Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפים קטנים באזור ה-70,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני מעוניין לרכוש רכב באזור ה70,000 . לאחרונה החלטתי לרכוש רכב 4x4 למטרות הכיף הפרטי שלי .

בתקציב זה האופציות הם לא רבות אך עדיין אני מאמין שניתן למצוא משהו לא רע בכלל .

לאחר מחשבה מרובה החלטתי להתמקד בג'יפים הבאים :

- ראב 4 שנת 2001

- סוזוקי גראנד ויטרה שנת 2003-2004

אני רוכש ג'יפ לא למטרות שטח ולכן העבירות שלהם פחות מעניינת אותי .

בנוסף אני בודק אופציית רכישה של פאג'רו קינג 2001 קצר שמחירו מעט גבוה יותר אך מי יכול לסרב לג'יפ זה :-D ?

בכל מקרה , רציתי לברר מספר דברים לגבי דגמים אלו וג'יפים בכללי . לפני היו בבעלותי מכוניות מסוג אחר ולכן אני לא מומחה בכל הנוגע ל4X4. אלו הם שאלותיי :

- מה דעתכם על הדגמים הספיצפיים שבחרתי ?

- האם כדאי לי לחפש עוד דגמים בטווח המחירים שבחרתי ?

- תצרוכת דלק ברכבים אלו .

- ביטוח בג'יפים ( מחיר לעומת רכב פרטי רגיל )

- תחזוקת הרכב ( מחיר לעומת רכב פרטי רגיל )

ועוד דברים שתרצו לחלוק איתי .

בתודה מראש,

פורסם

אם אין בכוונתך לרדת לשטח, אני ממליץ לך להוסיף לרשימה את הונדה CRV.

מודלים 2000-2001 יהיו בתקציב, תחפש מכונית שמורה מפרטי.

לפני שבוע מצאתי לידיד שלי אחת כזאת מודל 99 יד ראשונה 125 אלף ק"מ במצב נדיר.

מכונית מרווחת, חזקה (מנוע 2.0 עם 150 כ"ס).

ביטוח מקיף דומה לזה של רכב פרטי רגיל (2,300 ש"ח), צריכת דלק סבירה.

גם טויוטה ראב 4 מעולה, רק שהיא קצת יותר צפופה מ CRV.

לגרנד ויטרה יש יתרון יחיד על שתיים שציינתי - יכולת שטח יותר טובה (אם זה רלוונטי מבחינתך).

פג'רו קינג תהיה יותר יקרה לאחזקה, לדעתי הרבה יותר, בגלל ביטוח מקיף יקר וצריכת דלק יותר גבוהה,

אבל היא גם מרשימה הרבה יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בקשר לביטוחים:

אין אפשרות לענות על השאלה הזאת, מחיר הביטוח מושפע מגיל הנהגים, וותק רישיון נהיגה, מספר נהגים, עבר ביטוחי.

בנוסף, המחירים שונים באופן משמעותי בחברות ביטוח שונות.

הדרך הכי טובה היא לקבל כמה הצעות מחיר (אפילו עכשיו, לפני שתרכוש את הרכב) ממקומות שונים, לפי הנתונים שלך ולקבל תמונת המחירים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...