Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה : מחפש המלצה למצלמת DSLR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב ש-D60 זה אופצייה לא רעה להתחלה, במיוחד בהתחשב במחיר.

הבעייה שאין לה מנוע מיקוד פנימי, ומבחינתי זה חיסרון מאוד משמעותי. דבר זה מגביל שימוש בעצמיות AF ישנות שבשוק יד שנייה שמחירים שלהן נמוכים. אפשר יחסית במחירים לא גבוהים לירכוש מגוון עצמיות טובות מאוד בשוק משומשות.

כל הרעיון במצלמהת SLR, זה אפשרות להחליף עצמיות ואויזרים נוספים.

מצד שני, D80 עם גוף סגסוגת משמעותית יקרה יותר (כיפליים), במיוחד עם עצמית, אבל יש לה מנוע מיקוד פנימי ואפשרות להשתמש במגוון רחב של עצמיות ישנות. כלומר יחסית לא יקר תוכל לירכוש מספר עצמיות כדי לכסות את צרכי צילום שלך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני חושב ש-D60 זה אופצייה לא רעה להתחלה, במיוחד בהתחשב במחיר.

הבעייה שאין לה מנוע מיקוד פנימי, ומבחינתי זה חיסרון מאוד משמעותי. דבר זה מגביל שימוש בעצמיות AF ישנות שבשוק יד שנייה שמחירים שלהן נמוכים. אפשר יחסית במחירים לא גבוהים לירכוש מגוון עצמיות טובות מאוד בשוק משומשות.

כל הרעיון במצלמהת SLR, זה אפשרות להחליף עצמיות ואויזרים נוספים.

מצד שני, D80 עם גוף סגסוגת משמעותית יקרה יותר (כיפליים), במיוחד עם עצמית, אבל יש לה מנוע מיקוד פנימי ואפשרות להשתמש במגוון רחב של עצמיות ישנות. כלומר יחסית לא יקר תוכל לירכוש מספר עצמיות כדי לכסות את צרכי צילום שלך.

מה המחיר של הD80 ?

פורסם

כאן אתה יכול ליראות מחירים: http://camera.co.il/catPage.asp?CategoryID=40

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא ציינת דרישות שלך למצלמה. מה הרקע שלך בצילום, למה בחרת ישר DSLR?

בד"כ עצמיות של SLR באות עם "זום" קטן (עצמיות עם "זום" גדול בד"כ באיכות אופטית ירודה ומפתח צמצם לא מי יודע מה חוץ מכמה עצמיות מאוד יקרות ומקצועיות שמחיר שלהן גבוהה), לכן השקעה רק מתחילה בגוף וקונים עצמיות נוספות כדי לכסות אורכי מוקד שונים.

עצמית סבירה בד"כ עולה החל מכ-1500ש"ח, לאומת עצמיות טובות שמחירים מתחילים בכמה אלפי שקלים (אפשר לחסוך אם קונים עצמיות יד שנייה, אבל אז דרושה תאימות של גוף לעצמיות כאלו).

מבחינת יעוץ בקשר לקנון, אני מניח שכמה מחברי פורום שהם קנוניסטים, יכולים לעזור לך ולהסביר על תאימות עצמיות וכד'.

פורסם
לא ציינת דרישות שלך למצלמה. מה הרקע שלך בצילום, למה בחרת ישר DSLR?

בד"כ עצמיות של SLR באות עם "זום" קטן (עצמיות עם "זום" גדול בד"כ באיכות אופטית ירודה ומפתח צמצם לא מי יודע מה חוץ מכמה עצמיות מאוד יקרות ומקצועיות שמחיר שלהן גבוהה), לכן השקעה רק מתחילה בגוף וקונים עצמיות נוספות כדי לכסות אורכי מוקד שונים.

עצמית סבירה בד"כ עולה החל מכ-1500ש"ח, לאומת עצמיות טובות שמחירים מתחילים בכמה אלפי שקלים (אפשר לחסוך אם קונים עצמיות יד שנייה, אבל אז דרושה תאימות של גוף לעצמיות כאלו).

מבחינת יעוץ בקשר לקנון, אני מניח שכמה מחברי פורום שהם קנוניסטים, יכולים לעזור לך ולהסביר על תאימות עצמיות וכד'.

כרגע אני מצלם מתוך חובבנות,לכן חשבתי לקנות גוף של DSLR כדי לראות אולי אני אתקדם עם זה לכיוון יותר מקצועי (תמיד היה לי תרצון ללמוד צילום מקצועי)

בעיקרון אני לא חושב שאני אתחיל להשקיע עכשיו כסף על עצמיות מפני שזה עסק נורא יקר.

השבוע יצא לי לצלם בדמוי SLR

Canon PowerShot SX10 IS

בסך הכל מאוד נהנתי,ואני חושב שזה די מספיק לי.

השאלה היא האם כדי להשקיע בדמוי SLR או עדיף להשקיע על DSLR כך שתהיה לי אפשרות להחלפת עצמות לטווח הרחוק.

פורסם

אני חושב שמצלמה מקישור אופצייה מעניינת, בגלל שאפשר לשים לה פלאש חיצוני, יש לה זום גדול ומייצב תמונה אופטית, זו בחירה טובה מאוד במקרה שאתה לא צריך SLR.

מה זה טווח רחוק? דגמים של מצלמות דיגיטאליות מתחלים כל כמה חודשים ובאותו מחיר יוצאים דגמים מתקדמים ומשוכללים יותר.

פורסם

DSLR זה עולם אחר.

ה 1000D היא מצלמה לא רעה בכלל. משתמש במנוע DIGIC III (אם אני זוכר נכון) ויש מגוון עדשות של קנון ביד 2. (כולל התאמה של מרחב עדשות של סיגמא, טאמרון וטוקינה). נכון שיש את זה גם לניקון, אבל החסרון במנוע פוקוס פנימי מגביל מאוד לדעתי.

ה D80 היא מצלמה טובה, אך זהו דגם כבר כמעט בן 5 שנים, כך שהטכנולוגיה השתנתה הרבה מאז.

לדעתי האישית, לך לחנות צילום מוכרת עם מגוון של מצלמות במלאי. תרגיש כל אחת, ותראה איזו יותר מתאימה לך. בטווח הזה, זה הדבר החשוב ביותר, משום שבסופו של דבר אתה קובע את סדר העדיפויות שלך. ואם ניקון נוחה לך יותר אז אי אפשר להתווכח.

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

פורסם

נכון שיש את זה גם לניקון, אבל החסרון במנוע פוקוס פנימי מגביל מאוד לדעתי.

מנוע מיקוד פנימי מאפשר להשתמש במגוון עצמיות משומשות ועדיין לא חסרות עצמיות חדשות למערכת כזאת.

ל-NIKON יש גם עצמיות עם מנוע מיקוד AF-S והיו עוד בתקופת NIKON F4 לפני כ-20 שנה, עד לא מזמן היו אלה עצמיות מקצועיות יקרות.

נכון אומנם שמנוע מיקוד בתוך עצמית מהיר, אך גם גופים של NIKON עם מנוע מיקוד פנימי מהירים למדי במיוחד הדגמים המקצועיים.

פורסם
אני חושב שמצלמה מקישור אופצייה מעניינת, בגלל שאפשר לשים לה פלאש חיצוני, יש לה זום גדול ומייצב תמונה אופטית, זו בחירה טובה מאוד במקרה שאתה לא צריך SLR.

מה זה טווח רחוק? דגמים של מצלמות דיגיטאליות מתחלים כל כמה חודשים ובאותו מחיר יוצאים דגמים מתקדמים ומשוכללים יותר.

הטווח הרחוק - הכוונה היא לאן אני אתקדם,הרי מצלמה לא קונים כל שנה,לפחות אני לא :)

פורסם

קח בחשבון, אחרי שאתה קונה DSLR תרצה לקנות עדשות. עדשות עולות הרבה כסף. יש רחבות, יש רגילות, יש מהירות, יש ארוכות וכו' - זה הרבה כסף. בנוסף, תרצה לקנות פלאש חיצוני (1500-2000שח ) תיקים לכל הציוד מאוד יקרים ואני אעצור כאן.

תכין תקציב אם אתה מצפה לצלם באיכות גבוהה. אם אתה לא תצלם באיכות גבוהה לדעתי חבל על הכסף. על אוטומט אפשר גם לצלם עם G10. מצלמה מעולה דרך אגב! ממש מתקרבת לDSLR ובלי עדשות ושטויות מסביב.

• תוכן חדש...