Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעת עבודה, לטוס לכמה חודשים לקולומביה ולמכור מוצרי טיפוח של חברה ישראלית בקניון.

למישהו יש ניסיון עם זה?

התנאים בסדר והחוזה הוא די סטנדרטי, השאלה היא האם היחס הוא טוב או מזלזל, רמת השכר היא כמו שאומרים לי או שהיא נמוכה יותר?

פורסם

לא ממש מעניין אותי העניין של המכירות, ואני די אנטי-קפיטליזם, כפי שחלק מכם יודע.

הסיבה לזה זו החוויה של לגור במקום אחר.

ההתלבטות היא בעצם זה או אנגולה, ובאנגולה אני רק יכול לעשות מחקר לתואר שני, ולא לעשות כסף.

פורסם

אם אתה לא בא למכירות האלה עם דבר אחד בראש, אתה לא תצליח, ותסבול מהרבה בחינות.

חוץ מזה להיות בחו"ל עם עוד איזה 10 ישראלים מסביבך, מקלקל את כל החו"ל.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

כל עוד לא מסדרים לך אשרת עבודה חוקית, זה לא לעניין.

ברוב המקרים אין אשרה כזאת, אלא הבטחות באוויר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תתכונן ל 14 שעות של עמידה על הרגליים

במשכורת רעב (כן, 8000 שקל בחודש זה רעב לעומת מה שהולך שם)

תכין את עצמך נפשית לרוץ אחרי אנשים ולנסות למכור להם דברים שהם לא רוצים ולא צריכים, וכמובן עמידה ביעדים.

פורסם

אני אומר לך לא לטוס, ומכמה סיבות:

1.הכלכלה במצב חרא, אנשים לא קונים היום את הדברים האלה.

2.אתה באמת רוצה לעבור לחו"ל ולגור עם שותפים (הרבה מהם, בדירה קטנה) ?

3.למעט בתקופה שלפני כריסמס (והשנה אפילו זה לא היה), המשכורות שם לעולם לא כמו שהם מתארים.

4.היחס של הבוסים לרוב לא אטרקציה,וזה עוד בלשון עדינה, אם יראו שאין תוצאות יתחילו לדבר איתך על לשבור את החוזה איתך ולשלוח אותך לארץ, אחרי שידרשו ממך קנס.

5.עזוב אותך משטויות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

המשכורת רחוקה מרעב, זה פשוט לא נכון ומטעה.

נכון שהיא נמוכה בסטנדרטים אמריקאים אבל להרוויח 3500$ בחודש זה מאוד הגיוני במכירות מהסוג הזה

למכור מוצרי ים המלח זה אחד הדברים היותר רווחיים. אחרי חודש של השתפשפות

אפשר להרוויח 600-1000$ לשבוע.

בניגוד למוצרים אחרים אין משמעות גבוהה לכריסמס פשוט כי זה נחשב מוצר צריכה ולא מתנה.

אבל...

עובדים שעות ארוכות כל יום ושאר הדברים שציינו בהודעות הקודמות+יש רק יום חופש אחד

והכי חשוב-אין מכירות אין כסף

בשורה התחתונה אם אתה מדמיין את עצמך יושב מול דלפק ומקבל כסף מלקוחות תשכח מזה.

אם אתה רעב לכסף ומוכן לעבוד קשה ולרדוף אחרי כל מכירה אתה תרוויח הרבה כסף.

פורסם

אני יכול לומר לך שיש לי חבר שהגיע להונג קונג לפני כמה חודשים והקים חברה למכירה של המוצרים האלה (גם כן עגלות), נחל כישלון חרוץ.

נכון שמוצרי טיפוח משמשים בכל ימות השנה, אבל אפילו בזה אנשים משתדלים להמעיט בתקופות שפל, אחרי הכל זה לא מוצר של חיים או מוות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האמת היא שיש לי בעיה אידיאולוגית חריפה עם כל הנושא הזה כי אני באופן כללי נגד צריכה לא מבוקרת.

יהיה לי קשה מאוד לנסות ולדחוף לאנשים מוצרים שהם לא צריכים.

זו אחת הסיבות לכך שהפסקתי לעבוד בYELLOW, כי לא יכולתי לסבול את דחיפת המוצרים לאנשים, במיוחד כשיש מישהו ששוקל 150 קילו ואני צריך להציע לו 3 מקופלת ב11 ש"ח.

פורסם
האם אתה יודע להגדיר מה זה מוצר צריכה?

מוצר שאנשים קונים אותו בשביל להרגיש טוב יותר עם עצמם בגלל שהתקשורת/תאגידים/חברה מבטיחים שקנייה שלו תמלא את הריקנות שאותו אדם מרגיש בתוך עצמו?

• תוכן חדש...