Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רובר טורבו 99 וכשאני לוחץ בהילוך שני נגיד, אז הוא מאיץ יפה וכשהוא מגיע לכיוון ה6 אלף סל"ד, הוא כאילו מפסיק לדחוף , ותוך שניה שוב ממשיך....

הרגשה כזאת מוזרה.

לפי ההגיון אני חושב שאיך שהוא אני מאבד לחץ בגבוהה, אולי בריחה או משהו כזה....

מה אני צריך לבדוק? , ואיפה?...

תודה

פורסם

סרג'ים היו באים בסל"ד יותר נמוך ובהילוך יותר גבוה כמו שלישי או רביעי.

וזה היה מרגיש כמו קיטועים בהאצה לכל אורך ההילוך, לא רק באיזור ה-6000 סל"ד.

בתור אחד שמתמודד עם סרג'ים כל יום זה לא נשמע כמו כאלה... :wink:

אין לך שעון גדישה ?

פורסם
אלדד, ממה יש לך סרג'ים?

שי, אני לא כל כך יודע את הסיבה לסרג'ים אבל זה דבר ידוע בצ'יפים של אפסולוט,

פשוט המחשב מוריד גדישה בזמן ההאצה כשאין מספיק אוויר או כשאין מספיק דלק, לא הבנתי בדיוק.

בכל מקרה, אפשר לנסות לסדר את זה ע"י מאף גדול יותר ש"יעבוד" על החיישן כאילו נכנס יותר אוויר וכך המחשב לא יוריד גדישה.

פורסם

נשמע מוזר, לא שמעתי על בעיות של סרג'ים רק מצ'יפ הבנתי שיכולות להיות בעיות כאלה עם בוסט קונטרול

ורק בגדישות נמוכות ,נראה לי שהבעיה אצלך היא חוסר דלק.

יש פה עוד אנשים עם קופרה וצ'יפ שיש להם סרג'ים?

פורסם

יש לי סרג'ים בפאסאט 1.8T ידנית עם צ'יפ של אפסולוט וגדישה מכוונת ע"י ברז גדישה ל1.2. בהילוך שלישי מ3 טור יש קירטוע ואז מתחילה חגיגה. לא יודע אם חוסר דלק יהווה בעיה, ברכב יש משאבת וולברו.:roll:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

אלדד אמר שהוא מרגיש סרג'ים לאורך כל ההילוך מה שאתה מתאר נשמע כמו סרג' שקשור כנראה לעצם זה שמותקן אצלך ברז

גדישה וב-3 טור אני מניח שאתה לא בפול בוסט אולי חצי באר (גדישה נמוכה).

יצא לך לנסוע עם הרכב עם הסטאפ הנוכחי רק בלי הברז?

פורסם

ולשאלת הצעירים שבפורום : '' מזה סרגי'ם'' ?

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

טוב מה שאמרתי שקרה לי זה רק בסביבות ה6 אלף סל"ד ומעלה, ואם הכוונה שלכם לסרג'ים היא כזאת שנועים וםתאום האוטו חותך כזה כאילו לא מגיע דלק או לא יודע מה, במהירות נמוכה יותר מבגבוהה אז כן גם את זה היה לי, אבל אני מתכוון לאיבוד כוח ב6 אלף סל"ד ומעלה..

פורסם
נשמע מוזר, לא שמעתי על בעיות של סרג'ים רק מצ'יפ הבנתי שיכולות להיות בעיות כאלה עם בוסט קונטרול

ורק בגדישות נמוכות ,נראה לי שהבעיה אצלך היא חוסר דלק.

יש פה עוד אנשים עם קופרה וצ'יפ שיש להם סרג'ים?

זה לא כזה מוזר שי, הרבה בפורום של וואג הזהירו אותי מזה ומכירים את הבעיה.

אגב, כשעוברים לצ'יפ קאסטום עם משאבת דלק אז הסרג'ים נעלמים, זאת אומרת שזה אכן קשור לחוסר דלק,

לא ברור לי לגמרי העניין הזה.

ולשאלת הצעירים שבפורום : '' מזה סרגי'ם'' ?

סרג'ים זה תופעה שהמחשב מוריד אוטומטית את הגדישה לפרקים כשהוא מזהה תערובת דלק ענייה מידי,

מה שמורגש בפועל זה קיטועים קלים בהאצה בהילוכים הגבוהים כשלוחצים מסל"ד נמוך.

פורסם

גדישה וב-3 טור אני מניח שאתה לא בפול בוסט אולי חצי באר (גדישה נמוכה).

3 אלף זה כבר כמעט שיא הגדישה.

עד 2000 סל"ד הצ'יפ לא עושה שום דבר מורגש. לעומת זאת בקטע מ 2000 ל 3000 ,במקום שהכוח ישאר קבוע ( 0.6 באר אצלי, 0.8 באר בקופרה) הוא נבנה ונבנה עוד ועוד. ומ 3000 והלאה הכוח במקסימום והאוטו ממריא.

גם אצלי בסל"ד גבוה הכוח מתחיל לרדת אבל לא נראה לי שזה נובע מחוסר דלק אלא מהגעה של המגדש לתחום שבו הוא כבר לא עומד בכמות האוויר שהוא צריך לגדוש, ומורגשת ירידה הדרגתית בכוח (לא קיטועים).

תופעה אחרת שמעצבנת אותי שיש אצלי, בזמן הבניה של הכוח בין 1500 ל 3000, אם מורידים לחץ מהדוושה (באופן הדרגתי) בדיוק בזמן שהכוח בתהליך של בניה והתחזקות, יש מן השתנקות רגעית כזאת. התופעה זה כאילו עזבתי גז לגמרי ומיד חזרתי לקצת גז. הדרך היחידה להמנע מזה ולקבל החלשה הדרגתית ונורמלית של הכוח, זה להוריד לחץ מהדוושה ממש ממש לאט, אלא שבנתיים האוטו ממשיך לרוץ ולצבור עוד איזה 20-30 קמ"ש כשאני בכלל רציתי להפסיק להאיץ.

זה היה גם עם התוכנה המקורית של האוטו אבל פחות מורגש (פחות גדישה כמובן) ורק בין 1500 ל 2000.

לעומת זאת עם צ'יפ הדגמה של Revo זה לא היה בכלל, בשום סל"ד בשום מצב.

• תוכן חדש...