Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מנסה לחבר מגבר exodus 50w שהוא מגבר פשוט ביותר בבית , ויש לו כיוון GND MOD

ויש בחירה בין SEP לCOM שבעצם בSEP הוא עבד ברכב. צריך לשנות את זה אם אני אחבר אותו ל - של ספק כוח מעביר ל12V?

ויש לי עוד 2 שאלות אם תוכלו לענות לי

1. איזה תיבה צריך לרמקול מסוג magnat classic 694 שיהיה תיבה קטנה ובאס מדוייק ?

2. האם קרוסאובר של INFINITY REFERENCE חותך את הWOOFER בתדרים נמוכים או שרק חותך לו את הגבוהים

(למי שמעניין בניתי מערכת קטנה בבית תיבה 6X9 סטנדרטית ובתוכה 694 בלי טוויטרים , עם קרוס REFERENCE וגם טוויטר 1011T של REFERENCE , כל זה יתחבר למגבר של אסודוס ולמחשב)

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

McL,

לגבי מפסק ה - GND MOD, תלוי מה אתה הולך לחבר למגבר בכניסה שלו? אם אתה תחבר HU שיקבל מתח מאותו ספק מתח שמספק מתח למגבר - סביר להניח שתצטרך לכוון את המפסק הנ"ל למצב SEP.

כרגע קראתי שאתה כנראה הולך לחבר את המגבר הנ"ל למחשב (שסביר להניח שהוא עובד על ספק מתח עצמאי משלו) במצב הזה תכוון את המפסק למצב COM, אם יהיו לך רעשים תעביר את המפסק למצב SEP.

לסיכום תפקידו של מפסק ה - GND MOD במגבר הוא ליפתור רעשים שקשורים בלולאת הארקה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אין לצוטט הודעה שלא לצורך.

תודה !

ומה בקשר לספק כוח , איפה אני יכול להשיג אחד שיתן לי מ220V ל12V ב15 אמפר?

מה העלות?

WhatNext?

פורסם

טוב הצלחתי לחבר את זה לספק של 2A וזה עובד מעולה בכל וולום:-)

WhatNext?

פורסם

קח כל ספק של מחשב..

תקצר את פינים 14 ו 15 על מנת להדליק אותו ללא לוח אם, ויש לך 12V מיוצבים..

בהצלחה :)

No need for 3way active stereo system.. Driving an Alfa Romeo

:scatter:

When you're crawling along at 15kmh in the morning rush hour somewhere to put you frappacappalattechino would be useful

• תוכן חדש...