Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין לרכוש Honda Civic EX 91 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית מטורף על הרכב הזה.. אני נוסע מדי פעם על הרכב הזה (אבל אוטומט)

אני מעוניין לקנות גיר רגיל, רציתי לשאול אם שווה לי לקנות

אם הוא עושה תקלות, מבחינת דלק, מבחינת חלקים של האוטו, יקרים לא יקרים

כל מידע אחר עשוי לעזור לי

תודה יום טוב =]

ככה הרכב נראה למי שלא מכיר

http://img340.imageshack.us/my.php?image=152qw5.jpg

http://img385.imageshack.us/my.php?image=1401us4.jpg

פורסם

ברכב בן 18 אין כללים - אמין / לא אמין.

תמצא אחד ששמרו עליו וטיפלו בו טוב וסביר להניח שהוא יהיה סביר.

אל תצפה ממנו להפגין אמינות ו/או ביצועים של רכב חדש.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

כיאה לרכב בן 18 מצבו לא יהיה פרפקט.

היום קשה למצוא רכבים מהדגם הנ"ל במצב שמור וטוב כי מרביתם נמצאים אצל צעירים ועוברים חיים לא קלים.

ברשות משפחתי רכב מהדגם הנ"ל כ-8 שנים, כאשר אנחנו יד שנייה, הרכב נקנה מבחור מבוגר (בשנות ה-60 לערך) והיה מטופל במצב פיקס, כמובן ידנית, והרכב היה בובה.

כאשר טופל נכון ובזמן, תיפקד בצורה מצויינת, אמינה ונסע טוב ללא תקלות.

כאשר תקלות שונות במסגרת הגיל התחילו, של עייפות חומר, מעט חשמל או משהו בסגנון, אם אתה מעט מזניח ולא מטפל זה אחרי זה יעלה לך כיפליים.

בכללי זה רכב אמין, וטוב אבל רק אם אתה מטפל בו, שוב כיאה לשנה יהיו תקלות, ולפעמים לא מעטות במסגרת הגיל ותהיה חייב לטפל בזה אחרת זה יתנקם בך .

זה רכב שנוסע סבבה טוב בהתאם לשנתון שלו, ולנפח, בתיבה הידנית הוא חסכוני, הוא מרווח ועם תא מטען מספק .

כיאה להונדה החלקים שלה יקרים אבל זה מתגמד בזה שלא תמיד הרכב במוסך. (שוב הכל בפרופורציה בהתאם למצב הרכב).

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

• תוכן חדש...