Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במשך הרבה שנים להורי היו 2 רכבים, ליסינג (מזדה 323 ו' 3) לאבי וסובארו אימפרזה לאימי. בעוד כחודש אבי יוצא לפנסיה ומחזיר את רכב הליסינג.

על מנת לחסוך בהוצאות הצעתי להורי להשאר עם רכב אחד אבל לשדרג את האימפרזה 2002, חשבתי שאם רכב אחד אז עדיף מקבוצה-4. (אם יש שחושבים אחרת אני אשמח לשמוע)

הדרישות:

1. אוטומטי

2. מרווח מלפנים (לרוב רק 2 אנשים ברכב)

3. הרבה מרחב רגלים לנהג (אבי גבוה והוא פוסל הרבה רכבים על מרחב לרגלים)

4. הרכב יסע בעיקר בעיר אבל גם בינעירוני, סה"כ כ - 20,000 ק"מ בשנה

5. אני מניח שיקנו חדש, אולי בן שנה לא יותר

6. חשבתי על: מזדה - 6, מונדיאו, טויוטה אונסיס (יש רק חדשה ואין עליה ביקורות עדין) אני חושב שה- C5 החדשה תהיה קבוצה - 5,

אשמח לשמוע הצעות וטענות בעד ונגד,

תודה

פורסם

למה רכב משפחתי גדול ל2 אנשים בלבד? אני לא רואה בזה הגיון ...

סופר מיני אמורה להספיק להם ואם הם מרגישים שהיא קטנה מידי אז משפחתית קופמקטית בסגנון הגולף , פורד פוקוס יכול גם להתאים.

פורסם

פנסיונרים קונים עוד משהו חוץ מגולף? ;-)

בטח הם לא גרים בת"א :-)

אבל לטעמי הגולף באמת תתאים להם (בהסתייגות שאינני יודע כמה נפיל הוא אביך) ואולי הגולף+ אם היא עדיין נמכרת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני חושב שגולף 1.6 אוטומטית תוכל למצוא אקזמפלר מעולה מהשנתונים 02-03 במחירים מפתיעים והרכב יהיה יחסית אמין מאוד והם יהנו ממנו מאוד.

אבי.

פורסם

למאזדה 3 היה לו מספיק מרחב רגלים?

אני 170 ולא היה לי מקום בגלל קונסולה מרכזית רחבה.

לדעתי גולף TSI הכי מתאימה. חסכונית בעיר, בעלת מראה נכון לאנשים שהגיעו לנחלה.

ניסאן קשקאי גם יכולה להיות להיט בזכות כניסה ויציאה נוחה.

פורסם

תודה לעונים,

ראשית, לדעתי הם ילכו על יפני או פורד. בגילם זכרון הגרמנים עדיין חקוק חזק.

הבעיה במרחב לנהג לרוב תלוי בדווית ההגה וכמה כסא הנהג זז אחורה ואם הוא מתכונן גם למעלה ולמטה. כנראה שהמזדה 3 מהבחינה הזאת התאימה.

חשבתי על רכב מקבוצה 4 כדי שיהיה נוח, חשבתי שהוא גם יותר בטוח ובכל מקרה יש פעם בשבוע נסיעות של 200 ק"מ (חיפה ת"א וחזרה)

אשמח לשמוע עוד

פורסם

לדעתי נוח להורים מבוגרים להיכנס לרכב גבוהה יותר , פשוט עדיף לעלות לרכב מאשר להיכנס לרכב יפני למשל שהם משום מה נמוכים מאוד.

רעיון אחר היא הפיקאסו החדשה , גירסאת 5 דלתות הקצרה, מנוע 1.6 טורבו החדש , האוטו נראה מדהים, הוא נוח ושונה מכל מה שזז על הכביש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ניסן קשקאי, אבל אנחנו גולשים לכוון 150K + .

טויוטה אונסיס החדשה נראת טוב, היא גם יכולה להקלט יותר טוב מקודמותיה בגלל תמחור הגיוני.

או אולי לחכות קצת ולקנות מאזדה 3 החדשה.

אנשים מבוגרים לא אוהבים שינויים.

• תוכן חדש...