Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעלה, בבאנר צבעוני זועק מופיעים כל הפרטים של היבואן (אהובי שי).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא כלכך מסכים איתך

היבואן מוכר A4 של DLS ב7900 שקל (מחירון - הוא כתב לא אני). ועשה מבצע לחברי הפורום ב4500 שקל

וכל זה על מגבר שעולה פחות מ500 דולר בארה"ב

וואלה לא יודע מה איתך אבל זה נשמע לי קצת הרבה מידי :)

במיוחד שיש חלופות יותר טובות בארץ במחירים האלו, אפילו - הרבה יותר טובות

ואתה יודע כי לך יש אחת כזאת - קוראים לה בילט :)

פורסם

סדרת האולטימייט של DLS לא מתחרה בסדרת הבילט של טרו-טק, אלא מתחרה בסדרת הSTEEL של טרו.

ובמקרה הזה רכישה בארץ של מגברי STEEL הרבה יותר משתלמת מהDLS.

under construction..

פורסם
במיוחד שיש חלופות יותר טובות בארץ במחירים האלו, אפילו - הרבה יותר טובות

ואתה יודע כי לך יש אחת כזאת - קוראים לה בילט :smile:

הסבר פרט ונמק איך הגעת לקביעה הזאת (בלי להתייחס למחיר) כי גם בילט חדש באי באיי ניתן למצוא במחיר שנקבת.

סדרת האולטימייט של DLS לא מתחרה בסדרת הבילט של טרו-טק, אלא מתחרה בסדרת הSTEEL של טרו.

ישמח גם להסבר לקביעה הזאת.

פורסם

למה אתה צריך בדיוק הסבר?

המחיר לא מספיק?

מגברי STEEL של טרו נמכרים בטווח המחירים של סדרת האולטימייט, וכולם באיזור ה800 דולר +-

מגברי BILLET של טרו נמכרים מעל ל1300 דולר ומעלה.

לכן, האולטימייט אינו מתחרה בבילט אלא בסדרת הסטיל- מאוד פשוט.

וכן, המחירם הוא פאקטור קריטי, כי זה לא משנה אם נמכרת יחידה בודדת של מגבר בילט באיביי ע"י אדם שזקוק נואשות לכסף במחיר בדיחה, המחיר בשוק הוא זה שקובע, ולא מחיר של פריט בודד באיביי.

ולגבי מה שגורל כתב.

מגברי DLS מסדרת האולטימייט מתומחרים במחירים אסטרונימיים ביחס למה שהם צריכים לעלות. זה הכל.

ועם כל הכבוד לסדרת האולטימייט וזה ידוע שדעתי בעניין מאוד נחרצת שמדובר על מוצרים מעולים שנותנים תמורה פנטסטית למחיר, הם לא מתקרבים לבילט של טרו, לא ברמת הרכיבים ולא ברמת התכנון וההרכבה ובטח שלא ברמת השירות לאחר קנייה(ואני לא מדבר על יבואנים).

הבילט הם מגברים מקצועיים ללא פשרות ברמת הרכיבים, התכנון שלהם הוא מצויין, האמינות שלהם היא ללא עוררין והתוצאה הסופית מדבר בעד עצמה.

מי שמחפש מגברים באיזור המחיר של 400-500 דולר, DLS אולטימייט היא אחת מהבחירות המוצלחות שקיימות.

למרות שכרגע בארץ מגברי STEEL של טרו נמכרים פחות או יותר באותו המחיר(מחיר חו"ל) וגם הם אופציה מעולה.

אבל זה לא גורע מDLS, אבל בטח שלא משווה אותם למה שהם לא מתיימרים להיות.

under construction..

פורסם

תלוי איפה אתה משווה את המחירים.

באי באי ניתן למצוא את הבילט ב פחות מ 600 דולר קרוב למחיר ה A4 באי באיי (אבל גם אף אחד אינו מבטיח שתקבל מוצר לא מזוייף( אני מתייחס ל A4)).

באתרים באנגליה הבילט מתומחר ב 799 פאונד ו ה A4 ב 899 פאונד.

פורסם

כתבתי לך שלא תתיחס למחירים באיביי כי המחירים שם לא משקפים כלום, זה כמו להשוות את לוח יד שניה של הפורום למחירים בחנויות בארץ.

המגברים של טרו מסידרת הבילט עולים מעל 1200-1300 דולר, ובאירופה זה בערך אותו המחיר רק באירו.

מגבר DLS מתומחרים 500-800 דולר, וזה גם המחירים של סדרת הSTEEL (איזור ה700-800 דולר).

אין מה להשוות את הDLS אולטימייט לסדרת הבילט.נקודה.

ואני לאו דווקא מדבר על מחיר.

בנוסף, למגברי טרו מסדרת הבילט יש כלכך הרבה וורסיות שזה גם לא נתון להשוואה.

המגברים עוברים מA,B,C וD, וגם עם הS-MODULE כאשר המגברים שימכרו בישראל בכלל מקבלים סיומת I.

אתה לא יכול להשוות בינהם כי הוורסיה של הA/D לא בעלת קבלים של אוז-קון,ווימה שרק הם עשרות דולרים לקבל בודד שזה מה שאתה מקבל בI.

בקיצור, אין מה להשוות.

עם כל הכבוד, DLS עוד לא מתקרבים לזה.

under construction..

פורסם

היבואן של DLS בארץ הוא (כמו שנכתב מעליי) "אהובי שי מרכז הרכב בע"מ

לגבי מחירים , הנחות , מבצעים וכיוצא בזה תוכל להתקשר ישירות ולקבל תשובות ישירות ומדוייקות (ולא הערכות, ספקולציות, הקשים, והכפשות)

ולניר היקר קטונתי מלנסות ולהתייחס אליך ואו לנסות אפילו להבין מה אתה מנסה לעשות ולמה

אני מעריך כי ישנה מגמה וישנה גם סיבה לכך וכולי תקווה שיום יבוא ואדע מהי (בעירבון מוגבל אני מוכן להתחייב שיש גם אינטרס מוסווה)

בכבוד רב

דרור

earthquake sound frik

פורסם

לי יש 3 מגברים של DLS A3 A4 A6 ואני לא רואה את עצמי מחליף אותם, זה שהמחיר שלהם בארץ גבוהה זה כבר סיפור אחר.

IBIZA 20vt

פורסם
היבואן של DLS בארץ הוא (כמו שנכתב מעליי) "אהובי שי מרכז הרכב בע"מ

לגבי מחירים , הנחות , מבצעים וכיוצא בזה תוכל להתקשר ישירות ולקבל תשובות ישירות ומדוייקות (ולא הערכות, ספקולציות, הקשים, והכפשות)

ולניר היקר קטונתי מלנסות ולהתייחס אליך ואו לנסות אפילו להבין מה אתה מנסה לעשות ולמה

אני מעריך כי ישנה מגמה וישנה גם סיבה לכך וכולי תקווה שיום יבוא ואדע מהי (בעירבון מוגבל אני מוכן להתחייב שיש גם אינטרס מוסווה)

בכבוד רב

דרור

דרור ידידי,

אין שום מגמה, ושם נסיון להכפיש את מוצרי DLS.

ובנוסף, גם אין לי שום דבר אישי כנגדך חלילה, כמו שכבר ציינתי בעבר.

להיפך הוא הנכון.

כל מי שמכיר אותי יודע שאני מאוד מעריך וממליץ על כך בהתאם את מגברי DLS מסדרת האולטימייט.

אתה גם מוזמן לשאול את עופר חברי הטוב מה אני בדיוק חושב על המגברים הללו וכמה אני מעריך אותם.

אבל,

לצערי התמחור שלהם בארץ הוא רחוק שנות ממה שהם צריכים להיות מתומחרים.

הDLS אולטימייט מתומחר בישראל באותם מחירים של מגברים הרבה יותר יקרים ממנו מחברות כמו בראקס והליקס,אודיסון,טרו טק,ג'נסיס ועוד.

לדוגמא:

לא יכול להיות שDLS A4 ימכר בארץ במבצע לחברי פורום במחיר של 4500 ש"ח שהם 1100 דולר, בשעה שבארה"ב הוא עולה לא יותר מ650דולר, כלומר חצי מחיר:

http://www.sonicelectronix.com/item_10506_DLS+Ultimate+A4.html

http://www.wikio.com/product/car-amplifiers-dls-reviews-9368-12415-page1-sort0.html

ובנוסף, אתה גם כותב באתר שמחיר המחירון הוא 7999 ש"ח כאילו כל הפורום כאן זה אנשים טפשים וחסרי כל הבנה.

במחיר הזה ניתן לקנות מגברי אודיסון VRX, או מגברים של ג'נסיס מסדרה 3 או מגברי טרו טק מסדרת הבילט.

הVRX4.300, ה4CHANNEL של ג'נסיס, הBILLET4.75 של טרו וכו'.

הDLS A-4 כמו כלשאר סדרת האולטימייט לא מתיימרת בשום צורה להתחרות במגברים הללו.

משום מה, בישראל החלטתם למתג את המגברים הללו גבוה הרבה יותר ממה שהם, ובכך הם ימשיכו לא להיות נפוצים.

במקום לקחת את הטעות של רדיו מילאנו והתמחור היקר שלהם.

המשכתם עם אותה מגמה ובכך אתם רק מפסידים.

ביום, שהמגברים הללו ימכרו בארץ במחירים ריאלים ניתן יהיה להמליץ לשבח אותם ללא הרף.

עד אז, בייבוא אישי הם פשוט הרבה יותר משתלמים.

ואל תנופף לי בדגל האחריות,דרור- כי אם שאר היבואנים יכולים לעשות זאת,בטח שגם אהובי שי, סה"כ זה כורח המציאות שנובע מתוך השוק של ימינו.

כיום להזמין מוצר מחו"ל זה קל בדיוק כמו לקנות בארץ בחנות אינטרנטית, התחום הזה רק פורח ובמקום להבין את המציאות החדשה שנוצרת, המצב נמשך כאילו אנחנו עדיין חיים בעידן הקודם.

אבל אם אני קונה מגבר בחצי ממה שהוא עולה בארץ, גם אם הוא ישרף אני אקנה חדש ורק אז אגיע לאותו מחיר של מגבר בודד בארץ.

יסלח לי דרור ידידי אם באיזשהיא צורה נפגעת או נעלבת מדבריי, אבל הם לא מגיעים משום מקום של משהוא אישי, אלא רק על בסיס ויכוח ענייני ולגטימי, ואשמח אם תדבוק בזה גם אתה.

אתה גם יכול לשבת איתי על כוס קפה, ולגלות שאין שום מזימה או אינטרס נסתר מאחוריי דבריי.

ואני אשמח אם לא תכתוב דברים כאלו ותקבע עובדות הזויות לגביי במיוחד כאלו שאין להם בסיס ושמנותקות מהמציאות.

תודה מראש,

ניר.

under construction..

• תוכן חדש...