Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום כבר פעם שנייה נסעתי לעשות לרכב טסט (פעם ראשונה הכשילו על בוקסות וצמיג לא טוב, החלפתי בוקסות וקניתי 4 צמיגים חדשים)

מידת הצמיגים שלי היא לא לפי רשיון הרכב, אבל נאמר לי גם פה בפורום שהמידה החדשה לא בעייתית וצריכים לאשר אותה ללא סיבוכים. אבל, הרב בוחן הזמין אותי למשרד שלו, חיפש בספר ולא מצא את המידה שלי (וזה מוזר, כי הרבה אנשים שינו אליה,

180,65,14)

בקיצור עכשיו הוא רוצה שאני יסע להונדה והם יאשרו לי את זה... בקשה לגיטימית מצידו? הוא לא יכול לאשר לבד?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

:lol: נו מה? זה מה הבנתי מהפורום!

לא משנה. בקיצור דיברתי אם נציגה מהונדה שלחתי לה רשיון רכב והכל היא אמרה שהיא תעביר את זה להנדסאי שלהם לבדיקה ואישור. עכשיו זה אמור לעלות לי משהו? ויש סיכוי שהוא לא יאשר לי?

פורסם

מזלך שהתייעצת בפורום אחרת היית מוצא עצמך עם 4 צמיגים חדשים שלא תוכל לאשר כל כך בקלות.

בעקרון אבל בשביל הידע הפרטי שלך בד"כ אפשר לאשר מידות אך ורק אם הן הגיעו על דגם זהה בארץ, כלומר נניח ויש לך פיג'ו 106, אתה תוכל לאשר עליה את הצמיגים של ה106 ראלי כי היא הגיעה לארץ עם מידה 185.55.14..

וזהו, תחכה לאישור מהונדה וגש לקבל את התעודה המיוחלת.

אבי.

פורסם

185/60/14 היא מידה סטנדרטית לסיויק שמופיעה באוטודאטה ולכן לא אמורה להיות בעיה לאשר אותה, בלי תעודות מהיבואן ובלי כאבי ראש.

אבל טוב לדעת שיש עדיין מכוני רישוי שמאשרים צמיגים לפי הספרים הישנים, שבחלק מהמקרים הם משמעותית מתירנים יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ומה לגבי סיוויק האצ' 1.5?

הרכב מגיע בדגם הנ"ל עם ג'אנטים בקוטר 13",כרגע מורכב סט מקורי של דגם הקופה .

שחכתי להוסיף: הרכב מודל 93

Nothing runs like a Deere.

פורסם

מה הדגם מנוע שלך ? ושנה של הרכב אני יביא לך את כל המידות המותרות .. בהודעה פרטית

כרגע: Alfa Romeo Giulietta Sportiva

בעבר: פורד קפרי 2.0 1975

פורסם

נפח 1.4 ו-1.5

מותר 175/65R14 ו-195/55R15

נפח 1.6 ו-1.8

מותר 175/65R14, 185/60R14, 185/65R14 ו-195/55R15

מעבר לזאת, כל מידה שתאור ע"י המח' הטכנית של היבואן - תאושר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

מעבר לזאת, כל מידה שתאור ע"י המח' הטכנית של היבואן - תאושר.

סליחה לא הבנתי את המשפט, האם התכוונת להגיד:

"מעמבר לזאת, כל מידה אחרת שתיבדק על ידי היבואן ותמצא כתקינה - תאושר" ??

• תוכן חדש...