Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פג'ו 406 מנוע 2000 שנת 2001

לפני כחודשיים נדלקה נורית תקלת מנוע

לאחר בירור ובדיקה במספר מוסכים נאמר לי כי הבעיה היא פיח בראש מנוע [או משהו בסגנון יכול להיות שלא הבנתי ב-100%]

בכל המוסכים נאמר לי כי אין צורך ממשי ודחוף לפרק ראש מנוע כדי לנקות ולפתור את הבעיה

נאמר לי כי מעבר לדלק 98 יכול לעזור, ובאמת אני כבר כחודשיים על 98 ומדי פעם נכבית לה הנורית למספר ימים

חשבתי שאולי תוספי דלק ושמן בנוסף לדלק 98 יוכלו לעזור לבעיה

רציתי לשאול מה דעתכם ולקבל המלצות לתוספים איכותיים לדלק ולשמן

תודה רבה מראש, זיו.

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

ממתי תוספים פותרים בעיות ברכבים חדשים?

אם ישנה בעייה שיחידת הבקרה מתריאה עליה תהיה הסיבה אשר תהיה -בקש מהמוסך לרדת לשורש של הבעייה ולפתור זאת.

שום תוסף שבעולם לא יפתור לך בעייה מכאנית\אלקטרונית ברכב המודרני ,ואף יכול ליצור בעיות חדשות בעתיד .

בקש שיתיחסו ברצינות לתקלה.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

במנועים האלו (RFN) ישנה משאבת אויר חשמלית שמזרימה אויר נקי למערכת האגזוז דרך מעברים בראש המנוע.

היא פועלת רק כ20 שניות בערך לאחר התנעה כשהמנוע קר, לטובת עבודת ממיר יעילה כשהתערובת בהעשרה.

במשך הזמן המעברים בראש נסתמים בפיח ואז מחשב המנוע מתריע על תקלה.

אם זאת הבעיה אז במוסך צדקו בעקרון, כשאמרו שאין בעיה ליסוע כך, כי אין למערכת השפעה על איכות הנהיגה או על עבודת המנוע. אלה רק על זיהום האויר ועבודת הממיר בתחילת הנסיעה.

בקשר לתוספים, לדעתי תוסף דלק איכותי יכול אולי לעזור למצב ובהחלט היה עוזר אם היו משתמשים בו עוד קודם כפעולת מניעה.

למרות שהפתרון המוחלט לבעיה הוא באמת להוריד ראש מנוע ולנקות את המעברים (וזה בהנחה שבמוסך בדקו וראו שהבעיה היא לא במשאבה החשמלית או בשסתום המכני שנמצא צמוד לראש.)

פורסם

זאת בדיוק הבעיה

הסברת בדיוק את מה שאני לא הצלחתי.

כבר פירקו ובדקו את המשאבה והשסתום ואמרו לי שרק לנקות ראש מנוע אבל זאת הוצאה של כ-2000 ש"ח [הגיוני?]

אבל אמרו לי שתוספי דלק יכולים לנקות ולפתור הבעיה

יש המלצות לתוסף ספציפי?

• תוכן חדש...