Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה...בסופ"ש פתאום מת לי השלט של האזעקה ביפר שלי. כמובן ישר הרמתי טל' לEddy והוא ישר הרגיע אותי ואמר לי אל תדאג זה באחריות והוא יתוקן או יוחלף אם צריך כמובן שלא נלחצתי או משהו כי אני מכיר את אדי מהמפגשים וידעתי שזה יטופל ולא דאגתי.

אדי הציע לי או להביא לו את השלט והוא יטפל בו או שאני כבר יגיע ליבואן. בגלל שהיבואן קצת יותר קרוב אלי אז הלכתי ישר אליו ואדי כבר דיבר איתם ועדכן אותם בנושא. ברגע שהגעתי ליבואן ישר הוא הפנה אותי למעבדה שלו וישר הטכנאי לקח את השלט ותיקן אותו למרות שהיו לו עוד דברים לתקן שהביאו לו לפני.

השלט כנראה קיבל אצלי איזו מכה ומשהו בפנים יצא מהמקום, אני לא יודע איך מישהו אחר היה מטפל בזה אם בכלל כי זה משהו שקרא באשמתי ולא איזה קלקול אחר.

אז קיצר מה שרציתי להגיד זה כל הכבוד לאדי שהוא מטפל ככה באנשים שרכשו ממנו משהו.

תודה אדי!!:-)

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

ח"ח על השירות באמת מרשים.

אין מצב שזה קשור לבעיות הביפרים הכלל ארציית שכל בעלי הביפרים קיבלו בזמן האחרון?

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

פורסם

לא זה לא היה קשור לזה, על השלט לא הייתה תצוגה בכלל. בהתחלה חשבתי שנגמרה הסוללה אבל לאחר החלפה לחדשה הוא עדיין לו נדלק.

הטכנאי אמר שהוא נפל ואיזה חלק בפנים התנתק...הוא נפל לי כבר הרבה פעמים בעבר אבל אותו יום הוא לא נפל למיטב זכרוני, אולי הוא קיבל איזה מכה כשהוא היה תלוי אצלי מחץ לכיס.

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

איזה בעיה יש בבפיר אם יורשה לי לשאול?, הסיבה שאני שואל היא שלפני יומיים גם הביפר שלי פתאום שווק חיים, אחרי שהחלפתי סוללה הוא עדיין עושה בעיות, חשבתי שזה רק אצלי ואני צריך לקחת לתיקון אבל עכשיו אני כנראה מבין שזה לא רק אצלי

פורסם

lhan ברוך הבא למועדון הביפרים החולים :-)

בעייה שנוצרה ע"י צה"ל שיבשו תדרים לימנוע הפעלת מיטענים מרחוק אז הרבה אזעקות ועוד כל מיני מכשירים שפועלים באמצעות שלט הישתתקו וכניראה שהביפרים אכלו אותה יותר מכולם

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

חברים, לשלטי ביפר יש בעיות ידועות וותיקות כבר המון זמן, השלטים שלהם מלאי בעיות, והאזעקות פועלות סתם (במיוחד בשעות הלילה :-o)

החנויות והיבואנים רגילים לזה, ומורגלים להחליף או לתקן ללקוחות.

פורסם

ADVANT שלוש וחצי שנים יש לי את הביפר ועוד לא ניתקלתי איתו בבעייה ואני עדיין עם השלט המקורי שקניתי עם האזעקה

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לא הייתי מצפה לפחות מזה אצל שום נותן שירות

לצערי בארץ לא כולם מתייחסים לשירות לאחר הקניה

כך.

אלי

פורסם
lhan ברוך הבא למועדון הביפרים החולים :-)

בעייה שנוצרה ע"י צה"ל שיבשו תדרים לימנוע הפעלת מיטענים מרחוק אז הרבה אזעקות ועוד כל מיני מכשירים שפועלים באמצעות שלט הישתתקו וכניראה שהביפרים אכלו אותה יותר מכולם

זה נקרא לוחמה אלקטרונית - זה מה שעשיתי בסדיר, לא יכול להרחיב דיבור.

ולגבי השלטים האלה - צגים דיגיטליים מחוברים ע"י כבל דאטה שהוא מאין פס ג'לוטן עם מעגל חשמלי - החיבורים של הפס הזה הם לרוב מאוד עדינים, לא מדובר כאן בשעון של GSHOCK אלא במוצר שמיוצר בטח בצורה הרבה יותר זולה ועממית ולכן גם הרבה יותר עדין.

אחד הדברים שצריך לקחת בחשבון כאשר רוכשים כזה מוצר הוא איך מתנהגים איתו - בגלל זה רצוי לבדוק על הרבה מוצרים אם רשום עליהם turture tested

ותסלחו לי שלא אמרתי עד עכשיו - אדי, אחלה גבר +1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא מבין על מה הפליאה של פותח השרשור?

זה ברור שאם הוא קנה מאדי מוצר ויש איתו תקלה, אדי מחליף בצורה המהירה ביותר והיעילה ביותר.:-D

פשוט תענוג לקנות מאנשים כאילו.8)

לפעמים שווה לקנות מוצר חדש כשאתה יודע שיש לך אחריות כזו טובה.

באמת אדי יפה מאוד.

מהרגע שהכרתי אותך הייתה כך, אז פשוט תמשיך,אתה עושה אחלה שרות לכלל הלקוחות שלך. פשוט תענוג.:-P

פורסם

advant איזה בעיות בדיוק יש לביפר?

אף פעם לא צפצף לי סתם, קולט למרחקים גדולים, התקלה היחידה שאני מכיר בשלטים זה שהאור מפסיק לעבוד בו,

מה שכן רצוי לקנות כיסוי לשלט ביפר כדי לשמור עליו קצת יותר ולחסוך תקלות מראש

HU: CarPC 3 In Progress [00%] AMP: Twister III F4-600

Woofer: Helon 165 (2 ohm) Tweeter: HX 165 PHASE SUBS: (X-ion 10" 350rms) X 2

Mitsubishi king

• תוכן חדש...