Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר: הונדה סיויק DX 1500 שנת 95.

אז ככה:

אתמול , במהלך הנסיעה , נדלקה נורה כתומה בלוח השעונים (הנורה שנמצאת מעל לנורה האדומה של החגורה).

הגעתי הביתה , כיביתי את המנוע וניסיתי להניע מחדש והרכב לא הניע. יש סטארטר , יש חשמל אבל המנוע לא תופס. הנורה הכתומה דולקת במהלך נסיון ההתנעה.

באותו יום בערב , הגעתי שוב לרכב והנעתי אותו חלק , עשיתי סיבוב לראות שהכל נראה תקין ולא היתה שום בעייה.

היום בבוקר ניסיתי שוב להניע והבעייה חזרה. המנוע לא תופס והנורה הכתומה דולקת.

אני אנסה לחפש תמונה של לוח השעונים ולהראות איזו נורה בדיוק דולקת. אין לי מושג מה הנורה הזו אומרת.

קודם כל , מישהו מכיר את הרכב ויכול להגיד לי מה הנורה הזו אומרת?

ובכלל , מישהו יכול לעזור/לשער מה הבעייה?

תודה רבה!! עמרי

וואלאק אתה!!

פורסם

תודה VOLK. על מה הנורה הזו יכולה להעיד? (בהנחה שהמנוע עצמו תקין)

ושמתי לב לעוד משהו:

כל פעם שאני עושה חצי סיבוב לסוויץ' הנורה הכתומה נדלקת ויש מן ציפצוץ קטן מכיוון הדוושות. אחרי 5 שניות נפסק הצפצוף ואז הנורה הכתומה נכבית ואפשר להניע (נשמע לי כמו מין צפצוף של סריקה שהרכב מבצע לפני התנעה , או משהו כזה).

עכשיו הבעייה היא , שלפעמים הרכב נתקע במצב ביניים הזה (שהנורה הכתומה דולקת ולא ניתן להניע) ואז אי אפשר להניע לכמה דקות/שעות עד שהנורה נכבית והרכב חוזר למצב תקין.

אני חוזר שוב , המצבר תקין ויש חשמל לסטרטר!

וואלאק אתה!!

פורסם

אחרי שאתה פותח סוויץ, משאבת הדלק נכנסת לפעולה כדי שתוכל להניע את האוטו, הצץוף כנראה מאיזשהו אימובילייזר או תוסף לאזעקה כי בסיוויק 94, אין שום ציפצוף שבר עם הרכב, אלא אם כן אתה לא חגור או שהדלת פתוחה ואז יש צפצוף (אבל זה ממשיך גם אם הנורה נכבת).

פורסם

זה לא בדיוק צפצוף כמו שיש כשמכניסים לחצי סוויץ' או כשהדלת פתוחה.

זה פשוט מן קול קטן כזה של שאיבה או משהו כזה.

וואלאק אתה!!

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

שלום עמרי.

ממליץ ליבדוק את המימסר הראשי ואת החיווט אליו - תקלה ידועה בדגם זה והוא אכן יושב באיזור הדוושות.

בהצלחה.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

של מה הממסר הזה? יכול להיות בו ממסר של ניתוק מתח למנוע או משהו אחר שלא יאפשר התנעה?

איפה בדיוק הוא נמצא ואיך אני יכול לבדוק אותו?

וואלאק אתה!!

פורסם

אם זה באמת קול של שאיבה או יותר נכון כמו שמהו חשמלי אז חיים אכן צודק, וחשמלאי ולא מכונאי דווקא יוכל להגיד לך, מנגד, במידה ויש תקלה במשבה והיא לא תמיד מצליחמה "להקדים מהלך" להתנעה אז יש צורך במכונאי, מוזר שאתה אומר שהתקלה לא איקבית.

פורסם

חשמלי רכב זה כבר מושג שהולך ונעלם מעולם המוסכים והיום יש טכנאים או אנשי אבחון והם אמורים להבין בכל התחומים גם יחד כדי לאתר תקלות בקלות.

נגמרו הימים של "זה קרבורטור...סע למכון.", "לא! זה הדיסטרביוטר...סע לחשמלאי..."

• ספונסר פורום
פורסם

כמו שחיים יוד רשם,הסימפטום שאתה מתאר תואם לממסר ראשי תקול,הוא נמצא באזור הדוושות מצד שמאל,ונוטה לעשות בעיות דומות למה שתארת בדגם הנ"ל.

אורן

פורסם

בשביל מה יש את הממסר הזה? איך אני מגיע אליו?

כמה אמור לעלות תיקון (בהנחה ובאמת הממסר נדפק)?

תודה ח'ברה!!

וואלאק אתה!!

פורסם

ספציפית הממסר אני לא יודע, מה שאני יכול להגיד לך פאם הלך לי הבית פיוזים הפנימי, קניתי מפירוק אחד עם כל הממסרים עליו במחיר של 150 שקל, מפירוקיה ליד צומת קריית אתא.

• תוכן חדש...