Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מצאתי פיאט פונטו ספייס 1.3 2004דגם FUN XTZ 60 כ"ס 122.000 ק"מ יד שנייה (ראשונה ליסינג) אבל ניראת נקייה למדי ללא תאונות וכדומה. אני לוקחת אותה לבדיקה בימים הקרובים אבל רציתי להתייעץ בכל זאת.

הבחור רוצה תמורתה 33000 למרות שבמחירון היא 32000 כי הוא משאיר מע' עם רמקולים. אבל לפי מה שאני יודעת הק"מ גבוה ועל ליסינג מורידים אחוזים.

מה דעתם לפי הפרטים האוטו סבבה? אני נוסעת בעיקר נסיעות קצרות.

תודה:-)

פורסם

בתנאים שתיארת ,לא הייתי משלם על הרכב מחירון. אני בטוח שבמחיר מחירון אפשר למצוא פונטו פרטית עם קילומטראג' נמוך. אם את נעולה על הרכב הספציפי יש כאו מקום להוריד לפחות 15-20 אחוז מהמחירון.

...Our necessities are few but our wants are endless

• תוכן חדש...