Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב בטיחותי משומש - 2005/6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים רכב משפחתי 2005/6

מה שמעניין אותנו זה בעיקר מבחני הריסוק-כלומר הבטיחות של הרכב

היינו מבקשים לשמוע חוות דעת על רכבים משפחתיים בטוחים

חשבנו על סקודה אוקטביה, או פסאט. אם יש מכוניות בטוחות מומלצות נשמח לשמוע

פורסם

אם אתם מחפשים בסדר גודל מחיר של פאסאט וכו', אני חושב שפאסאט הינה אופציה מעולה.

מכיוון שאני דיי ממהר לא אוכל לפרט לך, אבל בדוק בחיפוש, ענו על שאלות דומות לשלך ככל הנראה כמה אלפי פעמים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

:oops::lol:

אם אתם מחפשים בסדר גודל מחיר של פאסאט וכו', אני חושב שפאסאט הינה אופציה מעולה.

מכיוון שאני דיי ממהר לא אוכל לפרט לך, אבל בדוק בחיפוש, ענו על שאלות דומות לשלך ככל הנראה כמה אלפי פעמים.

תודה רבה, :lol:

פורסם

קודם כול מה הטווח מחירים שלכם? לגבי פאסאט מצטרף להמלצה מעלי,אפשר גם לראות את ה407 אך ממולץ שלא להתעסק עם מכוניות עם עבר ליסינג.C5 משנתונים האלה גם מצויינת מבחינת בטיחות(ועוד הרבה פאראמטרים).

מהקבוצה משפחתיות "בינוניות"הייתי ממליץ על פוקוס,מגאן,307,ג'טה,ואולי אפילו גולף.אך חשוב לבדוק שבכול הרכבים האלו יש ESP ו 6 כריות אוויר,כי לפעמים ניתן לראות גרסאות שהיבואן התקמצן על אבזור בטיחותי חיוני.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...