Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבדלים בין הרכבים הבאים בהנחה שכולם שנת 2006

הרכב המיוחל מיועד להיות רכב "אמא " נסיעות בעיקר בעיר לעבודה קניות וכו' ומידי פעם גם מחוץ לעיר, חשוב שיהיה 5 מקומות נוחים ומרווחים ,

מבחינת :

1.אמינות,

2.דלק ,

3.מרווח ,

4.הנאה מהנהיגה ,

5.שומר על ערך

6.עלות טיפולים ואחזקה

יונדאי לנטרה

יונדאי אקסנט

רנו מגאן

מיצובישי לנסר

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אם מדובר ברכבים יוצאי ליסינג אף אחת מהן לא תהיה אמינה במיוחד בגלל ההחזקה של המינימלית ביותר בחברות הליסינג.

דלק כולן בערך אותו הדבר אין משהו חריג.

מרווח המגאן תהיה הכי מרווחת בקבוצה במרווח גדול מכל השאר במיוחד במושב האחורי, וכנראה תהיה גם הנוחה ביותר.

לגבי מהנה לנהיגה לדעתי אף אחת מהן לא תהיה מזהירה בתחום הזה, מדובר במשפחתומטיות הנאה מנהיגה מיוחדת בדגמים שציינת לא תקבל.

בנוסף המגאן תהיה הבטוחה ביותר ואם מגיע מחברות הליסינג גם הכי פחות מאובזרת.

הלנסר תהיה כנראה מאובזרת ביותר וגם עם הבטיחות הכי מחפירה.

אני מניח שמינית את הדגמים האלה עקב תקציב.

אני מציע לך שתחפש לך מאזדה 3 אלו אפילו תרד לשנתון נמוך יותר היא בהחלט תענה לך על כל הסעיפים.

אם תציין תקציב יהיה קל יותר להציע לך חלופות

פורסם

מגאן תיהיה הכי מאובזרת בין מכוניות שברשימה וכניראה גם הכי בטיחותית. בשנת 2006 מדובר על מגאן II עם 5 כוכבי בטיחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מאגאן יוצאת ליסינג תהיה הפחות מאובזרת מבין האופציות אשר רשמת מעלה, וזאת מהסיבה הפשוטה שגירסאת הליסינג נמכרת ערומה ועריה ללא על תוספת מלבד אביזרי בטיחות.

כרכב לחמישה נוסעים, מאגאן היא העדיפה ללא כל צל של ספק.

ולמי שהמליץ על ה 3, אני מניח שמעולם לא ראית ואו התנסית בהעמסת חמישה מבוגרים על רכב שהמושב האחורי שלו בקושי מאפשר ישיבה של 2 מבוגרים בצורה נוחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היחידות בקטגוריה האמורה שיהיו גדולות ומרווחות יותר מה-3 הם פוקוס ואחריו המגאן בהתאמה.

מגאן היא המרווחת ביותר, לגבי אמינות לא הייתי כל כך מהמר, ישנה בעיה ידוע בגיר אוטומטי בשנתונים האלה שאומנם עלות התיקונה לא גבוה אבל בכל זאת מעצבנת עד מאוד.

פורסם

אני יסביר, בעבקבות המבצע של אויס +מכר מבפנים שידאג להוזלה ונוספת ו"לקמבן" את הרכבים שבמצב הכי טוב שיש להם

ככה שהתקציב הוא 40-45 אלף ואלא הדגמים שהוא הציע לי במחירים אלא,

השאלה היא האם לרדת לשנתון 2003 ומטה או שעדין הקניה תשתלם לי..?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם
אם אתה מחפש אמינות אל תיגע במגאן!

אלו הן דעות קדומות. רכב יחזיר לבעליו את היחס אותו נתן לרכב. אם לא תטפל יפה - יבגוד בך. תטפל בזמן ובאופן מקצועי - תהנה מכל רגע. אני מקווה שאתה נהנה לנהוג בבלנו.

פורסם
אם אתה מחפש אמינות אל תיגע במגאן!

כל הכללה אינה שווה את הנייר אשר היא רשומה עליו.

תקופת ליסינג שניה עם מאגאנים בחברה, 0 תקלות .

הרכבים עושים בממוצע מעל 40K בשנה, ויש רכבים אשר עושים מעל 60K שום בעיה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...