Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. מתקין טוב יסדר את הבעיה בלי בעיה (אצל כמה וכמה חברים יש קומפוננטים 6.5 ברכבים הנ"ל.

2.חישוק/טבעת עץ (הגבהה) לא יקר לא מסובך תסדר את הבעיה בהתאם.

בהצלחה בהמשך

:roll:

פורסם

כתר אלכס כתר:silly:.

לעינייננו הפינה לשפה העברית

איך אתה עושה הגבהות? בונה, בונה, בונה טבעות מעץ או כל חומר אחר

הווה אומר בניה. נכון לא בניה גראנדיוזית מפיבר, עור ושאר חמוצים אבל בכל זאת בניה

כמו שאמרתי בקטנה

אלי

פורסם

אתה מנסר טבעת עץ המתאימה לרמקול 165 מילימטר אבל גם אוטמת את החור שנשאר מה 5X7 ,חשוב מאוד יש לך בחיפוי מבפנים בליטה של טבעת פלסטיק 5X7 קח סכין יפנית ותחתוך אותה אחרת יש סכנה שהרמקול יגע בפלסטיק ויהרס לך האלמנט תוך זמן קצר.

עריכה: רק עכשיו שמתי לב,איזה שנה הרכב?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני לא יודע למה אתם הופכים את זה לכל כך מסובך.

תחתוך דיקט בעובי 3-5 מ"מ קצת יותר גדול מ7*5 , לאחר מכן תעשה חור ל6.5 במרכז הדיקט בצורה כזו שהרמקול יכנס במרכז החור הנמצא בדלת והרי לך "בניה". בניתי ככה גם ברכב שלי וגם ברכב של חבר זה לא אמור לעלות יותר מ50 שקלים אם אתה בונה לבד (מחיר הדיקט).

רצוי לקחת איזו יריעת איטום ולאטום היטב אחרי קיבוע הדיקט לדלת.

שיהיה בהצלחה.

נ.ב

יש מספיק מקום בדלת אל תדאג זה לא יגע בחלון.וגם עם כן פשוט תקנה דיקט יותר עבה.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

אורן בתור בעלים של לאנטיס ,זה פשוט כשאתה כבר יודע איפה החולשות,אתה טיפה סוטה ולא מדייק בטבעת החיפוי לא יסגר.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

לצערי אני כבר לא בעלים של מאזדה אבל אני ההיתי בידיוק כמו פותח השרשור, לא הבנתי מה אני עושה אז ניסיתי ככה וניסיתי ככה והבנתי שיש הרבה מקום בין הדיפון לדלת, כ7מ"מ שזה מספיק בהחלט למיד באס נורמלי.

ואם פותח השרשור יעשה חור מדוייק במרכז הפלטה וימקם את הרמקול במרכז החור בדלת אז שום דבר לא יגע, כי החור במרכז הוא 7".

פותח השרשור אם אתה גר באזור רחובות אשמח לעזור לך, אם אתה מעוניין דבר איתי בפרטי.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...