Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצבע שמאחורי תאונות הדרכים: הסיכוי של מכונית שחורה להיות מעורבת בתאונה בישראל גבוה פי 1.5 משל מכונית אדומה או לבנה.

אבל אם מכונית אדומה כבר מעורבת בתאונה, גדל הסיכוי שיהיה "טוטאל לוס".

מעורבות בתאונות לפי צבע המכונית

צבע... מכוניות במדגם... תאונות כלליות... תאונות קשות

שחור... 2811... 2.12% ...2.49%

אדום... 3516 ...1.48% ...2.30%

אפור... 11,831... 1.62%... 1.79%

כסף... 25,601... 1.87%... 1.82%

לבן... 35,047... 1.50% ...1.88%

נתונים של חברת שגריר, חברת שירותי הדרך הגדולה בארץ מגלים כי מכוניות שחורות מעורבות בתאונות בשיעור הגבוה ביותר ביחס לשיעורן על הכביש.

מניתוח של כ 79 אלף תאונות שאירעו למנויי החברה בשנה החולפת עולה כי הסיכוי של מכונית שחורה להיות מעורבת בתאונה הוא פי 1.5 משל מכונית לבנה או אדומה ועומד על 1 לכל 47 מכוניות.

בעולם נחשבו תמיד מכוניות אדומות לאלה שסובלות משיעור התאונות הגבוה ביותר.

אולם בדיקה ראשונה מסוגה באשר לנעשה בשוק הישראלי מגלה כי בארץ עקפו המכוניות השחורות את האדומות.

עם זאת, כאשר בודקים את מעורבות המכוניות מהכביש ("טוטאל לוסט") הופכות המכוניות האדומות למסוכנות הרבה יותר, אם כי עדיין פחות פחות מהשחורות: הסיכוי של מכונית אדומה להיות מעורבת בתאונה קשה גבוה ב 20% משל מכונית שחורה.

מאת אודי עציון

"ידיעות אחרונות"

23/11/09

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה צפוי, הרי מי קונה רכב שחור? רק ערסים שנוהגים כמו בהמות על הכביש ולכן הסיכוי לתאונה גדול יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
זה צפוי, הרי מי קונה רכב שחור? רק ערסים שנוהגים כמו בהמות על הכביש ולכן הסיכוי לתאונה גדול יותר.

אל תעשה הכללות ^_^

פורסם

המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש כשראיתי את הכותרת.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה שמוכיח שאתם סתם חבורה ילדותית שניזונה מסטיגמות, וללא חשיבה עצמאית כלל :evil:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מן הסתם ברור שיש יוצאי דופן. אל תיקח הכללות כאלה אישית, פשוט ידוע שאנשים מסויימים נוטים יותר לקנות מכוניות שחורות מאשר שאר האוכלוסייה.

פורסם

נכון הערסים מעדיפים בעים מסויימים.

שחור. אדום. צהוב. צבעים חזקים.

אבל לשם שינוי. לחברה שלי יש רכב שחור.

ואני הייתי קונה שחור (ואני לא ערס ) כי הצבע לדעתי אלגנטי יותר מלבן. וכסוף. ואפור. אבל אדום לא הייתי לוקח. צועק מידיי.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני לא יקנה רכב שחור כי הצבע שלו נהרס מהר יותר מכל צבע אחר... ולמה לא מופיע רכב כחול? :)

פורסם

אני לא לוקח שום דבר אישית, סתם מתנגד להכללות ולסטיגמות הטפשיות הללו, במיוחד שמסיקים מהן עבור הכלל.

נכון, יש אוכלוסיות שאוהבות את הצבע הזה (וגם אוהבות לירות תוך כדי נסיעה :wink: ), אבל לדעתי האישית, הסטטיסטיקה שהציגה ל' לא מעידה דבר וחצי דבר על "שלל המכוניות השחורות", ואין לצבע שום קשר למעורבות התאונה, בטח לא בהקשר שהוצג כאן.

אם נוסיף לסטטיסטיקה זו מחקר נוסף שיבדוק מיהם האנשים הנוסעים על מכוניות אלו, מה טיב/אופי התאונות שעברו, וכנ"ל לשאר המכוניות הנבדקות, אז נוכל להסיק כי "המון ערסים עושים תאונות, יותר משאר האנשים מן המניין, ומכיוון שהצבע האהוב על ערסים הוא שחור..." וכו' וכו'.

הנקודה: לתלות את צבע המכונית כפאקטור המעיד על כמות תאונות, זה כ"כ מטומטם, שקשה לי לאמוד עד כמה.

אולם להציג את הקשר של 'תאונות : אוכלוסיה נוהגת : צבע המכונית' , בהחלט יכול להביא למסקנות הגיוניות יותר, ואף להציג את הקשר 'ערס : רכב שחור : סבירות לתאונה' , שאותו אתם מאמצים במהרה , בלי לקבל נתונים תומכים.

אני יורד לצבוע את האוטו לורוד :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

[נהגת שודים;]הצבע שמאחורי תאונות הדרכים: הסיכוי של מכונית שחורה להיות מעורבת בתאונה בישראל גבוה פי 1.5 משל מכונית אדומה או לבנה.

אבל אם מכונית אדומה כבר מעורבת בתאונה, גדל הסיכוי שיהיה "טוטאל לוס".

מעורבות בתאונות לפי צבע המכונית

צבע... מכוניות במדגם... תאונות כלליות... תאונות קשות

שחור... 2811... 2.12% ...2.49%

אדום... 3516 ...1.48% ...2.30%

בשוק הישראלי מגלה כי בארץ עקפו המכוניות השחורות את האדומות.

עם זאת, כאשר בודקים את מעורבות המכוניות מהכביש ("טוטאל לוסט") הופכות המכוניות האדומות למסוכנות הרבה יותר, אם כי עדיין פחות פחות מהשחורות: הסיכוי של מכונית אדומה להיות מעורבת בתאונה קשה גבוה ב 20% משל מכונית שחורה.

מאת אודי עציון

"ידיעות אחרונות"

23/11/09

ל'

לפי תאריך הכתבה מדובר כנראה בעתידות - :lol:

אני מנתח את הנתונים ומתייחס לתגובות - ומנסה כי להסיק מסקנות נכונות .

זה כתוב - השחורות עוקפות את האדומות בכביש לא פנוי ( אמרו כבר ע ..) ואז יש תאונה קשה לאדומה :idea:

באדומות נוסעות יפות , וכולם נצמדים לראות ומבלבלים אותן :wink: והופה תאונה .

גם אצלי הרכב אדום - אז גם נצמדים , רואים אותי ומ, השוק (מכוער) בום תאונה - אני מוכן לזה ומצליח לברוח - ומשפר את סטיית התקן .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כולנו מסכימים שיש כמה וכמה ערפלנים במחקר הזה. לדעתי הוא לא מעיד על הרכבים אלא על הנהגים בהם. אם עכשיו תלך ותקנה אוטו שחור תעשה מיד תאונה ואם לבן אז לא? יותר תלוי בנהג בסגנון הנהיגה ובמצב המכני של הרכב.

פורסם

המחשבה הראשונה שעלתה לי בראש כשראיתי את הכותרת.

אתם מתאימים לכנסת- רוצו להיבחר...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...