Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלוםם רב

אתמול נדלקת נורת חיווי המנוע , והיא דולקת קבוע .

האם מדובר בתקלה או שמע בהתראה לטיפול ?

יש דרך לבדוק את פשר התקלה ללא חיבור לסקנר ?

* ברכב הוחלפו פלאגים ופילטר אויר . החלפת השמן ממתינה לימים פחות רטובים .

תודה לעונים .

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם
אתמול נדלקת נורת חיווי המנוע , והיא דולקת קבוע .

האם מדובר בתקלה או שמע בהתראה לטיפול ?

.

זה לא התרעה לטיפול.

מומלץ לבדוק את זה עם סקאנר,כדי לוודא מה זה.

מנסיון מר שלי עם הנורה הזו זה חיישן למבדא שהתקלקל.זה החיישן שיושב על האגזוז ומודד גזי פליטה.

אם זה באמת החיישן, אין מה לעשות.החיישן עולה 450 שקל.אתה יכול לאפס את התקלה לבד(אם תנתק את המצבר לשתי דקות) אבל היא תחזור.

החיישן אינו משפיע על כלום.אני לא תיקנתי,ושנתיים עברתי עם זה טסטים.החיישן למבדא זו בעיה ידועה באקסנט.

פורסם
bart כתב: מנסיון מר שלי עם הנורה הזו זה חיישן למבדא שהתקלקל

שניה לפני שאתה רץ לכספומט ומשם לקנות חיישן...

אם התקלה היחידה שהנורה דולקת בגללה היתה החיישן הזה, זו לא היתה מנורת check engine אלא מנורת oxygen sensor.

הנורה שנדלקה מפנה אותך לסריקת מחשב.

חיישן למבדה הוא רק תקלה אחת מתוך עשרות רבות של תקלות שהמחשב יכול להוציא!

יש לחבר סקנר לרכב. הוא יאמר מה הבעיה. אין להתעלם מנורה זו, לעיתים זה יעלה מאד ביוקר אחר כך.

החברה לוקחת עלות לא מבוטלת לסריקה, אך אם אתה מתקן אצלם אתה לא תשלם אלא על החלק.

אם אתה מתקן את הרכב לבד ואתה בסביבה שלי אני אוכל לסרוק לך עם מחשב שברשותי ולומר לך את קוד התקלה, אם כך פנה בפרטי.

• תוכן חדש...