Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מה קרה למחשב שלי. היום בבוקר זה התחיל: הוא עשה ריסט בכל פעם שהוא טען את המערכת. עכשיו המצב טיפה יותר טוב והוא עושה "רק" אחרי איזה 10 דקות...

בדקתי את המחשב, ואף אחד מהרכיבים לא מראה סימן של התחממות יתר.

וירוסים אין כיוון שאתמול עשיתי סריקה מלאה לכל המערכת עם נורטון מעודכן.

שהמערכת עולה אני מקבל שגיאה: המערכת שוחזרה אחרי שגיאה חמורה.

ושאני לוחץ על דו"ח שגיאות, אני מקבל כתובת של שני קבצים:

C:\WINDOWS\Minidump\Mini012504-18.dmp

C:\DOCUME~1\Liran\LOCALS~1\Temp\WER5.tmp.dir00\sysdata.xml

מישהו יודע מה זה ?

מה לעשות כדי שהמחשב יפסיק לאתחל את עצמו ?

פורסם

לפי הזכור לי זה BLASTER.

כדי לבטל את זה עשה כך:

start

run

cmd

ושם תכתוב:

shutdown -a

(אם אני לא טועה)

וזה יבטל לך את האתחול מחדש.

אח"כ גש לאתר נורטון והורד את התוכנית שמסירה את הבלאסטר !

מקווה שעזרתי !

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
לפי הזכור לי זה BLASTER.

כדי לבטל את זה עשה כך:

start

run

cmd

ושם תכתוב:

shutdown -a

(אם אני לא טועה)

וזה יבטל לך את האתחול מחדש.

אח"כ גש לאתר נורטון והורד את התוכנית שמסירה את הבלאסטר !

מקווה שעזרתי !

אני יודע מה זה בלאסטר. זה ממש לא בלאסטר.

המחשב עושה לעצמו ריסט מיד עם הפעלת המערכת. לפני בכלל שהמערכת עולה (מיד לפני שמקבלים את מסך ה WELCOME או הברוכים הבאים) המחשב דופק ריסט.

פורסם

האם זה XP או מערכת אחרת?

אם זה XP יש לך

SYSTEM RESTORE או שפשוט תעיף את התכנה האחרונה שהתקנת

אם זה WIN2000

אתה מוזמן לבחור ב

LAST GOOD KNOWN CONFIG. ושוב לנסות את מזלך.

אם לא תתחיל להזכר מה עשית לפני הריסט- האחרון שעשית... מה נשתנה...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בדוק את המאוורר של מעבד - אם הוא לא עובד/עובד לאט - שם הבעייה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במקרה אני עובד בזמני החופשי כטכנאי מחשבים מזדמן ( כדי להוסיף קצת למשכורת הצבאית ) .

והיה לי כזה מקרה בדיוק לפני כשבוע .

יש 2 אופציות .

1. וזה 90% המקרה הזה , ווירוס , BLASTER וכו' , יש המון וירוסים שגורמים ל - RESET

2. עוד אופציה היא בעיית חומרה אבל לזה צריך תוכנת DIAGONSTICA , אפילו מהבסיסיות שתריץ לך בדיקה על המחשב .

אני מציע שתריץ את המחשב ב- SAFE MODE ואם הוא עולה תריץ ANTIVIRUS מעודכן ותנקה את הווירוס ולאחר מכן תתקין חלונות מחדש .

או שאתה יכול לקחת את הכונן הקשיח שלך ולעשות את הסריקה אצל מחשב אחר שאצלו יש אנטיוירוס מעודכן ( אופציה עדיפה ) .

בכל מקרה אם זה וירוס רציני ה - WINDOWS שלך גמור ואתה צריך להתקין מחדש .

* לאחר שאני קורא את ההודעות האחרונות אני רואה שבאמת יכול להיות שהמאוור לא עובד והמעבד מתחמם וזה איזשהי מערכת הגנה ...

אבל בכל מקרה אם אתה מפעיל את המחשב שהוא קר לגמרי וכבר ב - LOAD הראשון הוא עושה RESET אז זה לא זה .

פורסם

תבדוק שהמאוורר על הלוח אם ועל הכרטיס מסך עובדים כראוי (לא רק עובדים אלה גם מסתובבים מהר כי לפעמים קורא שנכנס אבק והמאוורר בקושי מסתובב) כדי לא לגרום להתחממות יתר שיכולה לגרום לריסט במקרה הטוב ושריפת החלק במקרה ההרבה הפחות טוב...

פורסם
תבדוק שהמאוורר על הלוח אם ועל הכרטיס מסך עובדים כראוי (לא רק עובדים אלה גם מסתובבים מהר כי לפעמים קורא שנכנס אבק והמאוורר בקושי מסתובב) כדי לא לגרום להתחממות יתר שיכולה לגרום לריסט במקרה הטוב ושריפת החלק במקרה ההרבה הפחות טוב...

אם זה קורה ב - LOAD הראשון זה לא זה ...

מה שאתה מתאר זה בד"כ קורה שעושים OVERCLOCK גבוה מדי , כי אז זאת הגנה של החלונות שמזהה שגיאה ( מהירות גבוהה מדי ) .

כדי לגרום להתחממות בכרטיס מסך צריך די הרבה זמן , וכך גם במעבד .

פורסם

תגדיר "עושה ריסט" הוא עושה ריסט עם הודעה או שגיאה מסויימת לפני זה או שהוא פשוט נופל ומראה לך את המסך השחור עם הכתוביות ?

יכול להיות שהלוח אם שלך דפוק.

פורסם

אם יש לך מעבד AMD אז יש מצב שהוא זה הגורם לריסט. יש לו מנגנון הגנה שאם משהו לא תקין (טמפרטורה לדוגמה) אז הוא עושה ריסט.

עוד דבר שיכול להיות זה הספק שלך. האם למחשב יש בעיות חשמל ? (יענו האם הוא צרפתי ? :lol: )

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

טוב חברה, אז ככה:

הכוונה לכך שאמרתי שבדקתי כל אחד מהרכיבים אם יש התחממות יתר, הכוונה שפתחתי את המארז ומיד אחרי הריסט בדקתי כרטיס כרטיס. קרה לי פעם שהמעבד התחמם וכיבה את המחשב - אך המעבד היה קר, הכרטיס מסך היה קר, לוח האם היה קר, הארדיסקים, הזיכרון ובקיצור הכל. (בתפריט של הביוס הטמפ' של המעבד היתה 37-29 מעלות צלזיוס - שזה נחשב לא רציני...)

ברור שאין פה בעיה של התחממות יתר.

וירוסים בדקתי עם אנטי-וירוס מעודכן. התקנתי אנטי-וירוס חדש, הורדתי עידכונים, ואחר כך הורדתי שוב עידכונים. (אחרי עידכון ה LIVE UPDATE, ישנם עוד עידכונים שזמינים לאנטי-וירוס המעודכן...)

חשוב מאוד ! אולי לא הסברתי את עצמי טוב - זה קורה מיד אחרי הטעינה של המערכת - ואנ מדבר על הטעינה ההתחלתית ביותר (ב XP - זאת עם הרקע השחור)

ולעיתים זה לא קורה, המחשב עולה רגיל והוא עושה ריסט רק אחרי כמה דקות, או לעיתים אחרי כמה שעות.

בקשר לחשמל - החלפתי את התקע בקיר, החלפתי את מפצל שיושבים עליו המסך, המחשב, המערכת והמודם - והבעיה לא נפתרה.

בלאסט זה ממש לא.

ובקשר להגדרה של הריסט - בדיוק כמו שזה נשמע - מכירים את הכפתור הקטן ליד הכפתור שמפעיל את המחשב, שמכבה בלחיצה אחת את המחשב ומדליק אותו מחדש (RESET...)

בדיוק ככה. בלי שום הודעה מוקדמת, בלי שום קישקושים - בום - המסך נהיה שחור...

הערות נוספות:

א) אין לי מעבד AMD - יש לי פנטיום.

ב) לא עשיתי OC לאף אחד מהרכיבים.

ג) כל המאווררים במארז (4) עובדים במלא המרץ.

פורסם

לפי ההודעה יש לך בעייה בגיבוי האחרון של המערכת (DUMP) . נסה לשחזר מתאריך ישן יותר. ניסית את ה-HELP באתר מייקרוסופט ?

• תוכן חדש...