Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

היום כשהלכתי לחנות של אודיו לרכב וביררתי על מחירו של מכשיר אלפיין 9886 (לא רלוונטי) אמר לי המוכר שהשירות של חברת אלפיין מתחת לכל ביקורת ושזו סיבה מספיק טובה שלא לרכוש אחד ממכשיריהם, רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו בנושא או שזה היה נסיון לגרום לי לקנות משהו שהוא מרוויח ממנו יותר או איזה טריק בסגנון.

תודה !

פורסם

מוכרים תמיד מנפיצים דברים כאלו - כדי למכור ציוד שיש להם יותר רווח בו

נדיר למצוא אנשים שלא מכניסים שיקולים עסקיים במכירה

אבל זה סך הכל בסדר כל עוד לא משמיצים לשווא אחרים, זה עסק והוא צריך להרוויח

פורסם

השירות של אפריל טקליין הוא באמת לא מהטובים במדינה הזאת, בלשון המעטה.

תיקון מגבר של קיקר לקח חודשיים אצלם אחרי שכבר הייתי צריך לנבוח על המנהל שלהם.

אבל זו לא סיבה לא לרכוש מוצר של אלפיין - מדובר במוצרים מעולים, מוצרים שנותנים תמורה נהדרת למחיר שלהם ובסופו של דבר אפריל טקליין כן עושים את העבודה שלהם, רק שצריך להיות עם אצבע על ההדק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני דווקא שמעתי מילה טובה על השירות ממישהו שהתנסה איתם, מה שממש אי אפשר להגיד על השירות של עוזי רדיו מהתנסותי האישית.

בקיצור, שירות מיבואן רשמי הוא הימור, או שמצליח או שלא.

בכל מקרה, לא הייתי מייחס לכך יותר מדי משקל. סה"כ יש היום בארץ מעבדות שמתמחות בציוד אודיו לרכב ועם הגלובליזציה השולטת בעולם ניתן להשיג כמעט כל חלק חילוף די בקלות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נאדר,

עזוב את המערכת, עזוב שטויות, עזוב הכל!

ההאסקי סיבירי בסמלון - שלך? :-D

8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה לי ככה, הוא לא עומד במקום שפעם המגבר עמד?

הוא נראה מבסוט כאילו בזה הרגע הוא סיים לאכול אותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום לכולם

אחריי שעקבתי אחרי שירשורים על השירות של אפריל גם אני התאכזבתי ורכשתי מכשיר 9886 מחו"ל

למכשיר הייתה בעיה שלא היה מתחבר עם ה imprint אחרי עשרות נסיונות שנכשלו ועזרה של כמה מתותחי הפורום

פניתי לאפריל שסידרו לי בעיה מכנית במכשיר בתשלום סמלי (פחות מ100 שקל) דווקא המכשיר תוקן תוך שבוע

במחיר של בדיקת מעבדה

אני דווקא הופתעתי לטובה מהם!

mosconi & gladen audio

פורסם

סליחה, אם אתה מתכוון לא לרכוש אלפיין בגלל השירות, אני לא חושב שזו סיבה משכנעת.

במקום לרכוש מאלפיין ישירות (היבואן) תרכוש מאחד הספקים שלהם, פחות כאב ראש, אני אישית עבדתי עם 9855 כמעט שנתיים ולא היו תקלות.

--

לחברה ששאלו על ההאסקי, כן זה שלי, והוא גזעי :-D שווה להחליף את התמונה שלו במקום המקנטוש לא ? :)

פורסם

+1 לאלפיין, ואם יש בעיות - יש ייבוא פרללי, מעבדות שמתעסקות וכו', אין צורך להיות קשורים לזנב של אפריל.

+2 להאסקי. יפיוף. ולמשווים, נסו ללטף מגבר.. בעצם אם השוותם, לכו תחבקו מגבר..:-D

פורסם

עם להסקי יש סאונד חם ואיכותי אז שווה:-P.

תאמינו או לא מעבדות אפריל לא הצליחו לתקן לי את בעית גלישת הפנאל החשמלי ב9855(סיפור ארוך).

פורסם

תשאיר את הסמלון הזה - ההסקי שלך פשוט מטריף! לא מעניין אותי מקנטוש או סימפוני או בטלר לעומת כזה דבר מדהים.

ולגבי אפריל טקליין זה כמו לא לקנות רכב צרפתי בגלל שהשירות של המוסכים גרוע ברוב הביקורות.

אני מקווה שהרעיון ברור.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...