Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיון קל שהיה לי עם אחד מהחברים היקרים לי מפז :

על הטענה ש2 מגברים צריכים לקבל מינוס זהה שנינו מסכימים,

אני טוען שאם שני המגברים מקבלים כבל באורך זהה ומתחברים לשלדה באותה נקודה ביחד, המינוס חייב להיות זהה

הריי מדובר באותו כבל ובאותה נקודת התממשקות,

לעומתי חברי היקר, מצדד במפצל וטוען שכדי לאזן מינוסים צריך לחבר את המפצל לשלדה בכבל בודד, ואת המגברים למפצל

למישהו יש הסבר או השגות ? אשמח לשמוע

פורסם

זניח , ההפרש פוטנציאלים היחיד שתשיג הוא במיקום ברכב שאותו לא ניתן לחשב כי זה סוג של הימור ומזל.

אם זה באותו מיקום ויש הפרש של 5 ס"מ לא יהיה הפרש פוטנציאלים , מאגד ... בעניי פחות טוב כי בעצם הוא צריך לפרוק פי 2 זרם על כבל באותו עובי של אחד מהכבלים.

בגדול

פורסם

מעניין לדעת מי זה אותו חבר יקר מפז ? :-)

אם חיברת את המפצל בכבל בודד לגוף וממנו פיצלתה שתי פיצולים באורך זהה זה אותו הדבר כמו חיבור שתי כבלים בעלי אורך זהה לשילדה בנקודה אחד .

אני אשמח אם מישהו יוכל להוכיח שזה לא כך :roll:

אני גם לא כל כך מבין מה זה מינוס זהה - אתה חושב שאם כבל אחד יהי באורך 15 ס"מ והשני 25 ס"מ אז בגלל שיהיה שוני בהתנגדות שלהם ואתה תרגיש את ההשפעה של זה ? הרי שההבדל יהי מאוד מאוד קטן ולכן זניח :idea:

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

החשוב הוא, שכבלי המינוס יהיו קצרים ככל שניתן, ומעוגנים לנק' מתאימה. רצוי לאותה הנקודה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אורך הכבל חסר חשיבות במקרה זה, ואין הבדל מבחינת ה (-) אם התחברת דרך מפצל או ישירות.

מה שבאמת חשוב זה לוודא שהכבל שמשתמשים יהיה בעובי המתאים לעוצמת הזרמים שהמגבר צורך.

פורסם

לעובי הכבל יש משמעות . ככל שהכבל ארוך יותר ההתנגדות גדלה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

קראתי באיזה מאמר (לא זוכר כרגע היכן) שהחיסרון העיקרי בחיבור כבל אחד לשילדה ומשם לפצל אותו

הוא שאם הכבל מתנתק מהשילדה נוצרת לך צורת חיבור מסוכנת ביותר למגברים.

כאשר הפלוסים שלהם מחוברים לפלוס, והמינוסים בטור אחד לשני.

:cry: !!SOLD!!

• תוכן חדש...