Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי צמפ ידני 1500 עברה154000

היום בבוקר כמו כול יום שבת אני עושה ניקוי וטיפול שבועי לאוטו

היום פתחתי תמכסה הרדיאטור היה חסר משהוא כמו כוס מים ירוקים

מפלס השמן תקין כבר5חודש מאז שהחלפתי עומד על אותו קו אין טחינה בכלל ולא היה עיבוד כנל של הנוזל קירור אף פעם

ולא הייתה התחממות

בדקתי גם תאגזוז ויש השפרצה של טיפות מים בעת לחיצה על הדוושה וכנך גם בלי אבל פחות

אני רוצה לציין שהמתג של המזגן היה על און אולי בתעות השארתי אותו מאתמול העם זה קשור

ועוד שאלה כליית לגבי הרכב

נגיד והולך מנוע לאיזה מנוע אפשר להחליף או שזה רק אותו מנוע של הצמפ דגם4G15

תודה מראש

פורסם

מתי הפעם האחרונה שמילית מים?

האם הרכב התחמם לאחרונה?

לא נשמע קריטי.

עשית נכון שבדקת את השמן.

תמשיך לעקוב אחרי גובה המים, ולראות אם מדובר במשהו כרוני.

כמו כן עקוב אחרי טמפרטורת המנוע.

למכסה הרדיאטור מנגנון שחרור לחץ בטמפ' גבוהות. אם התחמם לך הרכב לאחרונה עם שחרור הלחץ יוצאים אדי מים.

אולי זה יסביר את איבוד המים שלך.

שבוע טוב

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

פורסם

השפרצה של מים מהאגזוז עלולה להצביע על בעיה במנוע (ראש\בלוק) אני הייתי ממליץ שתריץ קצת את המנוע ובדוק מים (אחריי שהם יתקררו) מים באגזוז יכולים להיווצר או כתוצר לוואי של בעירת הדלק (אם הם בכמות מועטה) או שמי הקירור בורחים דרך ההמנוע אל סעפת הפליטה ומשם לאגזוז.

פורסם

אפשר לעשות בדיקת לחץ. יכול להיות שיש נזילה בצינור כלשהו ולא רואים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

האם המים שיוצאים מהאגזוז הם לאחר התנעת בוקר (לאחר חניית לילה ארוכה) או תמיד? אם זאת האופצייה הראשונה אתה לא צריך לדאוג מכיוון שמדובר במים שהתעבו במשך כל הלילה בתוך מערכת הפליטה.\

בעניין איבוד המים, אני לא היתי רץ להחליף מנוע או כל דבר אחר, תעשה בדיקת לחץ למערכת, אם היא תקינה תחליף מכסה רדיאטור ותעקוב אחרי מפלס המים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תודה על התשובות

זה נרא כאילו הסתדר בעצמו לאחר ההוספה המפלס תקין כמו שהיה ואין יותר טיפות מהאגזוז

למישהוא יש תשובה בקשר למנוע??

תודה מראש

• תוכן חדש...