Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו יכול לתת חוות דעת על Dell Inspiron E1505?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יעשה את העבודה כמו שצריך.

אני הבאתי לפני כשנה וחצי מכשיר כזה חדש מארה"ב במחיר מצחיק.

קח בחשבון שאם ניוד חשוב לך אז המחשב כבד ביותר, אחרי רבע שעה של סחיבה על הכתף אתה תתחיל לסבול.

בנוסף הסוללה אצלי כבר חצי רגל בקבר (כל סוללה של נייד מחזיקה 2-3 שנים, לי זה לא כ"כ משנה, המחשב תמיד נמצא ליד נקודת חשמל).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קח בחשבון שזה מחשב מהדור הישן (ישן עלאק - מתחילת 2008) - המחשב החדש יותר הוא 1525.

למרות זאת מחשב מעולה.

אם אתה רוצה לשמור על הסוללה - תעבוד מהחשמל בלבד כשהסוללה לא מחוברת.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

תגידו,החלפת הסוללה בלפטופ תפתור את הבעיה של הסוללה או שזה משהו בעייתי בחומרה של המחשב שגומר מהר את הסוללה?

תודה

פורסם

לי יש כזה מחשב, נמכר בעיקר תחת השם inspiron 6400

בגדול תמורה טובה לכסף אבל בשנתיים החלפתי את הלוח אם ועוד פעמיים המחשב היה במצב שהכריח

שליחה למעבדה בין אם בעיות חומרה (החלפת כונן DVD) או בעיות תוכנה של dell (לא משהו שאני התקנתי). היום אני כנראה לפני החלפת לוח אם נוסף עקב מסכים כחולים שטוענים שיש בעיה בסלוט של הזיכרון + זיכרון שנשרף.

כמו כן הבטריה די מתה (15 דקות עבודה לאחר טעינה מלאה) אבל זה נורמאלי ובדיוק בשביל זה יש סוללות חדשות.

הצד החיובי הוא שהמחשב שלי הגיע עם 3 שנות אחריות מלאה והשירות של dell הוא טוב מאוד.

ולשאלתך, אם המעבד או הארד דיסק עובדים יותר מדי מסיבה כלשהי אז כן, הסוללה תגמר מהר יותר אבל אילו דברים

לא רגילים ואני לא נפגשתי בהם במחשב הזה.

בדרך כלל יש איזה תוכנה שהתקנת או שהגיע עם המחשב שגורמת למעבד לעבוד קשה למרות שאתה לא ממש משתמש בה ואז צריך לבטל אותה. לא בעיה רצינית במיוחד.

פורסם

החלפת הסוללה בהחלט תפתור את הבעיה. למעשה. אין שום בעיה, פשוט מחשבים אלו ישנים ועבדו כמה שנים, ולסוללה אורך חיים מוגבל.

אני מסכים עם העצות שניתנו - זהו מחשב די מיושן, די מגושם, אבל אמין וטוב. לאינטרנט ואופיס הוא מצויין.

אני מניח שאתה מתכוון לקנות משומש. ראיתי שמוכרים כאלו עדיין בחנויות, לא הייתי קונה מהם. יד 2, בעד חצי ממחיר מחשב מודרני בעל מפרט דומה - לדעתי משתלם.

• תוכן חדש...