Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודעת airbag fault ב C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו לא חכמה לצפות לתשובה כזו מהמוסך לאחר שנתגלתה הבעיה, ואף סודרה.

תכל'ס, היית חושב שהבעיה תיתכן בגלל חלק ששייך בכלל לידית איתות/מגבים? אני בספק אם אדם מהשורה, גם כזה שמבין קצת, היה חושב על הכיוון הזה.

מעבר לכך, זה שלבסוף התקלה היתה רק במגעים לא נקיים, זה גם משהו שהתברר בדיעבד, ולא ניתן לנחש אותו מראש, אלא אם כן למוסך יש נסיון בעניין הזה, והוא יודע מראש שסה"כ מגעים בעייתיים עלולית לגרום לתקלה זו.

במקרה שלך, זה סתם היה מזל גדול לטובתך, שזו היתה הבעיה והצלחת לסדר זאת בעצמך. אם הבעיה היתה במקום אחר, היית חייב להיעזר במוסך, תרצה או לא תרצה.

אני גם לא מסמפט את השיטה הזו של לשלם סכום לא מבוטל רק על דיאגנוסטיקה , אבל משלים עמה ומאמין שהיא דבר הגיוני ומתבקש. אנשים נוטים לשכוח שזמן שווה כסף , וידע שווה עוד הרבה יותר כסף.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אין לי שום טענה לגבי חיבור המחשב והדיאגנוסטיקה, אני אכן לא הייתי מעלה בדעתי שזו הבעייה ולכן גם שילמתי להם בשמחה את ה 100 ש"ח שגבו עבור הדיאגנוסטיקה.

מכאן ואילך הם זייפו וכמו שכתבתי הם הציעו פתרון לא מקצועי

פורסם

תקלה כזו אכן באה לידי ביטוי בנתק בידית עצמה ב 99% מהמקרים. אם מדובר בעניין של מגעים או לא - ימים יגידו ! תקלות מהסוג הזה נוטות לעיתים "להעלם" ולחזור פתאום, כי מדובר בנתק בתוך סליל שנמצא בתנועה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

הוא לא, כי יש לקודד את היחידה הזו מול מחשב הרכב.

בנודע לשאלה שנשאלה בדבר בקרת שיוט - בהחלט אפשרי בדגמים בהם המצערת אלקטרונית.

יש צורך ברכישת ידית הבקרה ועדכון התוכנה במחשב הרכב.

פורסם

אני מניח שב C5 המצערת היא אלקטרונית

האם אפשר לחבר את ידית הבקרה ל com2000 הקיים או שזה דורש com2000 אחר.

החלפת כל ה com2000 היא יקרה ולא ניראה לי שאלך על זה.

פורסם

לא דורש החלפה של שום יחידה.

אני בררתי לגבי האוטו שלי (307 2.0)שם אמרו שצריך רק לחבר את הידית, להתאים את החובר ולעדכן BSI.

זה הכל.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...