Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

היום בבוקר הנעתי את הרכב.ופיתאום אחלו המגב האחורי,אור חניה,פנסי הערפל בחזית,לדלוק מעצמם לסרוגין.ובלוח מכוונים נדלקת נורת מפשיר אדים.השכן שלי(מכונאי) אמר שאולי חדר מים לרכב ומשם נהיה קצר כלשהו.בדקנו ולא מצאנו שום חדירת מים.בדקנו פיוזים בתוך הרכב ובתא המנוע והכל נמצא תקין(בדק עם נורת ביקורת).לאחר מכן בדק לי טעינה וגם נמצא תקין.

1.יש למשהו כיוון ממה יכול להיות כל הבלאגן הזה?

2.מה אפשר ליבדוק?

בתודה מראש

פורסם

גיל שלום

בתור אחד שהיה לו מגאן קופה 3 שים אני מזהה את הצרה..

מה שקורה זה הבית פיוזים שלך שקיבל מים עקב כניסת מים.

עכשיו עומדים בפניך 2 תקלות האחת - כניסת המים מהסן רוף - שיורד דרך קורות הדלת באופן מוסתר לכן אתה לא רואה את הנזילה.. - את זה אפשר לסתום באמצעות מוסך בנתניה שמפרק ואוטם.

השניה - היא שאם נגרם נזק לבית הפיוזים זה אומר שאתה תתחיל להיות בסאגת תקלות שתסתיים בהחלפת הבית הזה..

עכשיו אם הוצאת את ית הפיוזים בזמן וייבשת אותו והוא תקין אז לא נורא תאטום את הגג והסיפור יסתיים ב300 שח

אבל אם בית הפיוזים גמור - וזה רק חשמלאי מומחה יאבחן - אתה קצת בבעיה - למה בית הפיוזים מקודד עם המפתח שלך ואז זה נקרא כבר סט התנעה (לפחות אצלי בדגם ה96) . זה לא כזה יקר אבל זה קשה למצוא - אני מצאתי במאגר - ונפתרו לי כל הבעיות......

שמחתי לעזור

דדי.

פורסם

חדרו מים לUCBIG שזה המרכזת החשמלית של הרכב. אפשר לשפץ אותה, תתכונן להוצאה.

כמו כן חשוב לאתר את מקום חדירת המים מתחת ליחידת המזגן ולאטום אותה אחרת חבל על ההשקעה והתיקון.

• תוכן חדש...