Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עובדות על צ'אק נוריס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור שהיה, כך היה: באמצע שנות ה 80 צאק נוריס הגיע לארץ לצילומי אחד מהסרטים המופלאים והמשובחים שלו.

מאחר והוא אלוף עולם כמה וכמה פעמים בקרטה הוא הגיע כאורח כבוד לדומו (אולם אימונים באומנות לחימה)שבו התאמנתי להעביר שיעור הדרכה על השיטה.

מכולם דווקא בחר אותי :shock:

אני אמור לעמוד לצידו ולהרים לו היי-קיק לפנים (לא צריך להיות יותר מדי גמיש בשביל לפגוע לגמד הזה בפנים).

בודקים על יבש שהכל בסדר ואז הוא חוזר להסביר על החסימה והתקיפת הנגד שהוא יבצע עליי.

בחדר השני מתאמנים החברה היותר צעירים בקרבות אחד על אחד.

אני חצי משועמם מהקשקושים של הגמד הג'ינג'י, חצי אחוז שיתוק מזה שאני אמור לבעוט בצק נוריס ושהוא עוד ידגים עליי ובסה"כ לא ממש מרוכז שומע פתאום צעקת "אג'ימה!" (התחל בקרב!) מהחדר הסמוך וללא שניה של היסוס מוריד לצאק נוריס פיצוץ לגבה באמצע שהוא מסביר מה קורה בכלל :shock:

לזכותו יש להגיד ש:

1. הוא חטף אחלה פצצה לפנים ונשאר לעמוד.

2.סיפרו לי שהוא התייחס בחוסר רצינות ובקלילות לעניין, אחרי שהוא הלך הצליחו לשכנע אותי לצאת מהשירותים:-P

אני יודע שלא בטוח שתאמינו אז מאנייק מי שמשקר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צ'אק נוריס ספר עד אינספור , פעמיים - בינתיים ג'ק באואר עשה משהו מועיל בשביל העולם:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
כ

לפני כשנה הייתי בארה"ב והוא הופיע בפרסומת בטלויזיה לאיזה מכשיר כושר והוא מבטיח שאם תשתמשו כמה שניות ביום במכשיר, תוך יומיים תיראו כמוהו.

.

מי לעזזל ירצה לקנות מכשיר שהופף אותך תוך יומיים לגמד מזוקן עם שיגעון גדלות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נכון, הוא גמד, הוא ג'ינג'י, הוא מזוקן והוא חרה שחקן אבל תן כבוד, להבדיל מכל הליצנים האחרים שעושים סרטי פעולה/ לחימה הואחד מאומני הלחימה (קרטה ומשולבת) הגדולים בעולם ואת הרקורד שלו כספורטאי של אומניות לחימה לא שברו במשך עשורים!

פורסם

bagira - קטע יפה - אתה ממממניאק אבל גדול , אחד שנשאר לספר :lol:

אז יש בך משהוא

וזה קורה , עודף ריכוז ומוטיבציה - הגוף פועל ללא בקרה מלאה .

לכן באימון לוט"ר , יותר חשוב הדיוק במטרה מאשר מהירות התגובה

וכאשר יש יותר ניסיון זה מתחבר , זה בסדר הייתה צעיר :wink:

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אחד שנשאר לספר

אייל .

אתה לא שם לב לפרטים, נעלתי את עצמי בשרותים :lol:

פורסם

תגידו, איזה אוטו (או טורבו) זה היה בסרט זאב בודד (אאל'ט) שקברו אותו בתוך הרכב והוא לחץ על הכפתור של הטורבו (לא כפתור הטורבו של מומי 8)) והרכב יצא מבטן האדמה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בלה בלה בלה ... הבאתי לצ'אק נוריס פיצוץ לפנים... בלה בלה בלה

ואתם חושבים שלי יש הודעות הזויות?!

חברים, זה הזוכה בתחרות "התגובה ההזוייה ביותר לשנת 2009 הוא!"

באגירה, אם זה ינחם אותך, בגיל 16 השפלתי מדריך קונג-פו בזה שהראיתי לו בדיוק מה הוא עושה לא נכון, ע"י שימוש מחוכם בברך שלי , עת ששדה הראייה שלו היה חסום עם הידיים של עצמו (תוך כדי הסבר איך לא חוסמים את שדה הראייה ולמה זה חשוב למרבית האירונייה), ו...ב..איך נאמר זאת-אשכיו.

לפחות הייתה לי ההגינות לא להשתמש בכח (ברכייה "אמיתית") אלא יותר בסגנון של "מרקו-פולו", דהיינו "הנה אני כאן!!!".

בניסוח זהיר, ניתן לומר שצילצלתי לו בפעמונים, אבל אף אחד לא היה בבית.

מיותר לציין שבית הספר לאומנויות לחימה ששלח אותו אלינו לבית הספר (התיכון) להדגמה, לא זכה להרבה חניכים חדשים מאצלנו בשנת 96.

אבל עדיין.

להביא פיצוץ לפנים לצ'אק נוריס?!?!?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עזבו אתכם צ'אק נוריס, אלי פאנגס לוקח אותו בסיבוב... :twisted:

עם כל הכבוד, עוד עובדה קטנה על צ'אק והיא אמיתית:

ברוס לי אמר שצ'אק הוא היחיד שהוא לא היה רוצה להלחם נגדו באמת.

צ'אק נוריס היה תלמיד של ברוס לי, בזמן שהוא לימד את הג'יט קון דו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
תגידו, איזה אוטו (או טורבו) זה היה בסרט זאב בודד (אאל'ט) שקברו אותו בתוך הרכב והוא לחץ על הכפתור של הטורבו (לא כפתור הטורבו של מומי 8)) והרכב יצא מבטן האדמה ?

שברולט בלייזר מודל 1980

וזה לאחר שהעיר את עצמו בשטיפת בירה לפנים

images.jpg

• תוכן חדש...