Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש כתבה מתוך ירחון CAR.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת, אני מחפש כתבה מסוימת שפורסמה בירחון CAR.

לפני כמה שנים, עלעלתי בירחון CAR בסטימצקי המקומי.

זכור לי שהתפרסם שם טור של מוריס המילטון (כתב הגרנד פרי שלהם) ובו הוא סיפר על האימונים הפיזיים המפרכים של איירטון סנה. למיטב זכרוני, זה היה גליון עם סדרת כתבות שהוקדשה לו, במלאת כך-וכך שנים למותו.

לצערי, לא קניתי את הגליון.

למישהו יש מושג על מה אני מדבר? למישהו יש גליונות עבר של CAR מהתקופה הנ"ל (מדובר בשנים 99-02, למיטב זכרוני)?

המון תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ! בתקווה שלמישהו יהיה מידע נוסף...

החיפוש אחר דברים איזוטריים שראיתי פעם וקשורים למכוניות נמשך:

בסמוך לפרוץ המילניום הנוכחי (1999-2000), ערוץ 1 שידר סדרה לסיכום המאה הקודמת בתחומים שונים של חיינו.

הסדרה נקראה "המאה שלנו". אחד הפרקים עסק במכוניות ורכבים וכלל סקירה מקיפה ומעניינת של היסטוריית המכונית.

לפני כשנה וחצי יצרתי קשר טלפוני עם הארכיון של הערוץ הראשון בנסיון לשים את ידיי על עותק של הפרק או\ו לקבל עליו פרטים נוספים. עותק, כמובן, לא ניתן היה לקבל, אבל כן היו מוכנים לנדב מעט (מאוד) מידע- התפלאתי שבכלל זכרו על מה אני מדבר: הסדרה כולה הופקה ונעשתה על-ידי ערוץ TF1 הצרפתי (המקביל לערוץ 1 שלנו- גם הוא בבעלות ממשלתית).

האם מישהו יודע\זוכר על מה אני מדבר?

האם למישהו יש עותק של הפרק הנ"ל זרוק איפשהו?

שוב, המון תודה רבה לכל מי שמוכן לסייע,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

מנסיון עבר של ידידה, תגיד לערוץ 1 שאתה צריך את זה בשביל פרוייקט סטודנטיאלי - וידאגו לך לעותק.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...