Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב שנתון 2004-2005 בסביבות ה 60K, אפשר קצת יותר.. חשוב שהרכב יהיה חזק!! (עדיפות למנוע 2.0 ומעלה).

סאן רופ,מגנזיום וריפודי עור יכולים להיות נהדרים עבורי! :-)

יש לציין שאינני בעל משפחה ככה שלא חייב להיות מרווח במיוחד..

רכב לדוגמא שנראה לטעמי ועונה לדרישותי :

מאזדה 6 נפח 2.3 לוקצ'ורי - רכב פצצתי,ממש התלהבתי מימנו,שותה הרבה דלק?!?! :roll:

אשמח לתגובות ולרעיונות נוספים..

תודה מראש,

marksab8)

פורסם

רד בשנתון ותוכל להרשות לעצמך אלפא רומיאו 156 2.0\2.5 ליטרים ידנית,בעלת כוח ונוכחות,בין השנים 99-01.

ההתנהגות תהיה טובה יותר ממאזדה 6 זה בטוח.

אתה יכול למצוא היום 156 במחירים מצחיקים(בתמורה למה שמקבלים כמובן).

פורסם

מונדאו ghia מודל 2004 בעלת 145 כ"ס וחישוקי מגנזיום, מנוע 2.0.

נוחה להפליא.

מכיוון שאינך בעל משפחה מדוע אתה מחפש רכב משפחתי? תוכל להשיג רכבים יותר ספורטיביים ומאובזרים משנתונים גבוהים אבל במרכב האצבק.

פורסם

אלי היקר, אנא תהיה יותר ספציפי לגבי רכבים ספורטיביים...? תוכל לתת לי דוגמאות לרכבים כאילו?? אין לי רעיונות ובגלל זה אני מתקשה להחליט.. אם יש לך רכבים מסויימים שאתה חושב שיכולים לענות על צרכי אנא שתף אותי... תודה

פורסם

ולגבי המודאו, נראה רכב כבד מדי.. 0-100 ב 10.8 , שותה 7.8 לליטר!! :shock:

האמת היא שחשבתי היום אולי להצתמצם בדרישות ואולי להסתפק במאזדה 3 ספיריט 2.0..??

יש דעות בעניין???

פורסם

אתה מצפה לרכב בעל מנוע 2.0+ שיהיה לו סאנרוף ואתה מצפה שהוא יהיה לא כבד ולא יצרוך הרבה דלק?:shock:

ב60k ניתן להשיג פונטו hgt, קליאו ספורט, 307 xsi.

ממליץ לקרוא את השירשור הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=242056

שפתחתי בעצמי, פחות או יותר דרישות דומות לשלך.

פורסם

שבת שלום לכולם,

הרכבים האחרונים שהוזכרו לא נשמעים לי כל כך... כפי שאמרתי, אני יכול לחרוג קצת מהמחיר שנקבע..

• תוכן חדש...