Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 183
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מדבר על הגולף 1.6 100 כ"ס!??מנוע מיושן חלש רועש ובכלל לא בר השוואה למתחרות מודרניות.

מאוד מוזר אבל המנוע המיושן הזה יותר זריז מרוב המתחרות שלו המודרניות...

C4 1.6 מאיצה ב13.1 שניות (ממש מודרנית וזריזה - יצא לך לנוהג על אחת פעם?? לא זכור לי רכב כל כך חלש ואני לא מגזים (אחרי שנהגתי עליו הבנתי!).

308 1.6 - 13 שניות - כמובן שהתשובה למה היא ברורה - גיר מסרס...

אוריס 12.1

הI30 שאתה מתעקש שהיא ברת השוואה 12.1 .

הגולף ה"עגלתית" 11.3 .

אה?? איך זה יכול ליהיות??? :shock:

היא גם יותר חסכונית מכל אילו...

וגם יותר קלה במשקל בממוצע של 80-100 ק"ג...

ממש מיושנת אה??

כנראה שהגיר עשה פלאים... שלא לדבר על הזמינות כוח .. וכן , נהגתי על כל הרכבים האלו! אני 99% בטוח שלא נהגת על כל הרשימה ויותר מזה , אני דיי משוכנע שלא נהגת בMK6 גולף .. אחרת התחושות שלך מאוד מטעות אותך או שאתה מאוד אוהב לקרוא נתונים של כ"ס ..

מזכיר לי שאקורד החזקה מגיע עם 200 כ"ס אבל חלשה יותר מה160 של הסופרב למשל... :idea: בקיצור יש עוד הרבה מאוד משפיעים מעבר לסוסים שרצים ,כנראה שיש כאלו שהם מאוד מאוד עצלים...

עוד נתון מעניין (כנראה שהרכב הזה ממש גרוע):

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3688342,00.html

כספר - טעית , לא נורא קורה , למה אתה מחפש לתקוף ולהשמיץ ??

אם לא הצלחת להבין את המשמעות של סחיר אז אני אסביר לך ממש בקצרה , ההפרש הזה של 7000 ש"ח בין גולף ל308 למשל מתקזז בערך פי 2 לטובת ההרכב הסחיר במכירה , ולא ! אני ממש לא מגזים , נסה לבדוק הצעות ט.אין במקום בו אתה מפרסם...

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
אתה מדבר על הגולף 1.6 100 כ"ס!??מנוע מיושן חלש רועש ובכלל לא בר השוואה למתחרות מודרניות.מה קרה לדגמי הtsi אתה תמיד מזכיר רק אותם עד שזה מגיע למחיר!!ואין שום הצדקה למחירים של הגולף ובמיוחד של ה160 tsi אתה מדבר על 180000ש"ח ועל קטגוריה של רכבים הרבה יותר טובים מהגולף ב180000ש"ח אפשר לקנות סובארו b4 3000 סמ"ק בת שנה וחצי!!.אז על איזה level מדובר?

ואתה גם יכול לקנות מרצדס S קלאס בת 5 אז...

אנשים פה משווים מחיר של רכב חדש למשומש...בעוד ש-B4 חדשה עולה 250K

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני ממש נעלב :-( גם פראייר וגם טיפש?

כשגרסת ה- 140 עלתה 160K, איך לא כולם חשבו שזו שערורייה? הרי גם אז יכולת לרכוש B4 חדשה 2.0 באותו מחיר ולקבל יותר פח בעבור אותו שקל...

אז עכשיו ה- 160 עולה 175. אני עדיין חושב שזה יקר מידי, הייתי מצפה שתימכר ב- 160. מצד שני, הוסיפו לה מושבי ספורט בשילוב עור, מסך מגע, 6 רמקלים, צ'נגר 6 דיסקים, כרית אוויר לברכיים, שליטה מהגה, שמשות כהות, פנסי ערפל... האם כל זה שווה 15K? לפי מה שביררתי בחברות אחרות - זה אפילו מחיר טוב לכל אלה, אפילו שלא כולם לטעמי. לדעתי, שוב, זה יקר מידי, אבל איך פתאום כולם קופצים?

אגב, את תוספת ה- 20 כ"ס אני לא סופר, אגב, משום שהיא ממילא נמצאת גם במנוע של ה- 140, למי שמעוניין להתקין צ'יפ (כלומר שינוי תוכנה, שיביא את הרכב ל- 170 בקלות).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הגולף 1.6 עושה 11 שניות למאה אולי אם יש מאחוריה טורנדו. הדוגמא של הb4 v6 הייתה כמובן רק להמחיש איזה תמורה רעה הגולף שדרך אגב ממש לא סחירה וממש לא שומרת על ערכה וגם לא ממש ..אמינה, ולא משנה כמה פעמים יחזרו פה על המנטרה הזאת, אבל מי שרוצה לרכוש את הרכב בדרך של הערצה עיוורת שילך על זה זה העניין שלו.

פורסם

מאיפה ההצהרה הזאת ?אתה מדדת זמנים של גולף במסלול עם מכשור מתאים? עומר ציטט כאן נתוני יצרן בדיוק כפי שעשה לגבי רכבים אחרים שהביא לדוגמא. או שאתה טוען הפולקסווגן בניגוד ליצרנים אחרים ממציאים את הנתונים האלה?

גולף הוא כן רכב סחיר ששומר על ערכו בארץ . אם משהו בגולף או באנשים שקונים גולף לא נראה לך אתה מוזמן להגיד את זה כמה שאתה רוצה אבל תבדוק שמה שאתה אומר זה נכון ברמת העובדות

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

שמע, PIZO, יש כבר שניים שרוצים לרכוש את הרכב שלי, TSI בן כמעט שנתיים, ובכלל לא פרסמתי אותו; הם הגיעו דרך שמועות שאני עומד להחליף את הרכב. יש לך מדד טוב יותר לסחירות?

אבל זהו, כאן אני מפסיק להגן על כבודה של הגולף. נגמר לי הכוח. זה לא תפקידי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
שמע, PIZO, יש כבר שניים שרוצים לרכוש את הרכב שלי, TSI בן כמעט שנתיים, ובכלל לא פרסמתי אותו; הם הגיעו דרך שמועות שאני עומד להחליף את הרכב. יש לך מדד טוב יותר לסחירות?

אבל זהו, כאן אני מפסיק להגן על כבודה של הגולף. נגמר לי הכוח. זה לא תפקידי.

זה לא מדד אבל מאחל לך בהצלחה במכירה ובקנייה.

פורסם
כספר - טעית , לא נורא קורה , למה אתה מחפש לתקוף ולהשמיץ ??

אם לא הצלחת להבין את המשמעות של סחיר אז אני אסביר לך ממש בקצרה , ההפרש הזה של 7000 ש"ח בין גולף ל308 למשל מתקזז בערך פי 2 לטובת ההרכב הסחיר במכירה , ולא ! אני ממש לא מגזים , נסה לבדוק הצעות ט.אין במקום בו אתה מפרסם...

ברשותך, מחקתי את הביקורת שלך עלי כמנהל הפורום, בפעם הבאה אני לא רק אסתפק רק בזה.

כדרכך בקודש אתה חופר על אותה מנטרה של סחירות עתידית...אז ביקשתי ממש להמשיך הלאה במקום להתקע על אותו טיעון כל הזמן. מפה ועד להסביר לי על משמעותה של סחירות...המרחק גדול, אבל כנראה שהיה לך משהו להגיד אז מצאת סיבה להסביר סתם משהו לא קשור, יאללה שיהיה...הנה הזכרת שוב פעם את נושא הסחירות.

:mm_nah:

בריאות ואושר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם נתחשב במחיר שאתה יכול לקבל על המשגר טילים לבדו באיזור חבל עזה, הגולף הופכת להיות מציאה!

וברצינות, ברור כי מצד אחד יש את pizo ואחרים השונאים את הגולף, פולקסווגן ו/או צ'מפיון.

ואילו מצד שני יש את עומר, bar72 ואחרים שכן חובבים את הגולף.

בשורה התחתונה, בעיית התמחור היא של צ'מפיון ותפקידם הוא למכור כמה שיותר מהרכבים הללו.

מי שחושב שהגולף לא שווה את המחיר, לא יקנה גולף.

מי שחושב שהיא כן מצדיקה את המחיר, וישלם אותו, יסע בגולף.

ומי שיעדיף להשתמש ב170K שלו בשביל לנסוע בסובארו B4 מנוע 3 ליטר בת שנתיים - יסע בכזו.

בדיוק בשביל זה יש הרבה יצרני רכבים, שמייצרים הרבה רכבים שונים, ומציעים אותם במגוון מפרטים טכניים - כדי שיותר לקוחות ימצאו מה שמתאים להם.

הוויכוח פה סתמי ומיותר לחלוטין.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רק משהו שאני רוצה להוסיף לכל אלו שבשבילם הגולף זה רכב מעל שאר המכוניות בקטגוריה, יכול להיות שבעניכם הגולף זה רכב יוקרה שאין כמוהו באיכות אמינות ובטיחות והאירופאים הם פשוט מטומטמים מכיוון שלא סוגדים הם לגולף אלה מחשיבים אותו לרכב עממי ופשוט ויש להם עוד הרבה מה ללמוד מאיתנו (הדילרים שלהם אולי צריכים ללמוד מצפיון איך למכור ברזל במחירי זהב) .

אך אם נקפוץ ליבשת נראה שמחירי הגולף לא שונים בכלל ממחיר הפזיו והרנו וכל השאר(פלוס מינוס לפה ולשם) , ובטח אותו תושב אירופאי שקנה גולף מרגיש מקופח על כך שקנה רכב אלוהי כמו הגולף במחיר רכב לפשוטי העם. אני חושב שישראל זה המדינה היחידה בעולם בה WV ובמיוחד הגולף זה סמל סטטוס ויוקרה, אנשים פה פשוט הזוים.

ואין לי בעיה שבן אדם ישלם על רכב שבאמת נחשב יוקרתי (אך נותן תמורה רגילה) הרבה יותר,אתה משלם על סמל וזה מוצדק , אך אין שום הצדקה לשלם על סמל שהיבואן המקומי יצר והפיץ בארץ ללא שום תמורה הולמת , תלכו אם הגישה שלכם לאירופה ויצחקו אליכם שם. ואולי באמת תעברו לאוודי כדי שתהיה לפחות איזושהי הצדקה לכסף שאתם שופכים לידי צמפיון.

וסתם חומר למחשבה שבוע שעבר (כמדי שבוע) דיברתי אם דוד שלי שבמקרה גר בגרמניה ועוד יותר במקרה עובד בתעשיית הרכב המקומית בתור מהנדס אלקטרוניקה , והבן אדם מופתע כל פעם מחדש ממחירי הרכב בארץ (בחיוחד ביחס משכורות שלנו) ובמיוחד ממחירי הרכב הגרמני לדבריו WV זה רכב בהחלט עממי ונגיש לכולם והעליונות היחידה שלו על שאר רכבי העולם זה בכך שהממשלה "די תומכת בתוצר הלאומי במפעלים הגרמנים ובאזרחים שקונים תוצרת של המפעלים " ו WV ממש לא נחשב שם למותג מיוחד בטוח שלא יותר מה צרפתיות או יפניות (מצד שני אין שם אנשים מושחטים כגון לוי יצחק עם המחירון ההזוי שלו וגם לא תופעות העדר או הליסינג וזאת בגלל שהמחירים שם שפוים).

הוא למשל מרוויח שכר באזור ה 60-65K יורו בשנה כלומר בשנה הוא יכול לקנות 3-4 גולף חדשות.

מהנדס בארץ מרוויח נניח 15000 לחודש *12 נגיד גולף אחת מאובזרת.

(מצב דומה גם בצרפת ששם הממשלה עוזרת לתוצרת המקומית).

לכן גם אין שום מצב בעולם שרכב שנמכר בין 13-19K יורו יחשב כיוקרה ורק בארץ פראיירים ממשיכם לקנות מצמפיון.

פורסם

ועוד משהו להוסיף

באנגליה הדגם1.4 122כ"ס עם ותוספותDSG נמכר ב 19000 יורו *5.7 = 108300 בארץ זה נמכר ב 175000 שקל, הפרש 66000 ש"ח

באנגליה פזיו 308 1.6 140 כ"ס אוטומט נמכר בכ 19500*5.7= 111150 בארץ 149000 הפרש 37850 ש"ח

C4 1.6 עולה כ15000*5.7 =85000 בארץ 114000 הפרש 29000 ש"ח

קחו את הפזיו וגולף שעולים אותו מחיר באנגליה אז איך בארץ הגולף עולה כמעט 30K יותר

או שפשוט בארץ כולנו עשירים ובאירופה כולם עניים אז בשבילנו 30K ש"ח הפרש בשביל מותג עממי זה כלום.

אז אחרי זה שלא תבכו שדופקים אותכם.

פורסם

אתה כל כך מאמין במה שאתה חושב, שהתחלת להקליד שטויות.

גירסת ה-122 כ"ס (1.4 DSG) עולה כאן החל מ-145K, כבר הרווחת 30K. היא לא מגיעה ל-175.

ובהתאם למחירים הנכונים, ההפרש בין הפיג'ו לגולף הוא 4K, לטובת הגולף. ואם לוקחים את הדגם המאובזר, אז ההפרש מצטמצם ל-11K (לא 30K) לטובת הפיג'ו.

יש אנשים שחושבים שההפרש מוצדק, לא תשנה את דעתם.

לפי הקישור לכתבה שעומר הביא, הגולף היא הרכב הנמכר באירופה מתחילת השנה, למרות ירידה חדה במכירת מכוניות. אז נכון שהאירופאים לא מחשיבים אותה לרכב יוקרה, אבל הם עדיין חושבים שהיא טובה משאר המותגים, ולכן קונים אותה.

• תוכן חדש...