Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוטוס אלן S130/5 2+2

ישה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפרץ של נוסטלגיה אני מבקש את עזרת חברי הפורום

בשנת 1976 לערך רכשתי את הרכב המדהים הזה מיהודי יקר מכפר שמריהו שהביאו ישירות מאנגליה כחדש.

צבע אדום לוהט ריפודי עור לבנים SUN ROOF חלונות חשמליים ועל ומעל כל אלה, ביצועי כביש ברמה שגם היום, לאחר 35 שנה שמים בצל את רוב רכבי הספורט של היום, פרט אולי למהירות בקו ישר. ההגה היה משדר לך אם המטבע שעליו עלית הוא עם הפנים או עם הספרות .

משקל הרכב , כ 900 ק"ג מנוע 1600 סמ"ק אטמוספירי שסיפק 126 כוחות סוס.סוסים אלה יועדו כולם להניע את הגלגלים האחוריים באמצעות גיר 5 הילוכים. לא הגה כוח לא מזגן ועוד אביזרים בולעי כוח. כולם למטרה אחת SHEER FUN. גובה המכונית 120ס"מ

כיוון שלא נחשפה למלח המפוזר בכבישי אירופה שלדה צחה כשלג, הגוף עשוי מפיבר ולכן אין בעיות של חלודה, כן.. אני יודע אסור היה לנסוע מדרום לבאר שבע כדי שלא תאכל על ידי הגמלים, אבל פרט לכך פשוט מדהימה.

תנוחת הנהג כבמכונית פורמולה 1 הישבן והדוושות באותו גובה. תענוג.

מכונית הספורט האולטמטיבית, תוך יכולת לתפקד גם כמכונית ליום יום שני מבוגרים מקדימה ושתי בנותי בנות 6 ושבע מאחור בנוחיות.

שנתיים נעימות עברו עלינו ביחד עד שבטעות שאני לא סולח לעצמי נפרדתי ממנה לטובת רכישת דירה.

כל היודע על מקום המצאה או מה עבר עליה לאחר שיצאה מידי, מוזמן להגיב.

בתודה

ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ישראל,

תמונה תעזור מאוד למי שלא מכיר את הרכב.

כי האדום הבוהק ודאי כבר מזמן הפך לבורדו וריפודי העור הלבנים החליפו צבעם וכיסוי יותר מפעם אחת ברבות השנים.

עוד טיפ קטן: מומלץ לבדוק באתר המשטרה. יתכן והלוטוס כבר מזמן אינו על הכבישים ומופיע כגנוב.

יורם

פורסם

תמונות תמונות תמונות 8)

ישנו בחור בפורום שמשפץ לוטוס אלן, מאמין שהוא ייראה את השרשור הוא יגיב. :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
שני לוטוס אלן +2 נמצאות בארץ

אחת משתפצת לאיטה מזה שנתיים

השנייה שמורה ומחכה לתורה אצל חבר פורום נוסף.

מספר הרכב שהיה לך היה עוזר...

משה בהשכלתי אני רואה חשבון ולא זוכר חשבון למרות שאני זוכר לא מעט ממספרי הרכבים שהיו בבעלות הורי ובבעלותי החל משנת הולדתי 1947 כמו קרייזלר 1947 כ-17, דהסוטו 1947 ת- 709 (מספרי מוניות של פעם ) מוריס 10 1947 81-088 אפרופו גם איתם הייתם שמח להיפגש ולהעלות זכרונות.

אבל לצערי את זו של הלוטוס אינני זוכר, מתחיל אולי ב 24XXXX. שנת המודל 1973

כך או כך הייתי שמח להיפגש עם שתי אלה המוכרות לך ואולי אחת מהן היא זו שהייתה ונשארה המכונית בשבילי, לא מן הנמנע שבאיזה בוידעם אצל אמצא אף ספרות מקצועית הקשורה באוטו.

האם בזו המשתפצת אתה מתכוון לזו של ליעד? המשופצת של ליעד איננה שלי כיון שעל פי המידע שהוא מנפק בפורום היא מודל 1971

מכוניתי הייתה מצויידת בשני קרבורטורים כפולים תוצרת דלורוטו, ובצבע אדום מרהיב ואינני מאמין כי מישהו שינה את צבעה, מושבי עור ודיפוני עץ בקלסה ובשפע וכמובן פנסי החזית החבויים ונשלפים רק בעת שנזקקים להם .

משה מקווה שאני לא אהיה במצב של משה ההוא שלא נכנס לארץ המובטחת:-( אלא במצב זה:-):-)

בתודה

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לוטוס כזו עמדה בסוף שנות ה-80 בשכונת בת גלים בחיפה,ממש צמוד לטיילת. אינני זוכר אם הייתה צהובה או אדומה אבל אולי זה קצה חוט..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש גם בחור בפורום שמחזיק דהסוטו, אולי הוא גם היה שלך, סה"כ לא ידוע לי על עוד אחד כזה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
לוטוס כזו עמדה בסוף שנות ה-80 בשכונת בת גלים בחיפה,ממש צמוד לטיילת. אינני זוכר אם הייתה צהובה או אדומה אבל אולי זה קצה חוט..

אם מדובר בסוף שנות השבעים ואדומה זו שלי עדיין כשהייתה בבעלותי . בסוף שנות השמונים אני לא יודע בכל מקרה תודה על קצה החוט

לגבי הדהסוטו היא תחזיר אותי 60 שנה אחורה

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מצאתי את הקישור של הבחור שמשפץ את הדסוטו, הוא כתב שהיא מודל 51 אז כנראה זה לא שלך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=138212&highlight=%D7%93%D7%94+%D7%A1%D7%95%D7%98%D7%95

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

טוב חברים

ראשית תודה לכל אלה שהתגייסו לעזור בחיפושים

על פי מצב הדברים הלוטוס שלי אינה הלוטוס של ליעד שלו 1971 על פי מה שמצאתי בשרשור כלשהו , שלי 1973 אולי אולי 1972,(הזכרון כבר לא מה שהיה פעם:roll:) וגם לא של ירון.פ

אז האם יש מצב למצוא אותה??

:?:האם משרד הרישוי יכול לזהות מכונית לפי תעודת זהות?.או רק על פי מספר רשוי!

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

משרד הרישוי יכול להוציא פלט של רכבים שהיו רשומים על ת"ז, אבל אני בספק רב אם יפיקו אותו עבורך באופן רשמי.

HFturbo

פורסם
משרד הרישוי יכול להוציא פלט של רכבים שהיו רשומים על ת"ז, אבל אני בספק רב אם יפיקו אותו עבורך באופן רשמי.

ראשית תודה

במדינתנו הקטנטונת נאמר כבר רבות ",מי שיש לו קשרים לא צריך פרוטקציה" נראה אם כן כמה שווה הפרוטקציה שיש לי.

ייבדק, בכל אופן נעזרתי גם בזכרונו של אחי ובוודאות מדובר במודל 1973.

כך שיש לנו כבר עניין בלפחות שלוש מכוניות , של ליעד ושל ירון שעל פי הנתונים שבידי אינה שלי, וזו ושלי.

ברגע שתהיה לי אינפורמציה נוספת איידע אתכם במיידי.

אמור מעתה שלושה לוטוס אלן +2 יש /היו בארץ.

ישראל

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...