Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרשמות ממנורות philips daimond vision 5000K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לחברי הפורום!

היום רכשתי את המנורות פיליפס דיאמונד בגוון לבן 5000K.

את הנורות דרך אגב רכשתי מחבר הפורום, roiei.

מוקדם יותר קפצתי לACE למחלק הרכב וקניתי אורות חניה כחולים, מעין לדים, אחרי שהתקני את הפיליפס בגוון לבן התקבל אפקט מאוד יפה, סך הכל הנורות באמת לבנות ומרשימות ודומות לקסנון,

הנה כמה תמונות:

שתי הראשונות זה אורות החניה בלבד,

השלישית זה אור רגיל עם מנורות הפיליפס.

DSCF3638.jpg

DSCF3639.jpg

DSCF3640.jpg

פורסם

צילמת מהצד הלא נכון... :)

חשוב לראות איך זה מאיר.

גם אני פרסמתי התרשמות לפני כחצי שנה, וכיום אני עדיין מרוצה.

שמתי לדים לבנים כי לדעתיי הכחול נראה רע ומושך תשומת לב מיותרת של כחולים אחרים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן צודק פשוט היה כל כך קר בחוץ שלא רציתי להוציא את האוטו מהחנייה ולצלם כמו שצריך...

אבל לגבי הלדים הכחולים ממש אהבתי את השילוב, ולפי מה ששאלתי זה חוקי... אבל אני בטוח שהכחולים השניים ישאלו על זה..

עוצרים אותי כל שבוע - קבוע. :lol:

פורסם
עוצרים אותי כל שבוע - קבוע. :lol:

אתה לא היחיד :lol:

ד"א גם אצלי יש לדים כחולים.

סורי על האיכות של התמונה,פשוט צולמה מהפלאפון ובליילה.בהזדמנות אני אצלם באור יום אני אראה גם.

נ.ב זה האורות רק של החנייה,כשזה יחד עם האורות דרך זה יוצא יפה כזה כחול משולב יחד עם לבן.

ולמה הם אצליך כ"כ חלשים?

1070368267.JPG

פורסם

בדיוק מה שאני קיבלתי. לדעתי זה פשוט יפה לאללה 8)

אני כולי מרוצה עכשיו מהאורות. גם אצלי זה נירא ככה רק אורות חניה, פשוט צילמתי מזווית ולא ישר כמוך :)

ומה עושים לך כשעוצרים אותך?

לי עושים חיפוש סמים \ נשק קבוע ברכב. לא מבין למה, פעם אחת השוטרת פשוט אמרה לי שאני והרכב שלי חשודים... לך תבין

פורסם

כשעוצרים אותי,לרוב בודקים לי את הרישיונות ושואלים מאיפה אני. קרה לי רק מקרה חריג שבו שכמעט קיבלתי דו"ח על טענה לא נכונה של שוטר שטען שלא הייתי חגור.

אבל לשמחתי בסוף הצדק יצא לאור :)

בד"כ בשעות הליילה הסבירות אצלי יותר גבוהה.

פורסם
בדיוק מה שאני קיבלתי. לדעתי זה פשוט יפה לאללה 8)

אני כולי מרוצה עכשיו מהאורות. גם אצלי זה נירא ככה רק אורות חניה, פשוט צילמתי מזווית ולא ישר כמוך :)

ומה עושים לך כשעוצרים אותך?

לי עושים חיפוש סמים \ נשק קבוע ברכב. לא מבין למה, פעם אחת השוטרת פשוט אמרה לי שאני והרכב שלי חשודים... לך תבין

בדיוק על זה דיברתי, הלדים הכחולים מושכים תשומת לב.

כנראה שזה גם תלוי באיזור שאתה גר בו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...