Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכמה מילים, יש כאלו שהעבודה הזו יכולה להתאים להם, אתה ממש לא אחד מהם. לפי ההתנסחות שלך אתה גם ממש לא איש מכירות ,מה גם שאתה אידיאליסט.. ,שכח מזה ידידי ומהר, אלא אם כן בא לך לחזור אחרי חודש לפורום ולהציף אותו בשרשורים על חוויות שליליות של "מה עשו לי.." וה"ישראלי המכוער." וכדומה.

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

פורסם

מוצר צריכה הוא כל מוצר הנרכש שלא במטרה לשמש כגורם ייצור.

דוגמה: אם אני קונה מחשב לעסק שלי - זהו גורם יצור. לעומת זאת, אם אני קונה את אותו מחשב רק כדי לשבת בבית וכל היום להגיב פה - זהו מוצר צריכה.

מכאן, ממש לא ברורה לי ההשוואה בין מוצר צריכה למתנה, מכיון שבשני המקרים לא מדובר בגורמי יצור...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
קיבלתי הצעת עבודה,
לטוס לכמה חודשים לקולומביה
ולמכור מוצרי טיפוח של חברה ישראלית בקניון.

למישהו יש ניסיון עם זה?

התנאים בסדר והחוזה הוא די סטנדרטי, השאלה היא האם היחס הוא טוב או מזלזל, רמת השכר היא כמו שאומרים לי או שהיא נמוכה יותר?

בחוזה סטנדרטי לקולומביה - יש הצעות יותר מענינות - בחקירה תמיד להגיד - זה לצורך מחקר אנטרו :wink:

או חשבתי כי זה מלח לבן , מים המלח .

אם כבר , אז כבר - שחק אותה כ "ברון" יוסי :lol:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לא היית אמור לנסוע לאפריקה להתנדבות או משהו?

ההתלבטות היא בעצם זה או אנגולה, ובאנגולה אני רק יכול לעשות מחקר לתואר שני, ולא לעשות כסף.

כן. זה לא סותר.

פורסם
בכמה מילים, יש כאלו שהעבודה הזו יכולה להתאים להם, אתה ממש לא אחד מהם. לפי ההתנסחות שלך אתה גם ממש לא איש מכירות ,מה גם שאתה אידיאליסט.. ,שכח מזה ידידי ומהר, אלא אם כן בא לך לחזור אחרי חודש לפורום ולהציף אותו בשרשורים על חוויות שליליות של "מה עשו לי.." וה"ישראלי המכוער." וכדומה.

אל דאגה, כך או כך , לכל מקום שהוא יסע הפורום יוצף בשרשורים.

אני די אנטי-קפיטליזם

אתה??

פורסם

יוסי - תפתח חנות למוצרים האלה באיביי. יצא לך יותר זול מלנסוע לשם, את המוצרים תקנה פה רק כשמישהו רוכש ממך, והשתלום בטוח ובלי להתעסק עם הגירה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...