Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירון , האם תוכל לפתוח שרשור חדש על בניית מגברים וכו'.

עם הסברים מעמיקים יותר?.

נשמע כמו התחלה של משהו חדש ומעניין בפורום , ובכדי שיותר אנשים יחשפו לזה.

סטס.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ירון , האם תוכל לפתוח שרשור חדש על בניית מגברים וכו'.

עם הסברים מעמיקים יותר?.

נשמע כמו התחלה של משהו חדש ומעניין בפורום , ובכדי שיותר אנשים יחשפו לזה.

סטס.

הבעיה היא שזה תחום די רחב ואני לא יכול להסביר על כל המגברים,יש המון סוגים,הספקים שונים,מקורות מתח שונים וכו',אני ינסה להסביר כמה שאני יכול היום או מחר שיהיה לי יותר זמן:-)

פורסם

שוב תודה, אשמח אם תוכל להשאיר אימייל שיהיה אפשר ליצור אתך קשר - או שפספסתי משהו :?

בכל מקרה - אתה מוזמן בחום לבוא למפגשים של מערכות אודיו לרכב - יש גם בצפון, גם בדרום וכמובן - במרכז.

תעקוב אחרי הת'רדים בדביק - כל שלושה שבועות בכל איזור יש מפגש, ואנחנו משתדלים לקיים מפגש מאחד (צפון מרכז כרגע) כל כמה חודשים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...