Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי פירוק הראש עבור הגומיות:

ע"פ הניסיון שלנו עדיין אני טוען שאין צורך לפרק ראש עבור החלפת גומיות.כאשר ביררנו במוסך מורשה רגיל המכונאי אמר שיש דרך הכוללת מיכשור שאין ברשותו ע"מ לשלוף את הגומיות מבלי לפרק ראש והמליץ לנו לגשת למוסך מורשה יבואן.ניגשנו למוסך מורשה יבואן ושאלנו האם ניתן להחליף גומיות ללא פירוק ראש.נענינו שכן ושאכן צריך מיכשור ייעודי עבור כך.במהלך הטיפול לא פורק הראש(נגשתי מס' פעמים לבדוק במהלך הטיפול).איני יודע מהו המכשיר ואיך הוא פועל.יכול להיות שע"י לחץ אויר.שווה לבדוק לפני שמרימים ראש מנוע.קח בחשבון שהרמת ראש,שגם אם פעל באופן תקין,עלולה לחייב החלפת האטם ראש וגם העבודה עצמה אינה זולה.

לגבי מחיר הגומיות,עד כמה שזכור לי מדובר ביותר מכמה שקלים בודדים לגומיה - תבקש הצעת מחיר או לפחות שיאמרו לך בע"פ מה מחיר הגומיות ועלות העבודה.

ADZ

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
לגבי פירוק הראש עבור הגומיות:

ע"פ הניסיון שלנו עדיין אני טוען שאין צורך לפרק ראש עבור החלפת גומיות.כאשר ביררנו במוסך מורשה רגיל המכונאי אמר שיש דרך הכוללת מיכשור שאין ברשותו ע"מ לשלוף את הגומיות מבלי לפרק ראש והמליץ לנו לגשת למוסך מורשה יבואן.ניגשנו למוסך מורשה יבואן ושאלנו האם ניתן להחליף גומיות ללא פירוק ראש.נענינו שכן ושאכן צריך מיכשור ייעודי עבור כך.במהלך הטיפול לא פורק הראש(נגשתי מס' פעמים לבדוק במהלך הטיפול).איני יודע מהו המכשיר ואיך הוא פועל.יכול להיות שע"י לחץ אויר.שווה לבדוק לפני שמרימים ראש מנוע.קח בחשבון שהרמת ראש,שגם אם פעל באופן תקין,עלולה לחייב החלפת האטם ראש וגם העבודה עצמה אינה זולה.

לגבי מחיר הגומיות,עד כמה שזכור לי מדובר ביותר מכמה שקלים בודדים לגומיה - תבקש הצעת מחיר או לפחות שיאמרו לך בע"פ מה מחיר הגומיות ועלות העבודה.

ADZ

אני אכן יעשה זאת , זה בהחלט יחסוך לי זמן יקר , שאין לי - כסטודנט בתקופת בחינות. לפחות יש איך לנסוע להיבחן :)

ככל שאני נוהג בה יותר , אני יותר מבין שקניתי את הרכב הנכון .

פורסם

לגבי נוזל הקירור, אין להשתמש בנוזל קירור רגיל (ירוק/חום/האחר) אלה רק מקורי מומלץ ע"י היצרן גש למוסך מורשה יבואן או לז'אן ברחוב המסגר ורכוש את הכמות הדרושה. מנועי פיג'ו רגישים לנוזל לא מקורי. העלות הלא גדולה לפני שנה וחצי זה היה בסביבות 80 ש"ח לגלון שמספיק להחלפה של כל המע' וזולה מתיקון הנזק.

פורסם
לגבי נוזל הקירור, אין להשתמש בנוזל קירור רגיל (ירוק/חום/האחר) אלה רק מקורי מומלץ ע"י היצרן גש למוסך מורשה יבואן או לז'אן ברחוב המסגר ורכוש את הכמות הדרושה. מנועי פיג'ו רגישים לנוזל לא מקורי. העלות הלא גדולה לפני שנה וחצי זה היה בסביבות 80 ש"ח לגלון שמספיק להחלפה של כל המע' וזולה מתיקון הנזק.

תודה , אני יעשה זאת במידת הצורך .

שישי האוטו נכנס גם ככה למוסך מורשה , אז נבדוק את הכל .

אני יעשה יישור קו שיכלול גם תיקון הנושא של הגומיות , גם טיפול (מסננים , נוזלים , שמנים) , גם החלפת תושבות גיר וגם שטיפת מנוע

• תוכן חדש...