Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

(נא להמתין עד לעליית התמונות )

כהתחלה אני מעוניין להתקין מגבר וקומפוננט ולאחר מכן אני אוסיף סאב. את ההתקנה אני אבצע לבד , יש לי נסיון דל (התקנתי מערכות פשוטות ברכבים הקודמים שלי ושל המשפחה).

מדובר ברכב פורד פוקוס 2009. ויש לי מספר שאלות.

1. הHU ממוקם באמצע כפי שניתן לראות בתמונה , איך מפרקים מסגרת הפלסטיק מסביב? יש ברגים או רק קליפסים? הנה התמונה

zzynirm2yylk.jpg

2. יש בדלת מיקום מיוחד לטויטר , מבחינה אסתטית זהו מיקום מעולה לטעמי , האם הוא מתאים? או שעדיף להתקין את הטויטר על הדשבורד - אם לא יהיה הבדל משמעותי עדיף במקום המיוחד אשמח להתיחוסתכם - תמונה למקום:

gq52zqntm3zo.jpg

jjtnlmumjm0b.jpg

3. פירוק הדלתות , בדלתות פשוט אין ברגים! נראה לי הכל קליפסים , הנה תמונה. פשוט לפתוח את זה במברג שטוח בעדינות?

zjfmg5nhdzfm.jpg

4. השחלת כבלים , את המתח והרימוט בצד , והאות והרמקולים בצד הנגדי , נכון? האם עדיף שכבל המתח יהיה מצד הנהג? ועוד שאלה , ברכב הספיציפי הזה , אין את הפלסטיקות כמו למשל במאזדה 3 ברצפת הדלת. יש שם גומייה , האם זה בטוח לפרק את הגומיה ע"מ להשחיל את הכבלים? הנה תמונה לגומיה

uhgmj5ytzyem.jpg

אשמח אם תתיחסו לכל שאלותי , אם אני אתקל בעוד בעיות כמובן שאתייעץ אתכם קודם :)

סליחה אם איכות התמונות גרועה - צולמו בטלפון סלולרי.

תודה.

פורסם

אם יש לך כל כך הרבה שאלות ואתה אומר שיש לך ניסיון דל בהתקנות הייתי מציעה לך לפנות למתקין מקצועי עלמנת שלא תגרום נזקים - הפלסטיקים די יקרים ברכבים החדשים שלא נדבר על תיקון בעיות חשמל :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

בקשר למיקום הטוויטרים: ניסוי וטעייה.

לא תוכל לדעת מה ישמע בשבילך יותר טוב, אם לא תנסה את כל האפשרויות.

מתחדשת*

פורסם
מניסיון אישי,

התקנות בפוקוס לא פשוטות.

גם אין יותר מדאי מקום וגם הכל קליפסים (מאוד שבירים).

תיזהר!! שלם עוד כמה מאות שקלים ותן למתקין לבצע את העבודה.

אגב, יש מלא סרטים ב - youtube

אני עדיין בשלב קניית רכיבים , נותר לי כמה.

אבל אתה צודק , הכל נראה כאילו הותקן כדי שלא יפורק לעולם. הדלת כולה קליפסים וצריך לפתוח אחד אחד בעדינות.

פתחתי את הדלת, ומה שטוב זה שהאיטום יהיה קל כי החלק הפנימי יוצא לאחר פירוק כמה ברגים מסביב , כלומר אין חורים וכך יהיה יותר קל לאטום את החלק הפנימי. שזה טוב.

בקשר לקישורים ביוטיוב , אתה יכול לשתף אותה בכמה לרכב הספיציפי הזה ? כי פשוט הדגם האמירקאי שונה מזה שמשווק בארץ בגלל זה לא מצאתי הרבה מדריכים/התקנות בפוקוס הנ"ל

אגב , השיקול להתקנה עצמית אמנם כספי אך גם בשביל הנאה בעבודה! וגם , עלות העבודה נטו!! לא כולל פלטה/כבלים ולא כוללת רכיבים , פשוט עבודת ידיים נטו היא מעל 1600 ש"ח (כולל איטום כמובן)

שזה די יקר , בתקציב הזה אני קונה מגבר טוב.

• תוכן חדש...