Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו HGT 1.8?

BeNtzZz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש על הרכישה. אחלה רכב.

מצטרף לבקשה לפרטי הרכב ותמונות כמובן.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

2001 114K ירוק מטאלי אורגינאלית לגמרי מטופלת במוסך המרכזי מהיום הראשון ע"י 3 הידיים!

קבלות על הכל כולל החלפת נורות במוסך מרכזי!!!!

לא פילטר פתוח לא אגזוז לא שטויות, קיבלתי איתה את הטייפ המקורי של הרכב!

אין לי מושג איך לעלות תמונות אז אם תסבירו לי אשמח

צריך לעשות טיפול יחסית גדול ליישור קו (טיימינג, כיוון פרונט ועוד כמה דברים קטנים)

הוחלף טמבון אחורי וחלון נהג (פריצה) וזהו אוטו מדהים! עם האזעקה המקורית

יש לי אחלה ברקסים!

איך הביטוח שלך?:x

פורסם
2001 114K ירוק מטאלי אורגינאלית לגמרי מטופלת במוסך המרכזי מהיום הראשון ע"י 3 הידיים!

קבלות על הכל כולל החלפת נורות במוסך מרכזי!!!!

לא פילטר פתוח לא אגזוז לא שטויות, קיבלתי איתה את הטייפ המקורי של הרכב!

אין לי מושג איך לעלות תמונות אז אם תסבירו לי אשמח

צריך לעשות טיפול יחסית גדול ליישור קו (טיימינג, כיוון פרונט ועוד כמה דברים קטנים)

הוחלף טמבון אחורי וחלון נהג (פריצה) וזהו אוטו מדהים! עם האזעקה המקורית

תתחדש , קשה למצוא אותו ספורטיבי בטווח מחירים הזה שלא קרעו לא את הצורה כמה בני 20

פורסם

יש לאוטו כוח כמו שחשבת או שהתאכזבת? והאם ההיגוי מעצבן?

אני גם חשבתי להשתדרג לHGT .

עוד משהו האם הHGT מאיצה ל100 בפחות מ10 שניות?

כי עוד לא הבנתי עד איזה רמה היא אוטו "ספורט" כי גולףGTI הבנתי שהיא רחוקה מלהיות אז באיזה רמה של מכוניות ספורט היא

מי המתחרות שלה בכוח ובזריזות?

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם
יש לאוטו כוח כמו שחשבת או שהתאכזבת? והאם ההיגוי מעצבן?

אני גם חשבתי להשתדרג לHGT .

עוד משהו האם הHGT מאיצה ל100 בפחות מ10 שניות? 8.6 נתוני יצרן.

כי עוד לא הבנתי עד איזה רמה היא אוטו "ספורט" כי גולףGTI הבנתי שהיא רחוקה מלהיות אז באיזה רמה של מכוניות ספורט היא

מי המתחרות שלה בכוח ובזריזות? ברמה מספיק גבוהה לנהג המתחיל המחפש עלות אחזקה נמוכה בשילוב עם רכב מהנה. הגולף GTI באותם שנים (MK4) היא לא ממש מלכת ההוט האצ' של אותן השנים, גם הגולף וגם הפונטו נחותות מבחינה ספורטיבית מהטובות בקטגוריה- 206GTI וקליאו ספורט. הגולף איכותית יותר בתא הנוסעים, רכה ובעלת תת היגוי מוגזם ביחס למתחרות.

הערות באדום.

פורסם

הערה קטנה

ממליץ לך לטפל במוסכים שמכירים טוב את הרכב

חבר קרוב שלי נתקע המון במוסך היה לרכב קרע בצמת חשמל אפילו לא בדקו החליפו כמעט את כל החלקים באוטו

עד שמצאו מה הבעיה למזלו הרכב היה באחריות

פורסם
הערה קטנה

ממליץ לך לטפל במוסכים שמכירים טוב את הרכב

חבר קרוב שלי נתקע המון במוסך היה לרכב קרע בצמת חשמל אפילו לא בדקו החליפו כמעט את כל החלקים באוטו

עד שמצאו מה הבעיה למזלו הרכב היה באחריות

מוסך מרכזי בלבד כמו כל ה8 שנים או 114K שהאוטו חיי בהן!

ולגבי השאלה אני מאוד מרוצה מהכוח הלוק ההיגוי הוא ממש זניח אני לא מגדיר את עצמי כנהג ראלי\מסלולים או כל דבר אחר בסגנון בקיצור לא מרגישים איזה שהיא בעיה בהיגוי ההפך הוא הנכון וזה כלכך כיף לסוע בעיר עם אצבע אחת עם מצב הCITY אוטו מומלץ בחום מקווה שההמלצה לא תשתנה אחרי שאני יכנס למוסך השבוע חחח :p

יש לי אחלה ברקסים!

איך הביטוח שלך?:x

פורסם

הגולף אינה ברת השוואה לפונטו מפני שהיא גדולה יותר. משפחתית מול סופרמיני.

בכל מקרה, אף אחד מהם אינו נחשב לרכב ספורט, גם לא הקליאו או ה206, אלא לרכבים ספורטיביים. יש טובים יותר, ויש טובים פחות.

לפותח השרשור, ממליץ לך להימנע ממצב הCITY בנסיעה. זה לא בטיחותי בכלל. באופן כללי זה יוצר מעמסה קצת על מערכת ההיגוי ולא נועד לשימוש כזה. למרות שמ60 קמ"ש הוא מנוטרל.

!AWDSOME

פורסם

בתור בעל HGT לשעבר :) אני דווקא ממש לא אוהב את המוסך המרכזי. מאוד באשמתו הלך לי מנוע!!!

אחרי שהלך לי מנוע נתקעתי במוסך שלא מכיר את הרכב כמעט 3 חודשים במהלך האוברול והיחידי שהצליח להציל אותי זה אבי ממוסך התלתן שמתמחה ברכבים איטלקיים.

המחיר הוא חצי ממוסך מרכזי והטיפול איכותי יותר בכמה רמות.

החלטה שלך אבל אולי אחרי נסיון רע כמו שהיה לי איתם לא תתקרב אליהם יותר.

שיהיה המון בהצלחה עם הרכב, הרכב מאוד מהנה ונותן המון יחסית לעלות הקנייה שלו ולאחזקה.

• תוכן חדש...