכנות הרכב הקרובה לאיזור מגורך במקום לנסות להשתמש בצינורות קניה עם קרניים?

פורסם

אני מציע לך לקרוא בשרשור בפורום אספנות, יש שם את כל המידע שאתה צריך.

קח בחשבון שיבוא של רכב לארץ אפשרית רק אם גיל הרכב עד שנתיים או מעל 30 מרגע היצור ולא מרגע העליה לכביש.

קח בחשבון שהגיל של הרכב חייב להיות פחות משנתיים ברגע שחרורו מהמכס בארץ, ז"א שאתה צריך רכב יחסית חדש ולהביא אותו לכאן רצוי עם חודש חודשיים ספייר.

• תוכן חדש...