Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי - 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדור המדובר הרכב לא ממש מהנה לנהיגה וממש אין לו הגה מתקשר.

.

נהגתי על אחת לא סטנדרתית, יכול להיות זאת הסיבה?:|

הוחלפו מתלים בולמ"ז ועוד דברים שגרמו לחווית נהיגה.

בקשר להספק אכן צריך להשקיע הרבה, והיא פורסמה בעבר פה בפורום

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=164032

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הרכב שופר, יכול להיות שההתנהגות השתנתה לטובה- כלומר פחות תת היגוי, יותר קשיחות, זויות גלגול עדיפות. תחושה מן ההגה לעומת זאת כמעט ולא ניתן לשנות, גם אותם רכבים עם 500 כ"ס (בדוק על דיינו?) אולי הם מהירים וחדים בתגובה, אך אין זה אומר שההגה התחיל פתאום לתקשר.

תארגן לעצמך סיבוב על צרפתייה חמימה מהעשור הקודם ותלמד אך מרגיש הגה "פטפטן".

פורסם
אם אהבת את הgti golf אז למה לא?

150 כ"ס במנוע 6 צילינדר 1.8, (ד"א גירסת הvr6 הגיעה עם הספק של 170 במנוע 2.8 לא חסכוני בכלל אם אתה מעוניין), זולה היא לא ממש תהיה לאחזקה אבל ביחס ל1.8 אני מאמין שתרגיש שוני, וגם מהפונטו תרגיש.

נוחות נסיעה לא חסרה, אין ממש מה לדבר על זה אני מאמין.

בטיחות? 6 כ"א וכמובן abs.

איבזור, כמובן חלון בגג ח"ח אימובלייזר מגנזיום מקוריים ועוד הרבה תוספות שאני לא צריך לפרט, אבל מה שחשוב שהיא הגיעה עם צמיגים רחבים מהחברה שזה כבר שיפור וכמובן מגדש.

לגבי נהיגה, זה רכב נורא מהנה לנהיגה והוא מרגיש נורא יציב על הכביש, לא נהגתי על קליאו או פונטו אעבל הבנתי שהפונטו בכלל לא מהנה בכל מה שקשור להגה, והקליאו פשוט "משוגעת".

אכן נהגתי על הgti וזה היה חוויה, הגה מתקשר, ונהיגה נורא כיפית, חוץ מזה אין לי ממש מה לפרט, ולגבי פוטנציאל שיפורים לא חסר, יש שמועות שיש כאלו בעלות הספק של 500 כ"ס.

הרבה זמן לא שמעתי כל כך הרבה שטויות בהודעה אחת!

צריך למחוק אותה ומהר :? אתה סתם מטעה אנשים ואם אתה לא יודע אז עדיף לא להגיב מאשר לרשום שטויות!

המנוע המדובר בגולף הוא בכלל 4 צילינדר, ממש לא שש. מגדש קטנטן שנכנס לפעולה בסל"ד מאוד נמוך.

חזק משמעותית מהמנוע של הפונטו, ברמות של 4-5 מכוניות לפני הפונטו בכל רגע נתון וזה עוד לפני שיפורים.

הבחור מדבר על רכב ב70K ש"ח ספורטיבי ואתה מדבר על VR6? :? מה הקשר בכלל?!

ותיתפלא, דווקא המנוע הנ" זול יחסית לאחזקה.

צריכת דלק ממוצעת של 1-10, טיימינג 1500 ש"ח, רוב החלפים זולים ומאוד נגישים והמנוע אמין בצורה מדהימה להיתעללות.

חוץ מקלאץ' יקר וכנ"ל לגבי הגיר אין בלאי רציני שמתבטא בעלויות גבוהות.

הצמיגים הרחבים שאתה כל כך מהלל הם מידה סטאנדרתית בכל גולף עם רמת איבזור סבירה ומעלה.

ובלי שום קשר הפרופיל שלהם גבוה ככה שהם ממש לא תורמים לספורטיביות.

קשה לי להאמין שנהגת על גולף עם 500 כ"ס, אולי 350 וגם אז השקיעו שם לא מעט כסף.

ההגה של הפונטו אמנם חרא, אבל גם של הגולף לא מי יודע מה בלשון המעטה.

הפונטו ממש לא "משוגעת" ופשוט לא כל כך אוהבת טעויות בנהיגה על המגבלות.

בקיצור בדיוק בגלל הודעות כאלו המון חברי פורום אהובים נטשו אותנו :-(

פורסם

תודה לכולם!

אחרי מחשבה מרובה החלטתי להתלבט בין ה156, לבין הקופה שהחלטתי לתת לה צ'אנס נוסף, פנים מול פנים.

ה156 מהטרייד אין ביד2 מאוד מפתה, יד 1, ק"מ ממוצע לעומת הקופה שיכולה להיות חתול בשק. מישהו יכול להמליץ על אקזמפלר ראוי?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

ישנה מיני קופר S בלוח כאן, יד 1 בייבוא אישי, נשמעת אהובה ומלוקקת, עם 6 אלף ק"מ בשנה (אלא אם הורדה מהכביש, צריך לבדוק).

זו עוד אפשרות מאוד מעוניינת, למרות שאני לא בטוח שאני מתאים לה או להפך.

פורסם

לא ציפיתי למצוא אחת כזו. אבל כבר הרבה זמן אני מפנטז עליה... אז אני מוכן לשקול אותה (100K)

פורסם

אימפרזה על סוגיה ממש לא הטעם שלי.

אם מישהו יכול להמליץ לי על קופה אני אשמח...

פורסם

מצחיק מה לא עושים בשביל כלה יפה :lol:

התחלת מ70 טיפסת ל80 - 85 ועכשיו מוכן לשקול 100

הייתי במצב הזה גם לפני כמה חודשים ואני חייב לומר לך שאני מרוצה מההוצאה הנוספת של 20K.

רק תדאג לעשות סיבובים במכוניות לפני שאתה מתחייב, הפונטו בהחלט אין בה שום דבר ספורטיבי פרט לתג ושלא תתבאס שוב מרכב אטמוספרי שבסהכ הוא די קבוע

אברה קדברה

• תוכן חדש...