Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם כל תודה לכל מי שעזר לי והמליץ לי :) . אני דיי חדש ככה ששמות אני לא זוכר.

hu: לא זוכר של JVC עוד יחליף אותה בעתיד

amp: זה בגלל שלא היה ת'דגם (=את הדגם. קשה לרשום בעברית תקנית?) הישן (gto75.4)אז לקחתי --> jbl gto 1004

comp: של מורל פולס 6.5 המלצה לפי תקציב

sub: של היפוניקס דגם HIFONICS HFI12S4

תמונות תוך כדי התקנה לא צילמתי מרוב היתרגשות של החלפת החלקים :) .

אבל אני יצלם תמונות איך שזה ניראה ויעלה .

מה שכן המלצה למי שרוצה סאב עד 450 שקל בלי תיבה לכו על ההיפוניקס שיש לי משהו טוב :) .

VOLVO S60 2.4

HU: alpine 9855 .AMP JBL 1004 . SPK:MORAL PULSE

פורסם

תודה רק חבל שהפנס אחורי ימני שלי שבור אז יש רעשים אם זה היה בסדר אז הכל היה מעולה.

VOLVO S60 2.4

פורסם

תמונות אני יעלה מחר בבוקר.

הפנס השבור היה שקנינו את האוטו הוא שבור ממש טיפה בקצה אז הוא מרעיש וצריך להחליף את כולו ואין לי מושג איפה יש פירוקיות קרוב לעכו.

שאלה מתי שאני מעביר שיר והואוט לא מותנע ולא כלום אז יש רעש של צס'סססס כזה הפיתרון הוא לעשות את מה שרשמו עם הארקה?

מתי שהאוטו מותנע אין כלום

VOLVO S60 2.4

פורסם

לא נורא אני פשוט חיפשתי ולא מצאתי אז הלכתי לחנות בצ'ק פוסט .

הניקראת בשם אוטוס

VOLVO S60 2.4

• תוכן חדש...